Akupunktur Tedavisi
Manuel Terapi
Masajla Tedavi
Sigara Bırakma
Ethem Hakan Eraltan Muayenehanesi
Vücut Analizi (Kas,Yağ Ve Su Ölçümü)
.....
ÇÖLYAK HASTALIĞI 'NDA IŞIK YOLUM
Dünyada çok az teşhisi,pahalı ürünlerin yer aldığı ve en önemlisi de çok az doktorun ilgili hastalığın adını bildiği bir dönem de tanıştım ÇÖLYAK hastalığı ile.Yaklaşık 5 yıldır bir yudum ekmeğin veya glutenli ürünlerin beni zehirlediğini bilerek,mesleğinin doruğunda ve iyi isim yapmış bir Profesör 'ün hastasıyken; her yıl sadece kan tahlili ve endoskopik gözlemlerden geçirilerek , "sadece yeme" cümlesi ve bunun ben de yarattığı psikoloji ile devam ettirdiğim hayatımın en umutsuz döneminde kesişti Sayın E.Hakan ERALTAN ile yolum.Tüm yıllık kontrollerim de 4 yıldır en üst sınırın üstünde çıkan sonuçlarım Hakan Bey tedavisi sayesinde 5 ay da neredeyse en alt seviyeye düşmesini ifade ederken bile kendisinin tüm ÇÖLYAKDAŞ ve Gluten İntolerans'ı hassasiyeti yaşayan kişilere umut olacağını bilmek çok mutluluk verici.İlgisi,tedavisi,psikolojik desteği ve güler yüzlü yaklaşımıyla her hekime örnek olması da güven verici.Sadece sağlık problemleri yaşadığınız için değil ,yaşamınızı sağlıklı bir şekilde devam ettirmek için de Hakan Bey ile mutlaka tanışmalısınız.
ye...r
10 yıldır meniere hastasıyim.son 1 yıldır ataklarim sıklaşmaya başladı.hayat kalitemi düşürdü.kullandığım ilaçlar artık fayda etmiyor.bende başka çareler aramaya başladığım sırada Dr. Hakan beyi tanıdım.tedaviye başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen henüz atak geçirmedim.kullandığım tıbbi ilaçlarını kesti akupunktur ve doğal ilaçlar sayesinde artık gülmeye başladım.hayattan zevk almaya başladım.yıllardır ben depresyona girmişim,hayatı kendime zehir etmişim Dr. Beyin güler yüzü ve hoşsohbeti de ayrı bir terapi oluyor çok teşekkür ediyorum Dr. Hakan bey.sayende hayata geri döndüm tüm derman arayan hastalara tavsiye ediyorum
ka...6
On iki yıldır ankilozan spondilit hastasıyım,tavsiye üzerine Dr. Hakan Eraltan'a gittim.Doğu ve batı tıbbını sentezleyen muhteşem muayenesi,tahlil ve testlerinin ışığında hastalığımın kaynağını buldu.O harika doktora;yürürken gökyüzünü görebildiğim için,(AS hastaları ne demek istediğimi anlar)eklemlerimin,dizlerimin,belimin,boynumun,topuk dikenimin,ağrısını unuttuğum için,yıllardır uğraşıp veremediğim kilolarımı zorlanmadan verdiğim için,kan tahlillerimde düşmek bilmeyen sedimantasyon'umu düşürdüğü için,sağlığıma kavuşturduğu için,binlerce yüzlerce teşekkür ederim.Şifa arayanlara canı gönülden tavsiye ederim.
bi...e
Bel ve eklemlerim ile ilgili yaşadığım ve ciddi boyuta ulaşan sağlık sorunumda pek cok doktora gittim ve kalıcı çözüm bulamadım.En sonunda nihayet Hakan bey'i buldum ve uyguladığı tedavi sayesinde kalıcı olarak sağlığıma kavuştum.Derin bilgisi, tecrübesi paha biçilemez! Kendisi tüm sağlığınıza ilgi gösteriyor ve bu ilgisi sonucunda ;sağlık sorunum yüzünden yaşadığım depresyonumu bile atlatmama yardımcı oldu.Muayene ortamında da her zaman güler yüzle karşılandım ve kendimi aile ortamında hissettim.Kendisine cok teşekkür ediyorum ve şifa ve sağlık arayan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ethem Hakan Eraltan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ethem Hakan Eraltan, Akupunktur. Size Ethem Hakan Eraltan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Uygulamalı Kinezyoloji Yöntemi ile Gıda İntolerans Testi, Ağır Metal, Parazit vs.. Testleri, Vücut Analizi (Kas,Yağ Ve Su Ölçümü), Kişiye Özel Doğu Ve Batı TIbbı Muayenesi ve Teşhisi, Akupunktur Tedavisi, Cupping (kupa terapisi), Hacamat Tedavisi, Manuel Terapi, Masajla Tedavi, Sigara Bırakma, Kilo Kontrolü.
Ethem Hakan Eraltan adresi nerede?Ethem Hakan Eraltan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener- Kalamış cad. Uzunal apt. 90/2. Fenerbahçe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ethem Hakan Eraltan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ethem Hakan Eraltan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ethem Hakan Eraltan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ethem Hakan Eraltan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ethem Hakan Eraltan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ethem Hakan Eraltan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ethem Hakan Eraltan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ethem Hakan Eraltan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ethem Hakan Eraltan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları