Hürriyet Mah. İstasyon Cad. No:40 Gören Apt. D:6, Lüleburgaz, Kırklareli
Hürriyet Mah. İstasyon Cad. No:40 Gören Apt. D:6, Kırklareli
Klinik Psikolog Banu Dolaştır
Göreme Sokak.8 Derin Plaza Kat.2 D.10, Tekirdağ
Psikofizline Danışmanlık Merkezi
Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde onur derecesi ile tamamlamıştır. Lisans sürecinde stajını Özlem Kayalı İlköğretim Okulunda tamamlamış ve Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile süpervizyon sürecini başarıyla tamamlamıştır.
Lisans eğitimi süresince Bütüncül Oyun Terapisi ve Şema Terapi Uygulayıcı Eğitimlerini almıştır. Bunun yanı sıra birçok farklı konuda seminerler ve konferanslara katılım sağlayarak bilgi birikimini güçlendirmeyi amaçlamıştır.
Yüksek lisans eğitimini İstanbul Rumeli Üniversitesi, Klinik Psikoloji alanında onur derecesi ile tamamlamıştır. Yüksek lisansını "Erken Dönem Uyum Bozucu Şemalar İle Duygusal Yeme Arasındaki İlişkide Bağlanma Stillerinin Aracı Rolü" çalışması ile tamamlanmıştır. Yüksek lisans eğitiminde enstitü tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi I-II ve Şema Terapi I-II derslerini almış ve süpervizyon süreçlerini başarı ile tamamlamıştır. Yüksek lisans stajını Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ruh Hastalıkları Hastanesinde gerçekleştirmiştir.
Yüksek lisans eğitimi sürecinde ek olarak RDDT Enstitüsünden Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimini tamamlamıştır ve sertifika almaya hak kazanmıştır.
ergenlik, duygu durum değişimleri gibi konularla Esra Hanım'a devam ediyoruz. oğlum ile iletişimi çok iyi, verdiği programlara uyum sağlayabiliyor ve son zamanlarda iyileşmesi herkes tarafından fark edilecek seviyeye geldi.
t....s
Çocuğumun okulda düzeni aksatan davranışları için ve geç konuşma nedenli aksayan sosyal iletişimi için destek almaya başladık iki ay gibi bi sürede çok iyi yere geldik gözle görülür şekilde Esra hanım çok anlayışlı bizi çok güzel idare ediyor
gü...n
Destek aldığım tüm süreçlerde benimle o kadar güzel ilgilendi ve kendimi anlamami sağladı ki kendimi çok çok iyi hissettirdi daha iyi bir destek alamazdım sanırım tahmin ettiğim den çok daha fayda sağladı...
Çocuğumu götürüyorum yaklaşık 3 seanstır çalışıyorlar aşırı hareketlilik durumu ile gitmiştik psikiyatrist görüşmemizden sonra yüzyüze terapiye de başladık. Şuan durum daha stabil ilerliyor süreçten gayet memnunuz.
z....a
Bende bazı takıntılı düşünceler vardı. Örneğin bazen ocağı kapattığıma emin olamayıp iki üç kere eve gir çık yapardım. Bu yüzden de yorulurdum. Bazen direk gazı kapatır ve fişleri çıkarırdım. Bu durumum yüzünden terapi almaya karar verdim. Esra hanımdan terapi almaya başladım. terapi sürecimden sonra artık bu şekilde takıntılarım yok diyebilirim. Esra hanım eksik olmasın çok yardımcı oldular. Objektif yaklaşımlarıyla bana farkındalık kazandırdılar. Kendisi ile terapi yaptığımız zamanların bana çok katkı sağladığını düşünüyorum. Yaptığımız bu terapiler benim için verimli sonuçlandı.
v.....
Esra hanım ile kızıma yardımcı olacak bir danışman ararken birbirimizi tanıdık kızım son zamanlarda okula gitmek istemiyordu odasından çıkmıyor bizimle iletişim kurmuyordu seanslara yeni başladık şu ana kadar seans işleyişinde bir sorun yaşamadık
ö.....
Öfke problemi ile ilgili tedavi sürecine başladım. Asıl sebebinin neye dayandığı konusunu bulmaya başladık. Şuan için her şey çok yolunda ilerliyor.
Esra hanım dakik davranıyor seanslarımı tam zamanında başlatıyoruz. kendisiyle online görüşüyoruz. bana karşı tutumları kabul edici terapilerden memnunum
Esra Hanıma oğlumu götürdüm. Okul sınavlarında çok heyecanlanıyordu. altında yatan durumun çok daha farklı olduğunu anladık. Oğlumun yaşam düzeninde değişikler sağlanmamız konusunda anne baba olarak bize de yardımcı oldu.
Esra hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kendisi ile yaklaşık 3 aydır terapi sürecine devam ediyoruz. Bu süreçte beni depresif hale iten düşüncelerimi ele aldık ve bu düşüncelerin farkına varıp, yerine alternatif düşünceler geliştirmemi sağladık. Terapi sürecim hala devam ediyor ve kendimi geleceğe dair daha umutlu hissediyorum.
Esra Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Ünal, Psikoloji. Size Esra Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Online Danışmanlık, Randevu.
Esra Ünal adresi nerede?Esra Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. İstasyon Cad. No:40 Gören Apt. D:6 Kırklareli
- Göreme Sokak.8 Derin Plaza Kat.2 D.10 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Ünal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Esra Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Esra Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kırklareli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kırklareli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kırklareli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kırklareli Aile İçi İletişim Sorunları