Aile Planlaması
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
ÖZEL SAYGI HASTANESİ
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
a...
Arkadaşımın vesilesiyle başvurdum Dr. Esra Şahin Hanım'a, 2 yıl tedavi gördüm, çok memnun kaldım. İlgilenmesi olsun, güler yüzlü olsun, hatta rahim perdesi olduğumu Esra Hanım'dan öğrendim. Ameliyat olduktan sonra ayrı ilgilenmesi beni çok memnun etti, iyi ki karşıma Esra Hanım çıktı. Canım doktoruma ne söylesem azdır, kelimeler yetmez, kesinlikle tavsiye ederim.
hi....
Hamilelik sürecim boyunca evime yakın olan hastane çok içime sinmemesine rağmen nöbetçi olduğu sırada Esra hanıma muayene denk geldik kendisi her randevumuzda bize çok detaylı güzel açıklamalar yaptı bebeğimizle ilgili, eşiminde benimde çok içimize sindi ve takipli hastası olduk gebeliğimde çıkan pürüzlerde bize çok destek oldu her konuda birebir ilgilendi yönlendirmelerini yaptı inşallah doğumumuda kendisi gerçekleşecek Bilgi birikimi sakin yaklaşımları ve aydınlatıcı kişiliği sebebi bizim tekrar gebelik durumunda gözümüz kapalı tercih edeceğimiz doktordur.
s...
Esra Hanım kalbimize ve hayatımıza dokunan doktorumuz, iyi ki yollarımız kesişmiş. Gözleriniz kapalı kendinizi ve bebeğinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. İlk gebeliğim de yaşadığımız talihsiz olayda elinden gelenin çok daha fazlasını yaptığı gibi ikinci gebeliğimde de her korkumda her telaşımda gebeliğimi sağlıklı bir şekilde atlatmam için ekstra özenli ve titiz davranışlarıyla kalbimizde taht kurdu. Yüksek empati ve anlayışıyla kendimi her zaman güvende hissettirdi. Esra hanım sayesinde oğlumuzu sağlıkla kucağımıza aldık. Ailemizin biricik naif doktoru Esra Hanım'ı çok seviyoruz, herkese tavsiye ederiz.
e...
İlk hamileliğimde evime en yakın özel hastaneyi tercih ettim ve gittiğimde nöbetçi Esra Hanım'a denk geldim. Ancak düşükle sonuçlandı. Bir hafta sonra kontrole gittim kürtajın başarılı olduğunu ve rahimin toparladığını söylemişti. Bu süre zarfında muayenelere giderken o günü iple çektiğimi fark ettim. çünkü sadece doktor kimliğiyle değil insanlığı ve samimiyetiyle çok etkilemişti beni. Son görüşmemizde şunu söylemişti bana insanlar hamile kalınca bize geliyorlar aslında hamile kalmadan gelip kontrol olmalılar demişti, çok mantıklı geldi. 2 kez hamileliğimde İkiz gebelik geçirdim. Benim için çok zor bir süreçti ve her konuda yanımda Esra hanım vardı. Ne zaman istesem ulaşabildim. Memnuniyetimden dolayı bütün tanıdıklarıma önerdim. Hala bana destek olur. Tekrar bir gebelik veya rahatsızlığım olsa Esra Hanım'la bu yola devam edeceğim. Onu çok seviyorum.
e...
Hamilelik ve doğum sürecimizi Esra Hanım takip etti. Daha öncesinde düşükle sonuçlanan hamilelik sürecimde kendisine başvurmuştum. Bu sefer sayesinde bebeğimize kavuştuk. Gebelik sırasında erken dönemde kasılmalar, ardından da gebelik kolestazı yaşadım. İkisinde de erken dönemde fark etmek çok önemliydi ve Esra Hanım sayesinde hiçbir zaman kaybı ya da ihmal yaşamadık. Sonuç olarak benim için de bebek için de sağlıklı bir kavuşma yaşadık. Hala rutin kontrollerim için kendisinin takibindeyim. Çevremde üç kişiye kendisini önerdim. Gözü kapalı güvenebileceğiniz, sorularınıza sabırla cevap veren, ilgili ve iyi bir kadın doğum doktoru arayışı içinde olan herkese kesinlikle Esra Hanım'ı tavsiye ederim.
c...
Doktor konusunda kararsızdım, Esra Hanım'ın çok metini duydum. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile Esra Hanım sezaryen doğumumu gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım, doğum ile ilgili bir sıkıntım olmadı ve gayet başarılı oldu her şey. Tavsiye ederim.
ö...
Kızıma hamile iken Esra hocamla tanıştım Kendisi işinde uzman, sakin, anneyi strese sokmayan, empati yapan ve güler yüzlü bir doktordur. Zorlu bir erken doğum süreci atlattık ve kızımız bugün yanımızda ise onun sayesindedir. Bebeğimizi riske atmadan bizi kızımıza kavuşturdu. Kendisi hem benim için hem de tüm aile fertlerince çok değerli bir doktorumuzdur. Sadece doğum konusu değil, sonrasındaki takiplerde de ilgili ve alakalıdır. Farklı rahatsızlıklarımda da kendisine muayeneye giderim ve çevremdeki arkadaşlarıma her zaman öneririm.
b...
Esra Hanım'a bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım, hem bir kaç rahatsızlığımdan hem de hamilelikten dolayı tercih ettim. Esra Hanım'ın güler yüzlülüğü ve çok ilgili olması beni çok memnun etti ve çevremdekilere de kendisini tavsiye ediyorum. Bu yüzden hâla Esra Hanım'ı tercih ediyorum.
b...
Esra Hanım'a bebek tedavisi için çok umutsuz olduğum süreçte ulaştım. Geçmişte tüp bebek tedavisi ile hamile kalamamıştım. Esra Hanım ile konuştuk, tedavi işlemlerini yapalım dedi, senin hiçbir sorunun yok çocuğun olur dedi. Ben de bahsettim olmuyor, bunları yaptık diye. Güler yüzüyle beni sakinleştirdi. Her gittiğimde moralim bozuk şekilde odaya girip sakinleştirip çıkartıyordu beni odadan. Esra Hanım'a gittiğim ilk ay yumurta takibiyle hamile kaldım. Esra Hanım'ı herkese gözüm kapalı öneririm.
Esra Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Şahin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Esra Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Bilateral Ooferektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doppler Ultrason, Aşılama Yöntemi, Doğum.
Esra Şahin adresi nerede?Esra Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdurrahmangazi mah. Fatih Bulvarı. No:75. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Şahin hangi dilleri konuşuyor?Esra Şahin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Esra Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları