b....ş
Esranur hocamla karaciğer yağlanması sebebiyle tanıştım. Kendisi danışanı ile ilgili ve belliki işini severek yapan bir diyetisyen. Şunu gördüm ki hastasını tanıyarak işe başlıyor. Çünkü hastasını dinlemeyi biliyor ve ona göre bir tedavi planlıyor. Sayesinde çok güzel sonuçlar aldım ve neredeyse hiç aç kalmadım...
Ben insülin direnci problemi ile kilo vermekte çok zorlanıyordum. Esranur Hanım ile birlikte hem insülin direncini yendim hem de 7 kilo verdim. Hala da sürecim demek etmekte. Korumaya çalışıyorum. Esranur Hanımın iletişimi, yaklaşımı, motivasyon yükseltmesi, destekleyici iletişim becerileri, ve ciddi bilgi birikimi beni fazlasıyla motive etti. Süreç benim için çok keyifli hale geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum yıllardır başaramadığım problemi kısa sürede çözmeme yardım ettiği için.
c....u
Esra Hanım ile hamilelik sürecimin başlangıcında tanıştık. İdeal kilomun çok üstündeydim ve endişelerim vardı. Fakat süreci o kadar iyi yönettik ki ben de bebeğim de sağlıkla yolu tamamladık. Bu anlamda minnettarız. Hala birlikte yol kat etmeye devam ediyoruz. Sakin ve sevecen tavrı ile danışanın kalbini kazanan Esra Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Esra Hanım benim için bu kadar uğraşan ilk diyetisyenim oldu diyebilirim. Öncesinde gittiğim tüm diyetisyenler kişiye özel olarak diyet listeleri hazırlamıyordu ve sadece kilo-boy bakıp herkese verilen klasik diyet listesini veriyorlardı. Esra Hanım sayesinde veremediğim kilolarımın çoğunluğunu yağdan verdim. 3 ay boyunca devam ettim ve sonunda 17 kilo verdim. Esra Hanıma çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız Esra Hanım.
eg...l
Esra hanım diyetisyenden öte arkadaş oldu bana. Onun sayesinde yıllardır araştırılma gereği duyulmayan insülin direncim ortaya çıktı ve tedaviye başladım. Danışanını görüntülü arayıp moral verir , aklınıza takılan her soruyu bıkmadan cevaplar. Hatta odasında danışanına güzel elleriyle kahve bile yaparKilo almamın en iyi yanı Esra hanım gibi bir insanı kazanmam oldu. Diyetisyen arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ediyorum. Bunu 6-7 diyetisyen deneyimi olan biri olarak söylüyorum
Hasta
Esra Hanım'la arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık, iyi ki de tanıştık. Lohusalık dönemimdeydim ve vücudumu hızlıca eski haline getirmek istiyordum, bireysel, haftalık değişen programları ve ilgisiyle her hafta -1 kg ile yaklaşık 8 haftada 8 kilo verdim. Benim için katkısı sadece zayıflatmak değil, psikolojim üzerine etkisi çok daha fazla oldu diyebilirim. İlgili, çok tatlı ve aynı zamanda çok programlı, siz diyetinize devam ederken Esra Hanım sizin düşünmeniz gerekenleri çoktan hazırlamış oluyor. Ben çok memnunum, arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a....y
Ben Ayşen YALAZA Esranur Hanım ile tanışmam Sedef hastası olarak zor bir dönemde ağır bir atak sonucu oldu .Kilo vermem gerekiyordu bilinçli olarak bana zararlılardan ve toksinlerden kurtularak çok detaylı ve diyete eksiksiz kararlı bir şekilde hiç tereddütsüz diyetisyenime güvenerek onun dediklerine harfiyen uyarak anlayışına ,güleryüzüne ve kararlılığına hayran kalarak Rabbimin izniyle hem kilo verdim hem sağlığıma kavuştum hayatım boyunca bu diyete uyarak sağlıklı yaşamaya devam edeceğim. görüşmelerimiz devam ediyor Esranur Hanım sizii iyi ki tanımışım çok sevdim ve hiç unutmayacağım sevgilerimle..
Hasta
Danışanına özel bir tedavi süreci uygulaması sürecin en kıymetli kısmıydı. Her hafta verilerin özenle değerlendirilmesi tüm konularda son derece şeffaf davranılması ve sonuca gitme noktasında en etkili tedavi yöntemini uygulaması en önemli özelliği olarak ortaya çıkıyor.
Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde 15 kilo verdim. Herşey için teşekkürler…
ba...
Süreki motivasyon sağlayarak diyete tutunmamı sağladı. Birlikte -10 kg verdik daha sürecimiz devam ediyor kendisine ve kendime güveniyorum. Çok teşekkürler
Esranur Sepet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esranur Sepet, Diyetisyen.
Esranur Sepet adresi nerede?Esranur Sepet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Tabip Sokak No:5 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esranur Sepet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esranur Sepet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esranur Sepet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esranur Sepet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esranur Sepet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esranur Sepet hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Esranur Sepet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler