Cumhuriyet Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Mercan Sitesi C Blok Kat 1 No:2, Onikişubat, Kahramanmaraş
Online Diyet
Diyet
Cumhuriyet Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Mercan Sitesi C Blok Kat 1 No:2, Kahramanmaraş
Diyet
*Hematoloji-Onkoloji Hastanesi
*Kalp Hastanesi
*Çocuk hastanesi
*Organ nakli ve Diyaliz Hastanesi
*Kurum beslenmesi üzerine staj yaptı.
Lisans mezuniyetinden sonra Kahramanmaraş a dönerek iş hayatına başladı. Özel Markasi Hastanesinde yaklaşık 2 yıl görev aldıktan sonra özel bir Sağlıklı yaşam kliniğinde 1yıl çalıştı.
Şu anda kendi ofisinde “Diyetisyen Esra Palalı Börekçi Diyet Kliniği” olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.
Bu süreçte beslenme ve diyetetik alanına yönelik çeşitli konularda bilimsel makale ve derleme yazma, yayınlama ve alanıma yönelik bilimsel çalışmaları gerçekleştirme fırsatı oldu.
Tüm bunları yaparken bir yandan da mesleği çok kollu olduğundan onkolojik hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, kronik hastalıklara yönelik diyet tedavileri ve obezite gibi beslenme bilim dalına bağlı birçok alanda ulusal kongrelere katıldı ve bu alanlarda çeşitli sertifikalar almaya hak kazandı.
KATILDIĞI KONGRE ve SEMPOZYUMLAR
SAĞLIKLI BESLENMEYE DAİR ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER
TV PROGRAMLARI
Sağlıklı Günler - Aksu tv
Güne başlarken- Aksu tv
me...k
Esra Hanım ile 6 seans görüşmemiz oldu. Seanslar öncesinde bekleme problemi olmadı. Esra Hanımın her kesimden insanla iletişim kurabileceğine eminim. Onunla birlikte 6 haftada 6 kilo verdim. Çocukluğumda hep kiloluydum. Şu andaki kilomu en son ortaokulda görmüştüm! Şu an iyi gidiyoruz. Neredeyse hiç kas kaybetmeden yağdan yakıyorum. Bu çok güzel! Ayrıca kendisi hastalıklardaki diyet usülleri ile de ilgileniyor. Kendisiyle keyifli bir diyet süreci geçireceğinize eminim.
fa...
Cok memnun kaldim 25 kg ya yakin kilo verdim ve hic bi sorun yasamadim cok ilgili bi doktor samimi ve hastalariyla birebir ilgilileniyo
l....u
Esra Hanımın bana özel hazırladığı lezzetli, keyifli listelerle 3 ay gibi bir sürede 12 kilo verdim. Tavsiyesi üzerine uyguladığımız eliminasyon diyetiyle inatçı kilolarımdan kurtuldum kronik kabızlık şikayetimde ve cilt sorunlarımda ciddi düzelmeler gözlemledim. Aç kalmadan, mutsuz olmadan da zayıflanılabiliri deneyimlemek isteyen herkese tavsiye ederim.
em...
Merhaba sizlerle 2 aylık bır zaman diliminde yaklaşık 12 kılo verdim tüm personel ve siz Esra hanıma ilginiz Güler yüzünüz için teşekkür ederim
Hasta
Diyet ve andulasyon programı ile istedigim hedefe ulaştım daha finç ve enerjik hissediyorum çok daha kaliteli bir yaşam için çok teşekkürler ço
Dyt. Esra Palalı Börekçi
kombine programlarla yaşamınıza sağlık kattığımız için biz de çok mutluyuz.
na...
Kızım için Esra hanım ile yolumuz Mayıs ayında kesişti. 3.5 ayda toplamda 19 kilo verdi Kilo vermenin yanında yemek seçen bir çocuğa yemek yemeyi, seçtiği yemekleri yemesi gerektiğini öğretti. Et, tavuk, yumurta, peynir, sebze gibi birçok şeyi yemeyen, yediği şeylerin nadir olduğu kızıma yeni ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırdı. Kızım artık herşeyi yiyor ve sağlıklı bir şekilde kilo verdi. Kilo koruma döneminde bile yediklerini Esra hanımın kendisine öğrettiği şekilde devam ediyor. Kendisine kızımın sağlığını yeniden kazandırdığı ve de sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırdığı için çok ama çok teşekkür ederim. Herşey o güzel gönlüne göre olsun. Kahramanmaraş dahil bence ülkemizin sayılı diyetisyenlerin den olur kendileri. Başarılarının devamını dilerim
k....g
Her hafta farklı tarif ve içeriklerle hazırlanmış listelerle kısa sürede sonuç almayı başardık diyetin yanı sıra bizlere sunulan en güzel hizmet pilates özellikle feriha hanım benim için büyük bir şansfizyoterapist kimliği sağlıklı bir şekilde kilo vermemi,sıkılaşmamı vücudumu keşfetmemi sağladı.farkında olmadığım iskelet sistemimde ki sıkıntılarımı iyileştirmeme de çok yardımcı oldu iyi ki varsınız
Dyt. Esra Palalı Börekçi
siz sevgili danışanlarımızın diyet ve egzersizini iyi şekilde planlayıp olumlu geri dönüş almak çok kıymetli..
e ...k
Pilatese geliyorum. İlgi alaka ve aldığım verimden çok memnunum. Dyt. Esra Hanım ve mükemmel ekibine teşekkür ediyorum.
Dyt. Esra Palalı Börekçi
diyet ile birlikte fizyoterapist eşliğindeki pilates seanslarımızdan memnuniyetiniz çok kıymetli..
tu...e
10 Haziranda Esra hanımla son seansımız olacak 3 aydır geliyorum. 77 kilo ile başladım 64 kiloyum şuan. Gayet memnun kaldım. Esra hanım tüketebileceğiniz ürünleri ve tarifleri veriyor zaten bu sayede diyetiniz kolaylaşıyor. Hiç aç kalmıyorsunuz diyet yaparken bol bol her besinden aldırmaya çalışıyor. Teşekkür ederim sayesinde hiç vermediğim kadar kilo verdim :)
ze...
4 ayda 14 buçuk gibi bir kilogverdim ben yıllardır kilog veremiyorum Allah razı olsun kendisini çok seviyorum ilgisi için çok teşekkür ederim sonuna kadar beraber gideceğiz inşallah
Esra Palalı Börekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Palalı Börekçi, Diyetisyen. Size Esra Palalı Börekçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Kontrol Randevusu, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Tüp Bebek ve İnfertilite Tedavisinde Beslenme.
Esra Palalı Börekçi adresi nerede?Esra Palalı Börekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Mercan Sitesi C Blok Kat 1 No:2 Kahramanmaraş
- Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Palalı Börekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Palalı Börekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Palalı Börekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Palalı Börekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Palalı Börekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Palalı Börekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Palalı Börekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Palalı Börekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Esra Palalı Börekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom