Evlilik sebebiyle Kocaeli' de ikamet etmeye başlayarak İzmit'te bireysel danışmanlık ve paket yemek hizmeti veren özel bir merkezde kişiye özel menü planlama, zayıflama, kilo alma ya da hastalık durumda beslenme gibi bir çok konuda çalışmıştır. Aynı zamanda Darıca'da spor salonunda, sporcularla çalışma fırsatı bulmuştur. Üniversite ve iş hayatı boyunca çok sayıda eğitim almıştır. Hala kendi branşındaki yenilikleri yakından takip etmektedir. Ve daha sonra 2019 yılında kurucu diyetisyen olarak Esra Temirkıran Beslenme ve Danışmanlık Merkezinde hizmet vermeye başlamış, ayrıca İzmit'te yine spor salonunda danışmanlık hizmeti de vermiştir.Şuan İzmit Kocaeli'de Medar Tıp Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
n....b
Esra hanımla 1 ay gibi kısa sürede hiç ‘aç’ kalmayacak şekilde sevdiğim yiyeceklerle hazırladığı harika listelerle 5 kilogramı vücudumdan rahatlıkla uğurladık.verdiği detaylı anlaşılabilir bilgilerin yanında güleryüzü için de çok çok teşekkür ederim kendisine
Esra Hanım çok değerli birisi. Kendisiyle araştırmalarım sonucunda görüşme sağladım. Çok memnun kaldım. Verdiği diyet listelerinde hiç zorluk yaşamadım.Bu yüzden çok memnun kaldım. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Belirli nedenlerden dolayı ara verdim.Bu ara tekrar görüşme sağlamayı düşünüyorum. Çok kilom yoktu, birkaç fazla kilom vardı.Onu da hemen zorlanmadan hallettik. Esra Hanım mükemmel bir uzman.
d.....
Esra Hanım'dan çok memnunum. Kendisi öncelikle neyi isteyip istemediğimizi sorarak beslenme tarzımıza ilişkin diyet listeleri hazırlıyor. 4-5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Birlikte 23 kilo verdim. Öğrenci olduğum için 2 ay ara verdim ama yakın zamanda tekrar görüşme sağlayacağım. Şeker hastasıyım. Esra Hanım'la ilk görüşmeye gittiğimde insülin kullanıyordum.Beslenme tarzımı değiştirdikten sonra doktorum insülini bırakmamı söyledi.Sadece ilaçlara devam ediyorum. Esra Hanım çok iyi birisi. Diğer uzmanlar gibi katı değil. Diyet kültürünün yanında daha çok psikolojik olarak biraz daha iyi olmamızı söyledi. Her şeyi yiyebileceğimi ama zamanında ve yerinde yiyeceğimi söylüyordu.Ona göre başarıyordum. Şeker hastası olmama rağmen rahat bir diyet süreci geçirdim. Sağlıklı besleniyor gibi hissettiğim için diyete devam ettim. Kısıtlama olmadığı için de yeme ataklarım olmuyordu.
Esra Hanım çok güleryüzlü ve saygılı bir hanımefendi. Kendisi isteklerimi dinleyerek bana özel diyet listeleri hazırladı. Esra Hanım'ın bilgilendirmesi çok güzeldi. Ben çok memnun kaldım. Ameliyat oldum ve hastanenin kendisinden destek aldığı bir diyet olduğu için görüşme sağladım. Verdiğim kilolardan sonra kolesterol gibi bazı değerlerim düzeldi.
i̇....
Esra Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisinin davranışını, yönlendirmesi, detaylı ölçümümü yapmasından memnunum. Bilgilendirmesi güzel, ortak nokta bulup yapılacak diyet listelerini gayet başarıyla hazırlayan bir uzman. Ağustos ayında görüşme sağlamaya başlamıştım.Şu anda devam etmiyorum ama ilk fırsatta eşimle birlikte görüşme sağlamayı düşünüyorum. Verdiği diyet listeleri benim ölçümlerime, kan tahlillerime göre, bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım.
Esra Hanım insanları gerçekten dinleyen, işini zevkle yapan, oldukça başarılı bir uzman. Benim sevip sevmediğim yiyecekleri anlayıp, o şekilde diyet listeleri hazırladı.Bana çok güzel bir şekilde bayağı kilo verdirdi. Kendisi danışanlarını her gördüğünde hatırlıyor. Kendisiyle araştırma üzerine görüşme sağladım. Verdiği diyet listelerini uygularken zorluk yaşamadım. Daha öncesinde de farklı diyetisyenlerle görüşme sağlamıştım ama Esra Hanım'ın verdiği diyet listeleri daha kolaydı. Sevip sevmediğim yiyeceklerden, içeceklerden hazırladı. Kemik hastasıyım, kemiklerimin beslenmesi gerekiyor.Kolajen ve vitamin kullanıyorum. Ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı hareket edemiyordum, yürüyemiyordum. Verdiğim kilolar sayesinde yürümeye başladım. Hem kemiklerim beslendi hem de kilo verdim. Esra Hanım'dan çok memnun kaldım.
Esra Hanım çok tatlı dilli bir kadın. Kendisi danışanlarının yediğine, içtiğine saygı duyarak işlem yapan, seçenekler sunan, danışanını yıpratmayan bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Çalıştığı kurum tercih ettiğim bir hastane, bu yüzden Esra Hanım ile görüşme sağladım. İyi ki de kendisini tercih etmişim. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Tip 1 diyabetin var,buna göre hazırlandı. Diyetle birlikte kan şekerim düzene girdi. Diğer çalıştığım uzmanlar kilo verme odaklı çalışmışlardı ama Esra Hanım'ın daha çok kan şekerimin düzenlenmesine yönelik çalışması hoşuma gitti. Diyetle birlikte kan şekerim düzene girdi. Öncesinde hipoglisemi, yüksek şeker oluyordu ama bu süreçte herhangi bir problem yaşamadım. Kan şekerim düzene girdiği ve kilo verdiğim için seanslarımı sonlandırdım. Tekrardan ihtiyacım olursa eğer kendisini tercih ederim.
ö.....
Esra Hanım'dan memnundum, tanıdığım vasıtasıyla kendisine ulaşmıştım.Kendisine kilo vermek amaçlı gitmiştim. 8-9 kilo kaybım oldu 1.5 ayda.Güzel listeler hazırladı, benim için çok güzeldi herşey. İletişimimiz çok iyiydi.Ara verdik ama devam edeceğiz kendisiyle. Danışmak isteyen herkese tavsiye ederiz.
k.....
Esra Hanım'a tavsiye üzerine ulaşmıştım.Çok büyük faydaları oldu, kilo veremiyordum.Sayesinde yeniden kilo vermeye başladım, güzel devam ediyor.Hala devam ediyoruz görüşmeye.1 ayda 4 kiloya yakın kaybım oldu.Listeler her evde bulunan şeylerle yapılıyor, kolay ulaşabiliyor.Hiçbir şekilde aç kalmıyorsunuz.Çok sıcakkanlı ve samimi, güleryüzlü,çok memnunum kendisiyle görüşmekten. Özellikle teşvik edici tarifleri var, ilgileniyor sürekli.
f.....
Tanışalı 1.5 ay oldu, çok güzel ilerliyoruz. 7.5 kilo verdim.Çok memnunum kendisinden.Listelerimi hazırlarken bana neyi yiyip yemediğimi soruyor.Hafta içerisinde yiyemediğim şeyleri sorup değiştiriyor. Bana göre diyet listesi hazırlıyor.Kilo veremediğimiz zaman mütevaziliğini çok beğendim.Bizden biri gibi,arkadaş gibi yaklaşıyor.Seviyorum Esra Hanım'ı.
Esra Temirkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Temirkıran, Diyetisyen. Size Esra Temirkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Prematüre Beslenmesi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Esra Temirkıran adresi nerede?Esra Temirkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Demokrasi Bulvarı No:37 izmit Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Temirkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Temirkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Temirkıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Temirkıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Temirkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Temirkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Temirkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Temirkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Esra Temirkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler