Sırakapılar mh. 493 sk dirlik apt. No 12 daire 2 kat 2, Merkezefendi, Denizli
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Kolposkopi
Kürtaj
İLK NEFES DOĞUMA HAZIRLIK ve DANIŞMANLIK MERKEZİ
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
İLK NEFES DOĞUMA HAZIRLIK ve DANIŞMANLIK MERKEZİ
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Vajina Estetiği
Vakum Kürtaj
h....g
Evren bey çok ilgili çok bilgili bir hekim .İlk doğumumuda Evren beyde yaptım.Bir doktordan öte bi abi yakınlığı var sıcak sempatik yaklaşımı çok güzel her konuda detaylı bilgi veriyor .Ayrıca çalışamlarıda çok ilgili .
as...r
Evren hocam sayesinde bütün korkularımı yendim ve normal doğum gerçekleştirdim harika bir doktor ve harika bir ekip herkese gönülden tavsiyemdir
cm...…
2 Evladımı Evren bey de doğum yaptım nasipse şimdi tekrardan Evren bey e gidiyorum.Kendisi çok cana yakın Net bilgili ve ilgili bir doktor
e....v
İlk doğumu da evren hocam yaptı. Güler yüzlü sempatik sorduğumuz her soruya çok güzel ayrıntılı şekilde cevap veriyor.Şuan ikinci hamileliğim ve Evren hocamızdan vazgeçemiyorum herkese tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine gittik ve iki gebelik geçirdik kendisi ile dogumlarimiz gayet başarılı geçti
Hasta
Gebeliğimi ilk öğrendiğimde haliyle iyi bir kadın doğumcu arayışına girdim. Tavsiye üzerine Evren Bey’e gittik. Beklentimin çok üzerinde beyefendi ve bilgili ve rahat bir hekim. 9 ay boyunca devam ettik ve 26 Nisan da kızımızı kucağımıza aldık. Tüm hamileliğim boyunca engin bilgisi ve tavrı ile bizi çok aydınlattı klasik bir gebelikten ziyade rahat bir gebelik, olması gerektiği gibi bir gebelik geçirdim. Denizli’de gözü kapalı herkese tavsiye edebileceğim tek doktor. İyi ki tanımışız. Ayrıca bilgisi ve rahatlığı ile tüm gebeliğiniz boyunca kendinizi ona emanet edin ve güvenin. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Sizin için en doğrusu neyse ona gerçekten tüm samimiyetiyle sizin iyiliğinizi düşünerek karar veriyor. Adının herkes tarafından bilinmesi gereken bir doktor. Her şey için çok teşekkür ederiz hocam, ekibiniz de harika yolunuz açık olsun.
s ...c
Tekrarlayan bebek kayıplarından sonra tavsiye üzerine başvurduğum, bilgisi ve tecrübesi benim ve bebeğimin hatta 3 çocuğumun sağlıklı bir şekilde doğmasına vesile olan doktorum. Evren hocam Denizli için büyük şans.
tu...a
Mükemmel mi bir doktor ilk çocuğum da gitmiştim şimdi ikinci çocuğumda gidiyorum detay vermesi bilgilendirmesi
de...
Detaylı ultrason muayenesinde aklımıza takılan her soruya cevap verdi doktor bey saolsun her ne kadar kızımız biraz inatçı olsada başarıyla tamamladık kontrollerimizi teşekkür ederiz emeğiniz için
Hamilelik sürecimin Evren hocanın uzmanlığı ile birlikte geçmesinden o kadar çok memnunum ki iyi ki de yollarımız kesişmiş iyi ki de tanışmışız. 12 haftalık hamileyim beni ve eşimi her konuda bilgilendiriyor en ufak sorunumda her an yardımcı oluyor. Daha önümüzde uzun bir yol var ve çok iyi geçeceğinden eminim. Kendisine ama çok teşekkür ederiz.
Evren Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Ceylan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Evren Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Evren Ceylan adresi nerede?Evren Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar mh. 493 sk dirlik apt. No 12 daire 2 kat 2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Evren Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Evren Ceylan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Ceylan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Evren Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Evren Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları