Diyetisyen Randevusu
Nispetiyle Mah. Nispetiyle Cad. No:40 Gürel Apartmanı B Blok Kat:2 Daire:16 Etiler, İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Esra Şen
Ben Diyetisyen Esra ŞEN. 2022 yılı haziran ayında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Mezuniyetimin hemen ardından İstanbul Acıbadem Maslak hastanesinde 2022-2023 yılları arasında görev aldım. Şu anda Etiler'de kendi kliniğimde hizmet vermekteyim. Kilo alma-verme, hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, çocuklarda beslenme gibi bir çok alanda beslenme danışmanlığı vermekteyim. Aynı zamanda kurumlarda, şirketlerde, okullarda ise menü planlaması hizmeti vermekteyim. Diyetin sürdürülebilir, kişiye özel, hem mental hem de fiziksel açıdan iyileştirici olması en temel hedefimdir. Danışanlarım ile Esra Şen Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde yasaksız, sürdürülebilir, mutluluk veren diyet süreçlerimizi sürdürüyoruz. Ve beslenme eğitimlerim ile danışanlarımın hayatına dokunarak yaşam tarzı haline gelen sağlıklı diyet modelleri oluşturmayı amaçlıyorum.
Çok yeni Crohn hastalığı tanısı almıştım ve kan tahlillerimde de yüksek kolestrol ve insülin direnci çıkmıştı. Ve aynı zamanda yıllardır sıkıntısını çektiğim yüksek kilo problemlerim de vardı. Doktorum bir diyetisyenden destek almamı tavsiye etmişti, o zaman araştırıp Esra Hanım’ı bulmuştum. İlk seansımızda durumumu anlatırken ben ne yiyeceğim şeklinde bu şartlarda diyerek umutsuzluğumu ve mutsuzluğumu çok net belirttiğimi hatırlıyorum. Ama Esra Hanım’ın verdiği program ve özellikle sağladığı motivasyon sayesinde 4 ay gibi bir sürede hem Crohn hastalığı semptonlarım çok azaldı hem kan değerlerimde kolestrol ve insülin direnci değerleri normale döndü hem de 15 kilo vererek fit ve enerjik bir yapıya kavuştum. Belirlediğimiz beslenme programı bir diyet olmaktan çıkarak artık benim için bir hayat tarzı olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı bir hayata kavuşmak isteyen herkese Esra Hanım’a gitmesini tavsiye ediyorum.
pı...r
Esra Hanım’ın diyetisyenim olmasını betimlemek gerekirse; diyet süreci normalde benim için başlama fikir aşaması meşakkatli, devam ettirmesi engebeli bir yolda yürümek gibiyken, Esra Hanım sayesinde çiçeklerle bezenmiş bir yolda yürümek gibi henüz birkaç haftadır danışanı olmama rağmen, bu çiçekli yolu beraber yürümekten çok memnunum ve sayesinde hedefime ulaşacağımdan çok eminim (çünkü istisnasız her buluşmamızda kilo vermiş oluyorum ve “beslenme eğitimi” aldığımı hissediyorum ) Baskıcı olmayan, güler yüzü sayesinde mutlu bir diyet süreci geçirmek isteyen herkese tavsiyemdir.
t.....
Uzun yıllardan beri diyabet hastasıyım. Öyle ki gözüme vurdu. Zor zamanımda Esra Hanımdan destek aldım. Güçlü iletişimi ve uzman tedavi yöntemleriyle 3 ayda H.A1C oranım 12 den 9 a düştü. İlgisinden çok memnunum.
t.....
Esra Hanım'la birkaç aydır çalışıyoruz ve gerçekten çok memnunum. Hem kurduğu iletişim hem de yol göstermesi harika. Herkese tavsiye edebileceğim bir uzman. Sosyal medyada da paylaşıyorum ve hiç olumsuz dönüş almadım. Kilo vermek amacıyla kendisiyle görüşme sağladım ve gayet başarılı sonuçlar elde ettik. Diyet listeleri kişiye özel hazırlanıyor ve uygularken hiç zorlanmadım.
Esra Hanım'dan memnunum. Daha çok bağırsak sorunlarım için kendisiyle görüşme sağlamıştım. Bağırsak sorunum çözüldü. Diyet listelerim gayet benim içindi. Esra Hanım çok anlayışlı, çok iyi biri.
e...
Kendisiyle sosyal medya üzerinden tanıştık. Sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Gayet memnun kaldım iki ayda 10 kg’a veda ettik sürecimiz devam ediyor. Tavsiye ederim.
Esra Hanım'a 2 ay boyunca kilo verme amaçlı gitmiştim. Hem süreçten hem takibinden hem de ilgisinden çok memnun kaldım. Her hafta diyet listemi değiştiriyor olması sürekleyici oldu ve diyetten sıkılmadım. Diyet listelerimi uygularken hiç zorluk yaşamadım hepsi tamamen bana özeldi. Hedef kiloma ulaştıktan sonra tekrardan koruma sürecine girdik. Koruma sürecimde harika bir şekilde geçti. Tekrardan eğer ki kilo alırsam tercih edeceğim diyetisyen kendisi olur.
z.....
Ben kendisinden çok memnundum. Özellikle çok ilgili birisi. Danışanlarıyla kurduğu harika bir iletişimi var. Hem sağlıksal hem de mental olarak yanında iyi hissediyorsunuz çünkü çok pozitif biri. Ayrıca çok ilgili olduğu için rahat kilo vermenize ve sağlığınıza kavuşmanıza yardımcı oluyor. 2 ay danışmanlık hizmeti aldım yakın bir tarihte ayrıldım. Listelerimi uygularken hiç zorlanmadım. Direkt bana özel hazırladı. Hiçbir şekilde çıktı almadan kendi elleriyle bütün listeyi yazıyor. Sevmediğim, alerjim olan besinleri sordu ve ilk başta kan tahlillerimi kontrol ederek bana özel liste hazırladı.
Ben Esra Hanım'dan çok memnunum. Hem güler yüzlü hem işine hakim hem de takip ediyor. Kendisini çok beğeniyorum. Kilo veriyorum ama asıl olan sağlıklı beslenmeye dikkat etmek. Rahatsızlıklarımla ilgili uzak duracağım şeyleri söyledi. Daha sağlıklı bir durumda gidiyoruz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Görüşmeye başlayalı 1 ay oldu devam edeceğim. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Kendisi dikkat ederek günlük yaşamımıza uygun şeyler söylüyor.
t.....
Esra Hanım sempatik, halden anlayan, son derece anlayışlı bir diyetisyen. Üslubu yumuşak ama işinde ciddi birisi. Kendisi işini iyi yapıyor. Tavsiye ederim. Kilo vermek istiyordum şu anda yavaş yavaş veriyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum en güzel tarafıda o. Kendisinin tavsiye ettiği ya da önerdiği menüler her şartta kolaylıkla takip edilebilir bir diyetisyen.
Esra Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Şen, Diyetisyen. Size Esra Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği.
Esra Şen adresi nerede?Esra Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiyle Mah. Nispetiyle Cad. No:40 Gürel Apartmanı B Blok Kat:2 Daire:16 Etiler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Esra Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler