Terapi
Altınşehir mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 163/280 sokak Öndül Elit İş Merkezi Bblok Kat:3 Daire45, Bursa
Aile Terapisi Randevusu
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Terapi
2007 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden tam burslu olarak mezun olmuş, yüksek lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. 2011- 2014 yılları arasında Avrupa Aile Terapisi Eğitim Enstitüleri Birimine (EFTA –TIC) tam üye Satir İnsan Gelişimi ve Aile Terapisi Enstitüsü bünyesinde, Kanada Satir Pasifik Enstitüsü(Satir Institute of the Pacific) ile ortak yürütülen 3 yıllık Virginia Satir Sistemik Dönüşümsel Aile Terapisi Eğitimi’ni tamamlamistir. Aralık 2016 tarihinden itibaren psikanalist olma sürecinin ön koşulu olan bireysel psikanaliz sürecine devam etmektedir.
Memnunuz Esra Hanım'ın yaklaşımından ve tedavisinden,güzel sonuç veriyor.Daha önce 1-2 görüşmemizde konuşmaları ve olaya hakimiyeti bana güven verdi.İşini gerçekten güzel yaptığını düşünüyorum. Rahatlıyorum, olaylara bakış açım değişiyor,kendimi daha rahat hissediyorum.İyi ki hayatımızda.Tek başımıza aşamadığımız bir çok sorunumuzu Esra Hanım'la aştık.
Çok memnun kaldık Esra Hanım'dan.Çift terapisi için eşimle yaşadığım bazı problemler için başvurduk.Hem kendi dünyamıza hemde ilişkimize bakış açımızı çok değiştirdi,evliliğimizi tekrardan kazandık onun neticesiyle diyebilirim.Yaklaşık 4 ay gittik.Bizim iletişim kopukluğumuz ve çok bireyselleşme haline gelmişti.Evliliğimizde herkes kendi dünyasını oluşturmuştu.Evlilik ve ortak ihtiyaçlarımız ve çocuklar üzerinden bazı paylaşımlar yaparak konuşmuş olduk.Evlilikteki rollerimiz ile ilgili farkındalık oluştu .Esra Hanım'a araştırarak gittim.Eğitimlerini inceleyip gittim.Bu anlamda güvenilir bir uzman.
i.....
Çocuğumuzun konuşma sorunuyla kekemelik tarzı birşey vardı, bununla ilgili destek aldık.6 seans görüştük.Biz ve çocuğumuz için faydalı oldu,teşekkür ederiz.Çocukla iletişimi iyiydi .Oğlum Esra Hanım'la iyi iletişim kurdu.Gelişmeler bizim içinde faydalı oldu.Biz yanlış ve eksikliklerimizi fark ettik.Oğlumdaki kekemelik büyük oranda azaldı.
Esra Vatansever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Vatansever, Psikoloji. Size Esra Vatansever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Randevu.
Esra Vatansever adresi nerede?Esra Vatansever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınşehir mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 163/280 sokak Öndül Elit İş Merkezi Bblok Kat:3 Daire45 Bursa
- Online Terapi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Vatansever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Vatansever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Vatansever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Vatansever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Esra Vatansever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Vatansever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Vatansever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Vatansever hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esra Vatansever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar