Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
PRP Yüz Gençleştirme
Rinoplasti
Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tonsillektomi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
el...l
Ethem hocam yaklaşık 10 yıldır güvenle gittiğimiz doktorumuzdur. Ailece kendisine koşulsuz, amasız güveniriz. Yaklaşımını, nezaketini ve duyarlılığını yazmıyorum bile. 5 yaşındayken oğlumun kulaklarına tüp takılması gerekmesin diye onca çaba sarfeden, ardından oğlumun durumu hiç bir tedaviye cevap vermeyince tüp takmak için ameliyata almak durumunda kalıp, ameliyat sonunda "tüp takmama gerek kalmadı, geniz etini aşınca kulakları çok rahatladı zaten"diyen ve aynen dediği gibi de sorunun bitişini sağlayan efsane doktırumuzdur kendisi.
di...u
Yıllardır hastane ve dr geziyorum Kendim ve çocuklarım için…Tanıdığım en başarılı en mantıklı en sakin,dinleyen,açıklayan… Ethem Bey için ne yazsam azdır. 3 ay süren geçmeyen geniz akıntısı ve öksürüğümü tek bir ilaç ile çözdü.Annem’in alerji ve bronşitini tek sefer de doğru teşhis ve tedavi ile iyileştirdi.Bu hafta kızım için başvurduk Yıllardır çözülemeyen alerji sorunlarına çözüm üretti Az ilaç ve doğru tedavi ile nokta atışı yapıyor.
Ethem beyden çok memnun kaldım burnumu da çok güzel titizlikle yaptı siz yaptırmak isterseniz Doktor Ethem Şahini tercih edebilirsiniz
si...ş
Ethem Bey müthiş bir hekim. İşini bu kadar severek yapan ve işinde bu kadar başarılı olan bir doktor gerçekten çok az. Kendisine tam 3 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. 6.gün işime döndüm. Ameliyat sonrası sürecim oldukça konforluydu. Herkese tavsiye ediyorum. İşini bu derece özenli yürüten hekimler ve onları yetiştiren anne-babaları ayakta alkışlamalı...
Doktorumuz Dayın Ethem Şahin bey iyi ki var. Oğlumun ve annemin kulakla ilgili sürekli problemleri oluyor ve bu süreçlerde ömcelikle bizim panik halimizi sakinleştirmesi mükemmel şekilde tanı koyması ve tedavilerle hemen iyileştirmesi mükemmel
g....c
Yaklaşık 1 ay önce polip sorunu nedeniyle ameliyat oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerekse ameliyat sonrası süreçte Ethem beyin yakın ilgisi, soru işareti bırakmadan bilgilendirmesi ve etkin rltedavi sayesinde kısa sürede sanki hiç ameliyat geçirmemiş gibi normal hayatıma döndüm. Elleri dert görmesin.
Alanında uzman, çok ilgili ve duyarlı bir doktor. Bir doktordan fazlası Oğlumun uyku sorunu başarılı bir bademcik ameliyatı sonrasında çözüme kavuştu. İyi ki varsınız.
zü...i
Kendinizi evinizde hissettiren ,sıcak ortam ,güler yüzlü çalışan personel ve kusursuz diyebileceğim Prf.Dr Ethem Şahin.
Eşimin burun ve göz kapağı ameliyatını benim yüzüme yapılan küçük küçük farklı ama bir o kadar etkili ve 4 haftada beni 10 yaş geri atan ,sevgili Prf.Dr Ethem Şahin pek çok övgüyü hak ediyor.
c.....
Ethem Hocam ile , öncelikle horlama ve burundan nefes almakta çektiğim güçlük nedeni ile gittim. Çok net anlayabileceğim şekilde anlattı hiç düşünmeden ameliyat oldum. Öncesi sonrası hiçbir problem olmadı.
Sonra göz kapağı ameliyatı oldum. Aynı şekilde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Hazır alınmışken Hera uygulaması ve baby botox yaptırdım sonuç tabiki mükemmel.
Ellerinize emeğinize sağlık
ba...n
Burun kemiğimdeki eğrilik sebebiyle sağlıklı nefes alma anlamında uzun yıllardır problem yaşıyordum. Bu sebeple sevgili Ethem Şahin’e yaklaşık 3 ay önce muayene olmuştum. Kendisi hem mevcut durumumla alakalı beni bilgilendirmiş hem de olası ameliyat sonrası tüm süreci anlatmıştı. Ethem Hocamın yaklaşımından dolayı hiçbir farklı araştırma yapma ihtiyacı hissetmedim ve yaklaşık 1 ay önce ameliyatım gerçekleşti. Neredeyse sıfır ağrı ve sızıyla bu süreci atlattığımı söyleyebilirim. Kendisi ameliyat öncesi nasıl bilgilendirdiyse süreç tamamen aynı şekilde ilerledi. Henüz 1 ay dahi olmadan geçmişe oranla çok daha iyi nefes aldığımı söyleyebilirim. Görüntü anlamında da doğal ve yüzüme oturan bir burna sahip olmamın mutluluğunu yaşıyorum. Rutin kontrollerimiz esnasında da kendisi yine süreçle alakalı detaylıca bilgilendirip,desteklerini esirgememekte.Ethem hocam gibi işinin ehli ve tecrübeli bir doktora ameliyat olduğum için çok memnunum.
Ethem Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ethem Şahin, Kulak Burun Boğaz. Size Ethem Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Rinoplasti, Septorinoplasti, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Botoks Enjeksiyonu, Yüz Dolgusu, Deri Prick Testi, Yüze Yağ Enjeksiyonu.
Ethem Şahin adresi nerede?Ethem Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. No:461 K:2 D:5 Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ethem Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ethem Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ethem Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ethem Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ethem Şahin hangi dilleri konuşuyor?Ethem Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ethem Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ethem Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ethem Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Ethem Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ethem Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Ethem Şahin, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ethem Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları