Dişimde hassasiyet vardı. Sağlam dişime dolgu yapıldığını düşünüyorum. Israrla film üzerinde çürüğü aldıracak bir renk değişimi göremediğimi belirttiğim halde çürük olduğu söylenerek dolgu yapıldı. Doktor görüşü diye kabullendim. Şu anda hassasiyet daha da arttı. Zamanla geçmesini bekledim ama geçmedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
öm...ç
Mükemmel bir doktor mükemmel bir ilgi ve çok güzel bi işlem teşekkürler esranur çök hocam.. herkese tavsiye ederim kalp hastası kızımıza 2 diş çekimi ve 6 dolgu yaparak bizi büyük stres ve sıkıntıdan kurtararak sağlığımıza kavuşturdu
Esranur Çök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esranur Çök, Diş Hekimi.
Esranur Çök adresi nerede?Esranur Çök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esranur Çök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esranur Çök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esranur Çök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esranur Çök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esranur Çök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esranur Çök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esranur Çök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esranur Çök hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Esranur Çök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri