Dil ve Konuşma Terapisti Esra Ölmez, 2017 yılında kazandığı Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden Haziran 2021'de onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Ağustos 2021'den beri Şanlıurfa'da danışan kabul etmektedir.

Esra Ölmez Dil ve Konuşma Merkezi
Akpıyar mahallesi 404.cadde no:2AB, Karaköprü, Şanlıurfa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Akpıyar mahallesi 404.cadde no:2AB, Şanlıurfa

Esra Ölmez Dil ve Konuşma Merkezi

V

Sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Gecikmiş konuşma sebebiyle ulaştık. Sorunumuz çok kısa bir zamanda çözüldü. Konuşmuyor diye stres yapmak yerine uzmandan yardım almanın çok önemli olduğunu fark ettim. Kesinlikle tavsiye ederim. Gayet ilgili ve başarılı.

Biz Esra Hoca'yla 2 ay önce çocuğumun 6 harf çıkarmaması üzerine terapiye başladık. Süreçten çok memnun kaldık. Çocuğum şimdilik 2 harf çıkaramıyor, ancak biz seanslarımıza katılıyoruz. Sabrı ve çocuklara verdiği emeklerinden dolayı çok memnunuz.

V

Esra Hanım'a konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Çocuğumuz gerçekten gelişme gösterdi Esra Hanım ile. Biz çok memnunuz.

Bir arkadaşım tavsiye etti, onun sayesinde tanıdım ve daha önceki DoktorTakvimindeki yorumlardan dolayı ulaştım kendisine. Oğlum için başvurdum. Birkaç harf çıkartamadığı için sürecimiz devam ediyor ve başarılı olacağına inanıyorum. İlgili, işine hakim, çocuklarla iyi anlaşan uzman ben memnunum, çevreme de tavsiye ediyorum.

Uzmanımıza referans aracılığıyla ulaştım. Çocuğum için başvurdum. Konuşma zorluğu çekiyordu. Seanslarımız iyi geçiyor, eskisine göre şu an iyiyiz. Konuşması, davranışları değişti. Etrafıma da tavsiye ederim.

Y

Oğlum yaşıtlarına göre tam konuşamıyordu. Bu sebepten dolayı başvurdum. 1-2 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar almaya başladık. Sürecimiz devam ediyor. Memnunuz kendisinden.

Çocuğum tam olarak konuşamıyordu. Tavsiye edildi. Ben de kendisini araştırdım ve başvurdum. 6 seans oldu. Çok az faydasını gördük. Seanslarımız devam ediyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Esra Hanım'dan memnunuz. Danışanına karşı ilgili ve alakalı. Herhangi bir sorun yaşamadık. Davranışları çok güzel.

Oğlumda pelteklik olduğu için dil terapistine götürmek istedim, bu nedenle internet araştırması yaptım. Karşıma Esra Ölmezin sayfası çıktı ve yorum yapanlarda hep güzel şeyler yazmıştı, dikkatimi çekti. Kendisiyle iletişime geçtik, kibarlığı, tatlı dili ve samimiyetiyle içimi rahatlattı diyebilirim. Sonrasında seanslarımız başladı ve çok güzel ilerledi, oğlumla çok güzel ilgilendi. Peltekliği düzelmeye başladı. Dil terapisti arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Esra hocamıza arkadaşlarımın referans ve önerileri doğrultusunda ulaştım. Çocuğumun konuşma bozukluğu vardı, söyledikleri tam olarak anlaşılmıyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. Esra hocayla tanıştıktan sonra ve devam eden süreç içerisinde çocuğumun bazı kelimeleri düzgün ve anlaşılır olmaya başladı. Hâlâ devam ediyoruz, gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Biz Esra Hanıma 3 yaşındaki oğlumun konuşma gecikmesi için başvurduk. Ben ve eşim için farkındalık uyandırması açısından çok etkileyici oldu. Bize nasıl bir yol izlememiz gerektiğini anlattı, Esra Hanım'dan çok memnun kaldık.