ar...u
Pozitif konuşamaları sayesinde insanları teşvik ediyor inanılmaz bir diyetisyen , görüşmelerde çok rahat hissettiriyor ve gerçekten ilk 2 haftam olmasına rağmen 5 kilo verdim herşey yolunda gidiyor ve verdigi listeler alışıldık klasik listeler dışında gerçekten özenerek liste veriyor. Yardımları için teşekkür ederim
ü....k
Arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım çokta memnunum. 22 kilo verdim. Verdiği listeler çok güzeldi. İstediğim kadar kilo vermiş oldum. Hala daha devam ediyorum. İnsanı teşvik etmesi, motivasyonu çok güzel.
g....b
Aynı hastanede çalışan bir kardiyolog önerdi. Başarılı işini severek ve özveri ile yapan biri. Kendisinden çok memnunum. Kendisi yaşadığım şehirden ayrıldı ama kendisini sosyal medyada hala takip ediyorum .
ha...k
Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Kendi arkadaşlarımıda yönlendirdim. Kendisinden çok memnunum. 15 kilo verdim. Tüm desteği için çok teşekkür ederim.
i̇...n
Gittiğimde çok ilgilendi benimle. Yaklaşımı güzeldi psikolojik olarak da çok rahatlattı beni. O kadar güzel bilgilendirmelerde bulunduki sormak durumunda kaldım psikoloji okuyup okumadığını.Çünkü daha önce de bir çok girişimim olmuştu ve başarılı olamamıştım. Kendisi bunu başarmamı sağladı. Tamamiyle benim yaşam tarzıma uygun ve rahatlıkla uygulayabileceğim bir liste uyguladı. Bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim.
le...
Yakın çevremden ve internet sitesinden yorumlarını okuyarak tercih ettim Evin Hanım'ı. İlgisi çok hoşuma gitti. İletişim kurmak da başarılı. İstediğim zaman ulaşarak sorular sorabiliyorum. 2 ay oldu başlayalı vermem gereken 17 kiloydu ve 2 ay içerisinde 14 kilosunu zorlanmadan verebildim. Memnuniyetimden dolayı herkese tavsiye ediyorum.
fa...
Evin hanım çok ilgili davrandı gittiğimde. Çok memnun kaldım. Daha önce tanıdıklarımda gitmişti ve çok memnun kalmışlardı. Beslenme alışkanlığı kazanmamda yardımcı oldu. Küçük çocuğum olduğu için ve süt verdiğim için ara vermek durumunda kaldım. Daha sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
n....
Menapoza girdiğim için hızlı kilo almaya başlamıştım. Kendimi çok mutsuz hissediyordum. Tavsiye üzerine kendisine gittiğimde çok ilgilendi. Sanki uzun yıllardır tanıyormuşum gibiydi. 66 kilodan 56 kiloya düştüm. Boyun fıtığım vardı ve kilo verdikten sonra ağrılarım daha da azaldı. Estetik açıdan güzel göründüğüm için kendimi daha mutlu hissettim. Daha sonra diyabet hastası eşimi de götürmek istiyorum. Bir çok arkadaşımın gitmesine de vesile oldum.
er...
Evin Hanım'ın iyi bir diyetisyen oldugunu etrafımdan duydum ve tercih ettim. Daha sonra yaklaşımından ve uyguladığı programdan da çok memnun kaldım. Gittiğim zaman 90 kiloydum ve 45 gün içinde 10 kilo verdim. Büyük oranda yağdan verdim. Beslenme düzenimden dolayı sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Oğlumda 2 aydır gidiyor ve 2 ayda 15 kilo verdi. Çok memnun kaldığım için herkese tavsiye ediyorum.
gü...
İnternet üzerinden yorumlardan dolayı tercih ettim. Tam zamanında ilgilenildi, hiç beklemedim. İlgili alakalı bir diyetisyen. Çok güler yüzlüydü. Daha önce de 2 defa diyetisyene gitmiştim ama ilk defa bu kadar sağlıklı güzel kilo verebildim. Günlük yaşamım daha düzenli oldu ve sabahları rahat uyanabildim. Su içme alışkanlıgı kazandırdı. Çok güzel yürüyüş düzeni oluşmasını sağladı. 6 hafta da 6 kilo kaybettim. Sağlıklı yemekler yapmam konusunda yönlendirdi. Kilo sıkıntısı olan herkese tavsiye edebilirim.
Evin Yananer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evin Yananer, Diyetisyen.
Evin Yananer adresi nerede?Evin Yananer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenenler Mahallesi Pozcu Çetinkaya Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evin Yananer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evin Yananer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evin Yananer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evin Yananer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evin Yananer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evin Yananer hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Evin Yananer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler