Uzman Klinik Psikolog Esra YÜKSEL.
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığının Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim proje ağı sorumlusudur.
Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığının ''Dost Psikologlar'' projesi ve Türkiye'nin işbirliği ile şehit aileleri, gaziler, muharebe iştirakçıları ve terör mağdurlarına Travma Sonrası Stres Bozukluğu alanında terapötik destek programında bulunmuştur. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının Projesinde İl Koordinatörü olarak çocuk ve ergenlerle çalışmaktadır.
University of Lethbridge/Canada eğitim programı ile aile danışmanlığı üzerine bir projede görev almış ve Canada/Lethbridge Proje departmanı çerçevesinde aile ve çift danışmanlığı üzerine birçok seans gerçekleştirmiştir.
EMDR Terapistidir. Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işleme(EMDR) ile travmalar, depresyon, anksiyete ve birçok psikoz problemi üzerine çalışmıştır.
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aksaray Ruhsal/Zihinsel Engelli Bakım merkezinde çalışmıştır. Şu anda Ankara ACT/Halas Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çalışmaktadır. Türk Psikologlar Derneği Aksaray İl Temsilciliği Görevini yürütmektedir.
Sertifika Programları ve Yetkinlik Alanları;
EMDR TERAPİSTİ
Dil ve Konuşma Bozuklukları Temel Tanı
Cinsel Terapi
ÇEPSP101(Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Sağlamlık Programı)
Nöro-Psikolojik Testler
Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Yas Terapisi
Online Terapi ve Eğitim Hizmetleri
Zorluklarla Başa Çıkmada Spritüal Psikolojik Danışmanlık
İntiharla Mücadele (İntihar: Anlama, Değerlendirme, Tedavi ve Önleme)
Sorun Çözme Becerisi ve Terapisi
Psikolojik Sağlamlık ve Esneklik
Mobbing, Tükenmişlik ve İntihar Üzerine Endüstriyel Çalışmalar

Aksaray/Merkez
Aksaray/Merkez, Aksaray

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

HALAS YAŞAM / ACT PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ
Eryaman, Etimesgut, Ankara

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Esra Yüksel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle