Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2017 yılında mezun oldum ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedodonti bölümünden uzmanlığımı alarak Çocuk Diş Hekimi (Pedodontist) ünvanimi aldim. Şu an Dorlion Dent Dental Clinic'de hastalarıma memnuniyetle hizmet vermekteyim.

Nakit, Kredi kartı

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +18 daha fazla

Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Dijital Diş Hekimliği

Diş Beyazlatma

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlı...daha fazlağı Polikliniği • Çocuk Diş Tedavisi daha az

Bir kaç klinikten fikir aldıktan sonra Esra hanımla tanıştık. En çok içimize sinen ve bizi net olarak bilgilendiren hekim oldu. Sürecimiz uzundu, başladıktan sonra haftalık randevularla önce çürük dişlerimizin dolgu ve çekimlerini yaptırdık sonrasında boş kalan kısımlara dişleri devrilmesin diye yer tutucularını yaptı. İlgi alakasından çok memnun kaldık. Küçük oğlumun da tedavisine başladık ve arkadaşlarımızı da Esra hanıma yönlendiriyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

3.5 yaşındaki kızımın yoğun çürükleri için şehirdışından geldik Esra hanıma. Malesef koltukta işlem yaptırmak mümkün olmadı. Esra hanım bizi uyutularak yapılan tedavi için ayrıntılı bilgilendi ve yaptırmaya karar verdik. Ön dişleri için çok güzel zirkonyum kaplamalar, arka dişlerine dolgu ve gümüş kaplamalar yaptı. Akşam üzerine kadar hastanede takipte kaldık ve çıktık. Ağrısız bir süreç yaşadık. Hepimiz çok beğendik ve memnun kaldık artık hep birlikteyiz.

Telefon numarası doğrulandı

4 yaşındaki oğlumun dişlerini muayene ettirmek için başvurduk Esra hanıma, yapılan ayrıntılı muayene sonucu dişlerimizin arayüzlerinde çürük olduğunu öğrendik ve aynı seans dolgularımıza başladık. Yapacağı tedavileri, malzemeleri o kadar güzel anlayacağı şekilde anlattı ki yaptırmaz dediğimiz oğlumuz ilk seferde 2 dişini yaptırdı. Hemen büyük oğlumuzun da tedavisine başladık ve onun da başarıyla tamamlandı. Bundan sonra takiplerde birlikteyiz. Çocuklarım çok sevdiler Esra hanımı ve her seferinde hevesle geldiler. İyi ki tanımışız, çevremize de tavsiye ediyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

Kızım 5 yaşında, ağustos ayında genel anesteziyle diş tedavisi ve kaplamalar yapıldı. Esra hanımın çocuklara yaklaşımı,ilgisi,açıklamaları her şey çok tatmin edici ve rahatlatıcıydı. Sonrasında da ilgisi ve alakası aynı şekilde devam ediyor. Kızımın ağrısı hiç yok,kaplamalardan ve yapılan işlemlerden çok memnunuz. Aradığımız diş hekimini bulduk.

Doktorumuza, referans vasıtasıyla ulaştık. Oğlumun dişlerinde çürükler ve diş çekimi için gitmiştik. Süreç boyunca çok kibar ve tecrübeli bilgilendirmeler aldık. Her işlemde bizlerin de anlayacağı şekilde işlemleri tek tek açıkladı ve oğlum hepsinde çok sakin davrandı. Çevremdeki herkese tavsiye ederim. İşinin ehli bir doktorumuz var.

Kızım 5 yaşında toplamda 20 dişi var. 12 tanesine işlem yapıldı. Anestezi altında 3 saat süren bir operasyon geçirdi. 8 tanesi için kaplama yapıldı. Doktor hanımdan çok memnun kaldık. Şu anda kızımın hiçbir diş ağrısı kalmadı ve yaptığı dişlerden de şu anda son derece memnunuz. İyi ki varsınız...

V
Randevu doğrulandı
• Konum: Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlı...daha fazlağı Polikliniği • Diş Dolgusu daha az

Esra hanım çocuklara nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi biliyor.Kızımın azı dişindeki çürüğe dolgu tedavisi uyguladı.Uygulamada kullanacağı aletleri tek tek kızıma tanıtması çok hoşuma gitti.Sorunsuz bir şekilde dolgu işlemi tamamlandı.Memnun kaldım.

Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya

Memnuniyetiniz çok önemli, yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Esra hanıma kızımın diş ağrısı sebebiyle gittik. Esra hanım kızımın dişlerin de bulunan çürüklerin dolgu yapılarak tedavi edilebileceğini söyledi ve çok korkan kızımın müzik eşliğinde ve sakinleştirici konuşmalarıyla dolgularını yaptı.korkusunu Esra hanımın sayesin de yendiği için diş taşı temizliğini de yaptırdık. Alanında başarılı güler yüzlü bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

R
Telefon numarası doğrulandı

oğlum 7 yaşında, tırnağını bile kestirmekten korkar :) ve yıllarca dishekimine götürmeye ikna edememiştik gittiğimizde de kıyametleri kopardı. Ama Esra hanıma koşa koşa gidiyor “keşke öğretmenim olsa” “keşke hergün gitsek” diyor. doktorumuz asla canını acıtmadı. Dolgu, dis cekimi ve aparat gibi bir çok islem yaptı. Hem konuştu, hem oynadı, hep dinledi.. Rabbim evladının karşısınada hep kendi gibi iyi insanlar çıkarsın cok cok tatlı biri.

Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya

Güzel yorumunuz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum, çok mutlu ettiniz.

Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya ile olan muayene ve tedavilerimizden çok memnun kaldık. Diş hekimimize kendimiz diş hastanesinin açılışını görerek bizzat gidip görüşme sağlayıp randevularımızı oluşturduk. Diş çekimi, flor uygulaması, diş dolgusu ve diş temizliği işlemleri yapıldı. İşinin ehli ve aynı zamanda güler yüzlü gayet açıklayıcı bilgilendirmeler yapan, gereksiz müdahalelerden kaçınan, görevinin gerektirdiklerini hakkıyla yerine getiren emekçi bir profesyoneldir.

Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya

Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.