Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Psk. Dan. Esra Nur Şanver
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
c.....
Esra hanımla 6 aydır çalışıyoruz. Haftalık görüşmeler yapıyoruz ve kısa sürede çok yol kat ettik. Kişisel problemlerimin arttığı bir dönemimdi, daha uzun süredir kendim baş etmeye çalışıyorum, bu şekilde olacağını bilseydim daha kesinlikle önceden adım atardım. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum.
y.....
1 yildir Esra Hanim ile terapi surecindeyiz. Panik atak sikayeti ile kendisine bir arkadasimin onerisiyle basvurdum. Kaygilarimin kokenini ve bunu nasil yonetebilecegimi anlamam noktasinda iyi ilerleme kaydettigimi dusunuyorum. Daha once de terapi sureclerim olmustu ama Esra hanim donanimiyla ve sizi dinleme becerisiyle guven veren biri.
m....a
Esra Hanım ile kızımın LGS döneminde birlikte çalışmıştık. İlgili, sıcakkanlı, çözüm odaklı birisi. LGS çok yorucu ve stresli bir süreç yollarımızın kesişmesi bana da kızıma da çok iyi geldi. İşini sevdiğini ve alanında iyi olduğunu hissettiriyor
k.....
Esra hanımla zor bi sürecimde karşılaştık tavsiye üzerine kendisini buldum. Yaklaşımı, anlayışı tüm o süreçte nefes almamı sağladı. İçinden çıkacağımı düşünmediğim karmaşadan kurtuldum sayesinde. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum..
Esra Yıldız Şanver isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Yıldız Şanver, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Esra Yıldız Şanver tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bireysel Terapi.
Esra Yıldız Şanver adresi nerede?Esra Yıldız Şanver adresini belirtmedi. Esra Yıldız Şanver yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Esra Yıldız Şanver adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Yıldız Şanver isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Yıldız Şanver uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Yıldız Şanver isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Yıldız Şanver, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Yıldız Şanver hangi dilleri konuşuyor?Esra Yıldız Şanver ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Yıldız Şanver isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Yıldız Şanver tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Yıldız Şanver hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esra Yıldız Şanver hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Yıldız Şanver hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Yıldız Şanver tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.