Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kilo Alma Diyetleri
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Kendisi çok samimi, sevecen ve çok bilgili biri sadece diyetimle değil egzersizimle bile ilgilendi o konuyla ilgili de yardımcı olmaya çalıştı. benim gibi sürekli kaçamak yapan birine bile kilo verdirtti ve kaçamak yaptığımda kızmadan altında yatan sebebi sorguladık. sürekli iletişim halindeydik. ben yazmasam bile her gün yazıyordu. nasıl istediğimize bağlı olarak her öğünümün fotoğrafına bakıp beni takip bile etti. muazzam bir insan
m....m
Kız arkadaşımla birlikte başladığımız kısa serüvende bolca yardımları dokunmuş, işinin ehli, iyi kalpli, yardımsever bir diyetisyen. Kısa sürede istediğim kiloya inmemde çok yardımı dokundu. Hem insan hem de diyetisyen olarak gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir insan
ha...ö
Yeterli kiloya sahip olmama . Sağlıklı beslenme kilo artışı amaçlı gittim. Çok. Memnun kaldım. İstediğim kiloya ulaştım
gö...e
Kilo verme amacıyla gitmiştim. Çok güzel bir deneyimdi benim için iletişim kurma açısından hiç bir sorun yaşamadım teşekkür ederim
g....e
Danışma amacım, Polikistik Over Sendromu rahatsızlığım olduğu için çabuk kilo alıyor olmam, insülin direncimin olması ve nasıl sağlıklı beslenmeyi bilmediğimden ötürü doğru beslenmeyi öğrenip, kilo vermekti. Bir PCOS'lu olarak yavaş kilo vermeme rağmen 5 buçuk 6 ay gibi bir sürede 21 kilo verdim, insülin direncim kırıldı ve hâlâ yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte bazı zamanlar liste dışına çıksam da "diyette yasak yoktur, porsiyon kontrolü vardır" ve "bu bir diyet değil; sürdürebilir sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz" görüşünü bana benimseten ve öğreten müthiş diyetisyen... İyi ki yollarımız kesişti.
mp...k
Kendisinden çok memnunum. Sayesinde sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrendim. Hastalıklarıma uygun ve rahat uygulayabileceğim şekilde diyetimi hazırlayarak sağlıklı bir şekilde kilo vermemi sağlamıştır.
i̇...ş
Kişiye göre hazırladığı diyet ve kişiye sağladığı motivasyonla diyet yapmak hiçte zor değil. Önerileri ve verdiği bilgiler benim için çok kıymetlidi kendisine çok teşekkür ederim kilo verme sürecinde hep yanımdaydı hep destek tam destekle.
Esra Palabıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Palabıyık, Diyetisyen. Size Esra Palabıyık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom.
Esra Palabıyık adresi nerede?Esra Palabıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Palabıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Palabıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Palabıyık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Palabıyık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Palabıyık hangi dilleri konuşuyor?Esra Palabıyık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Palabıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Palabıyık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Palabıyık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Palabıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Esra Palabıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler