n....y
Esra Hanım'a uçak korkusu için başvurmuştum. Çok faydasını gördüm. Birlikte İzmire uçtuk. Artık özgürce seyahat edebiliyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, kendisine meslek hayatının devamında da başarılar dilerim.
a....a
Ben sınav stresi için başlamıştım sınav stresi için devam ederken aslında hepimizin belli dönemlerde bir psikolojik desteğe ihtiyacımız olduğunu anladım , meğersem yaptığımız şeylerin altında psikolojik sebepler yatıyormuş esra hanım bunların hepsinde bana çok yardımcı oldu , bazı konularda onun sayesinde bakış açım değişti ve duygularımı biraz bile olsa dışarı vurabilmeye başladım . İşini severek yapan ve empati yeteneği yüksek olan biri , bazen onunla sohpet ederken bi bakıyorsunuz o bir cümlenizden bile çok farklı aslında duyunca doğru olduğunu anladınız ama daha önce asla fark edemediğiniz bir şey çıkartıyor . Kendisi oldukça içten ve işinde çok iyi biri ve size her konuda elinden geldiğince yardımcı olan biri. İyiki sınav stresiyle bile olsa iyiki seanslara başlamışız ben her açıdan çok memnunum . Herkese çok tavsiye ederimm.
Esra hanım, uçak fobimi yenmemde yardımcı isimlerden biriydi. Fobime yaklaşımları, iletişim şekli ile beni uçak fobimden kurtardı. Kendisi gayet profesyonel ve kendinden emin. Uçak fobisi olan ve yenmeyi düşünen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
on...r
Uçak fobimi yenmek için Esra Hanım ile seanslara başladım. Seanslar bittiğinde uçak fobim ile nasıl başa çıkmam gerektiğini tamamen öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hasta
Esra Hanim' a hayatımın en zor dönemlerinden geçerken travma sonrası stres bozukluğu tanisi ile destek almak için başvurdum. Kendisi oldukça bilgili, deneyimli ve sabırlı bir psikolog.Terapi süreci boyunca süreç şair sorularımı detaylı bir şekilde dinledi ve cevapladı. Bu süreçte bana olan destekleri ve yardımından dolayı minnettarım.
u....k
Sevgili psikologum Esra Hanım'a kaygı problemi ile başvurmuştum. Seanslarimizdan sonra kaygı ve endişelerim ile baş edebilmeye başladım ve kendime olan güvenim gün geçtikçe artmaya başladı. desteklerinden dolayı kendisine teşekkür eder başarılarının devamını beklerim.
Esra Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Yıldız, Psikoloji.
Esra Yıldız adresi nerede?Esra Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:57/4 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Esra Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Esra Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.