2013-2016 yılları arasında Fizikalya Tıp merkezinde, 2016-2018 yılları arasında İstanbul Eyüp Devlet Hastanesinde fizyoterapist olarak çalıştım. 2018 yılında görevimden ayrılarak Antalya2ya döndüm ve Koza Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdum.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
Koza Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz Merkezi
Skolyoz, bel yamukluğu, fıtık vs hastasıyım. Esra hanımdan her hasta şifa bulabilir
Güzel iyidi. Ortamı çok temiz. Ben schort tedavisi için gidiyorum başka hizmetlerinde bulunuyor ama schort adına konuşmak gerekirse seanslarına seve seve gittim.
p...
Duruş bozukluğu skolyoz ihtimali için başvurdum. Esra Hanım ile yaptığımız çalışmalardan çok memnun kaldım. İlgisi, kibarlığı ve yaptığı açıklamalarıyla gönlümü kazandı. Esra Hanım özellikle duruş bozukluğundan kaynaklı sıkıntılarımla ilgili hareketler gösterdi. Kendisiyle dört seansta çalıştık. Çok memnun kaldım.
b...
Skolyoz tanısı konulduktan sonra doktorun verdiği ev egzersizlerini yapmak pek içimden gelmedi açıkçası çünkü tam olarak ilgilenmemişlerdi. Daha sonra sosyal medyada fizyoterapist ararken Esra Hanım'a rastladım ve hakkında yapılan yorumları da okuyunca kendisine başvurdum. Kendisi çok ilgili ve nazik bir insan. Seanslarımız da çok eğlenceli ve etkili geçiyor. Hastaya özel tedavileri ve verdiği ev egzersizleri sayesinde ağrılarım da çok fazla azalma oldu o yüzden çevrem de dahil olmak üzere herkese şiddetle tavsiye ederim.
i̇...
Esra hanımla yaklaşık 5 yıldır kızımın skolyoz tedavisinde beraberiz hem konu üstündeki beceri ve yetkinliği hemde insan olarak göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgi açısından bulunmaz bir insan
Esra hanıma omuz yırtığına bağlı ağrı şikayetiyle gittim. 8 seans çalıştık. Her seans ağrıma ve durumuma yönelik yeni çalışmalar yaptı. Eve verdiği egzersizlerle hem kolum tamamen açıldı hem de ağrım geçti. Doktorumun tavsiyesi ile başlamıştım. Ben de herkese tavsiye ederim.
gi...
Esra Hocama, uzun süreli stres maruz kalmaktan katılaşmış bir omurga, boyun ağrısı ve baş dönmesi şikayetiyle başvurdum. Tedavi sonunda bütün ağrılarım ve baş dönmem geçmiş bir şekilde tamamladım süreci. Derdime şifa oldu :))) Tedavi yöntemi ve tedavi sürecindeki desteklerinde de çok memnun kaldım. Antalya’nın en iyi fizyoterapist olduğunu düşünüyorum. İşinin ehli bir fizyoterapist, eğitimi ve bilgi birikimi şahane, güler yüzlü ve çok zarif bir kadın. Kendinizi güvenli bir şekilde emanet edebilirsiniz :)))
nu...e
Uzun süredir devam eden boyun ve omuz ağrılarım için başvurmuştum. Esra hanım sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. Çok detaylı muayene etti. Beni konuyla ilgili hiç soru işareti bırakmayacak şekilde bilgilendirdi. Verdiği egzersizlerle de ağrılarımdan kurtuldum. Ofisinde çok sıcak bir ortam var. Kendisi ve çalışma arkadaşları da oldukça güleryüzlüler. Keşke daha önce gitseymişim dedim. Herkese tavsiyemdir.
r....)
Esra Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Şu anda 1 ayı geçkin süredir tedavimize devam ediyoruz. Kızıma 5 yıl öncesinde skolyoz teşhisi koyulmuştu. Bir sonra ki röntgeni görmeden rahatsızlığı hakkında bir şey diyemiyorum ama Esra Hanım'ın ilgi ve alakasından çok çok memnunum. Birebir kızımla ilgileniyor. Sonuçlara bakacağız ona göre muhtemelen tabii ki devam edilecek. Hem kliniğinden hem de kendisinden çok memnunum.
t....o
Esra Hanım'a Doktor tavsiyesi üzerine gittim. Kendisinden çok memnunum. Yaklaşık 5 aydır skolyoz tedavisi görüyorum. Esra Hanım çok ilgili ve işinde oldukça başarılı biri. Bu 5 ay boyunca skolyozumla ilgili iyi anlamda gelişmeler olduğunu söyleyebilirim,Tavsiye ediyorum
Esra Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Şahin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Esra Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Osteopati, Hamile Pilatesi, Bağırsak Terapisi, Skolyoz Tedavisi, Klinik Pilates.
Esra Şahin adresi nerede?Esra Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demircikara Mahallesi 1419. Sokak No:1A/4 Ocean City Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Şahin hangi dilleri konuşuyor?Esra Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 195 hasta / danışan, Esra Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.