Online Diyet
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Gaziantep
Esra Hanım'dan çok memnunum. Mesleğini severek yapan, ilgili ve pozitif bir kişiliğe sahip. Klasik diyet listeleri ile değil, kişiye özel uygulamaları sayesinde sıkılmadan ve zorlanmadan diyet sürecini yönetmeme yardımcı oldu. Verdiği haftalık program ile 2 aylık süreçte 10 kg verdim. En önemli noktalardan biri, yağ oranım ve metabolizma yaşım hatırı sayılır şekilde düşerken, kas oranımın artışıydı. Kendisinden kilo vermenin yanı sıra sağlıklı yaşam konusunda da çok faydalandım. Kesinlikle tavsiye ederim.
n....d
1 ayda esra hanımla birlikte 4 kg verdim kendisinden çok memnunumİlk kez online diyet yapıyorum ve bu beni hiç zorlamadı.
g.....
Güler yüzlü, sevimli bir diyetisyen. Diyet listeleri çok güzel, uygulanabilir.Demoralize olduğumda beni motive edip tekrardan diyete devam etmemi sağlayan iyi bir insan.1 ayda 6 kilo verdim.Kolaylıkla uyguladığım listelerdi ama uygulayamadığımda da yardımcı oldu. Aç kalmadan kilo verdim.İnsülin direncim vardı, sağlıklı beslenince kan değerlerim dengelendi.
z.....
Genç olmasına rağmen çok harika,işini iyi bilen, danışanlarını sürekli takip eden iyi bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum.Covid nedeniyle ara verdim ama daha sonra tekrardan danışanı olacağım.Sağlıklı yaşam için tercih ettim, çok faydası oldu.Kendimi daha zinde hissettim, bir kaç kilo vermek istiyordum ve onları da verdim.Sağlıklı beslenmeye başladım.
t.....
Gayet memnun kaldım Esra Hanım'dan.Beni yormayan bir diyet yazdı, bir sıkıntı yaşamadım.Devam ediyorum, diyetin yanında sporu da tavsiye etti. Kilo verme sürecime devam ediyorum.Kendisi güleryüzlü, bir sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 4 haftada 4,5 kilo verdim. Kilo vermeye devam ediyorum ve 2 ay daha destek alacağım. Ailemde şeker hastalığına yetkinlik var. Bende de var mı diye düşündüğüm için karbonhidratı düşük, proteini yüksek bir diyet uyguluyoruz. Bünyeme ve bana uygun bir diyet listesi hazırladı.Giden arkadaşlarım da oldu, hepimize farklı diyetler yazdığını fark ettik, bu hoşumuza gitti.
Biz Esra Hanım ile bir süredir beraber çalışıyoruz. Takviye alıyorum. Hamileliğimin 2. ayındayım ve sağlıklı beslenme konmusunda danışıyorum. Çok memnunum. Günlük hayattaki beslenme düzenimi iyileştirdim. Daha sağlıklı besleniyorum. Neyin beni zinde tutacağı konusunda yönlendiriyor. Çalışan biriyim ve sağlıklı beslenmek bu durumda zor oluyor. Ama her konuda destekçim. Beni sıkı takip ediyor ve motive ederek yönlendiriyor.
y.....
Ben ilk gittiğimde kilom biraz yüksekti. Çok hareketsizdim. Yaklaşık 1,5 ayda 8 kilo verdim. Hareket kabiliyetim arttı. Artık daha mutluyum. Hayatım düzene girdi. Listeleri benim hayatıma göre düzenledi. Bana uygun ve esnek davrandığı için, ayrıca ikna edici olduğundan bir danışan olarak memnun kaldım.
Anlayışlı ve güleryüzlüydü. Beni gerçekten anlayıp uygulayabileceğim makul bir diyet verdi.Aşırı kısıtlamaları olmadı.Başlayalı kısa bir zaman oldu.Şimdiden 3 kilo verdim.Hafif insülin direncim vardı. Açlık krizlerimin üstesinden geldik. Sağlıklı besinler tüketiyorum. Şimdilik iyi gidiyor ve devam edeceğim.
k.....
Memnun kaldım, zayıfladım. Amacıma ulaştım. Sosyal medyadan buldum kendisini.Verilen listeler bana uygundu, kolaylıkla uyguladım.Bir problem yaşamadım, hedefime 6-7 kilo kaldı.Yeme alışkanlıklarım değişti.
ö.....
Ben çok memnunum.Ben bilmeden gittim tesadüfen fakat çok memnunum.Kilo vermek için gittim.Süreçte olumlu ve çok başarılı sonuçlar elde ettim.5 haftada 10 kilo verdim.Verilen listeleri çok rahat uyguladım, o kadar iyi ayarladı ki diyet listesi uygulayamadığım zamanlarda alternatif de sunmuştu.Hem başarılı buldum hem de danışanın sürecini çok iyi takip ediyor.Ben çok memnunum.
Esra Nur Döş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Nur Döş, Diyetisyen. Size Esra Nur Döş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Esra Nur Döş adresi nerede?Esra Nur Döş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Nur Döş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Nur Döş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Nur Döş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Nur Döş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Nur Döş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Nur Döş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Nur Döş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Nur Döş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Esra Nur Döş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler