Mimaroba mah. Atatürk Blv. Colarist B blok D:54, Büyükçekmece, İstanbul
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Kozmos Psiko Klinik
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Kozmos Psiko Klinik
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde 2016 yılında lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlamış klinik psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır.
Aynı dönem İçerisinde pedagojik formasyon eğitimi alarak MEB çatısı altında rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında çalışmaya da hak kazanmıştır. Aile danışmanlığı eğitimini alarak Aile ve Çift terapilerine yönelik danışmanlık hizmeti vermektedir. Eğitim hayatı boyunca birçok kurumda stajyer olarak çalışmıştır. Başlıca staj yaptığı kurumlar arasında Bakırköy Adalet sarayı, Anadolu kültür ve eğitim vakfı, çeşitli özel ve devlet okulları yer almaktadır. Profesyonel olarak ise iş hayatına bir sağlık ve bakım merkezinde başlamış olup bir kolejde devam ettirmiş ardından özel bir eğitim akademisinde özel çocuklarla çalışma fırsatı bulmuştur.
Şu anda ise Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde olmak üzere çeşitli terapi merkezlerinde danışan kabulüne devam etmekte olup ayrıca online terapi yoluyla da danışmanlık yapmaktadır. Danışmanlık alanında ergen ve yetişkin, aile ve çift danışmanlığı üzerine çalışmakta olup Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Kısa süreli çözüm odaklı terapi ekolleri üzerine çalışmaktadır.
ş....o
Çift terapisi için kendisinden destek aldım, evlilik sürecine alışmaya ilişkin çözüm arayışındayken Evin Hanımla yollarımız kesişti.Şimdilik iletşim becerisi üzerinde bayağı ilerledigimizi düşünüyorum. Destekleyici ve anlayışlı bir ileşim kurduğu için kendisine teşekkür ederim.
z....a
Ben okula başladığım dönemde kaygı ile başladım, sosyal anksiyete durumum vardı, kaygılarımdan dolayı sosyal ortamlara girerken sıkıntı yaşıyordum, okulda sunum ya da konuşma yaparken sıkıntılarım oluyordu. Kendisi bu konuda bana çok yardımcı oldu, gayet güzel bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum, şu anda da seanslarımız devam ediyor fakat çok geriye dönüş yaşadığım zamanlarda, ihtiyaç duyduğumda kendisinden destek alıyorum ama sürekli kendisi iletişim halindeyiz.
m....k
Ben doğu tarafında bir ailede yetiştirildim. Bugüne kadar gitmiş olduğum bütün uzmanlar batı tarzı yorumlar yaptı ve kültürler farklılıkları göz önüne almadıklarından kaynaklı olarak ben dört kez uzman değiştirdim. Kendisi hayatıma girdikten sonra aile yaşantıma, ortamıma, çevreme ve kültürler yaşantıma, nasıl yetiştirildiğime göre uygun bir şekilde bana hitap etti ve tarzımı şekillendirdi, kendisiyle seans aldığım süreçten beri her konuda mucizelere şahit oluyorum.Kapalı ya da kalabalık ortamlarda yaşadığım anksiyete ataklarından dolayı kendisiyle çalışmalarımız oldu. Bu süreçte yaptığı her şeyi tek tek dile getirmesi gerçekten çok güzeldi, hala da seans sürecimiz devam ediyor, son evrelere geldiğimizi söyleyebilirim.
m....k
Kızımı Evin hanımın yanına getirmiştim, Kızım ergenlik dönemindeydi ve ve görünüşünden çok fazla rahatsızlık duyuyordu bu konuda kendisinden destek almıştık, Şu an geldiğimiz noktadan memnunum Teşekkür ederim kendisine buradan
a....d
kendısınden panik atağım ıcın destek aldım seansları ve yonlendırmesı benım ıcın cok onemlıydı sayesınde kendımı tanımama anlamama destek oldu suan cok daha ıyıyım ataklarım azaldı.
ü.....
Evin hanımla performans kaygısı ile ilgili Görüşme yapmıştık yaklaşık bir yıl önce.
Güzel bir ilerleme yaşadığımızı düşünüyorum umarım bu şekilde devam eder.
z....d
Evin hanımla Bir tanıdığın vasıtasıyla görüşme sağlamıştım kendisiyle bir yıla yakın bir sürecimiz olmuştu depresif duygu durumum ile ilgili bayağı yol almıştık . Güzel ve bana çok katkısı olan bir süreç ilerletmişti kendisine çok teşekkür ediyorum çalışmalarının devamını diliyorum.
g....d
Kendisiyle 2018 yılında görüşme fırsatımız oldu. Kaygi bozuklugu, panik ataklarim icin kendisinden destek aldim, yaklaşık bir yil sonunda biraz daha bas edebildigimi fark ettim. Kendisine çok teşekkür ederim.
m....a
Evin hanıma yönlendirme üzerine gittim ve kendisi ile 6 seans da beden algısı bozukluğuma etkisini görmeye başladım ve kendisinden önce gittiğim psikologlardan görmediğim ilgiyi gördüm kesinlikte kendisi mesleğini hakkıyla yapanlardan
Evin Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evin Şen, Psikoloji. Size Evin Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Evin Şen adresi nerede?Evin Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin Paşa mah. 1993. sok. No: 47 İstanbul
- Mimaroba mah. Atatürk Blv. Colarist B blok D:54 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evin Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evin Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evin Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evin Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Evin Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evin Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evin Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evin Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Evin Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Evin Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Evin Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu