2010-2011 yıllarında Konya da Mecburi hizmetini Genel Cerrahi uzmanı ve Başhekim olarak yaptı. 2011 sonunda Bursa İznik Devlet hastanesine Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekim olarak atandı. İdari görevinden 2012 'de ayrılan Evren Dilektaşlı aynı sene Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı. Atandıktan kısa bir süre sonra 2013 yılında girdiği sınavda başarılı olarak aynı kliniğe Başasistan (Eğitim) olarak atandı.
2014 yılında ABD'nin California eyaleti, Los Angeles şehrinde Travma ve Acil cerrahi merkezlerinden biri olan LAC+USC Üniversitesine araştırmacı bilim adamı olarak davet edildi. Yaklaşık 1 yıl burada bilimsel faaliyetlerde bulundu. Bu süre içinde eş zamanlı olarak yine Los Angeles'ta USC Keck Medical School'da Üst Gastrointestinal Sistem Cerrahisi ve Obezite Cerrahisi (Bariatrik Cerrahi) Kliniğinde çalıştı. Bu dönemde yaptığı bir bilimsel çalışma ile ACS 2015 Kongresinde Excellence in Research Award aldı. 2015 yılında Amerikan Cerrahlar Birliği tarafından üye olarak kabul edildi ve FACS (Fellow of American College of Surgeons) oldu.
Türkiye’ye döndükten sonra özellikle Obezite cerrahisi ve Travma üzerinde çalışmalarına ve ameliyatlarına devam etti. 2017 yılında Amerikan Bariatrik ve Metabolik Cerrahlar Birliği – American Society of Metabolic and Bariatric Surgery (ASMBS) tarafından üye olarak kabul edildi. Türkiye’de Bariatrik ve Metabolik Cerrahi (BMCD) derneğinde yönetim de Denetleme görevini yürütmektedir.
2017 yılında Doçent ünvanı alan Dr. Evren Dilektaşlı, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalıştı. 2018 Ağustos ayından sonra Bursa Özel Hayat Hastanesi’nde Genel Cerrahi uzmanı ve Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Direktörlüğü görevine başladı.
Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Kırcaali Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:76, Bursa
VM MedicalPark Sağlık Grubu
c....a
Ben Evren hocayla 2 sene önce kasık fıtığı ameliyatı için tanıştık bu süreçte ilgi ve alakası çok iyiydi. Kesinlikle güven veriyor. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
ba...
Evren hocama rny.gastrit mide küçültme.ameliyati oldum .Gözüm kapalı güvendiğim okadar profosyonel bir doktor ki .. hem doktormolarak hem insan olarak mükemmel . Doktorluğun ve insanlığın hakkını en üst düzeyde veren birisi . Ameliyatimla ilgili hiçbir sorun yaşamadım zaten dediğim gibi gözüm kapalı güvenirim evren hocama . Çok büyük bir şanski kendisi Bursa'da hizmet veriyor . Herkese tereddütsüz öneririm . Canım doktorum iyiki varsınız
b....a
07.03.2023 Tarihinde safre kesisinden ameliyat oldum. Ameliyatım ve tedavi sürecim sorunsuz geçti. Evren Bey çok ilgiliydi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum
n....c
18 temmuz tarihinde mide kucultme ameliyatı oldum. Gerek gelmeden önce online görüsmeler gerek hızlı tahlil tetkik sürecleri beni cok memnun ve mutlu etti. Hic ağrı sızı çekmedim her işimi kendim hallettim ameliyat sonrasında. Asistanı inanılmaz tatlı ve ilgili, birlikte çalıştığı diyetisyen hanımda aynı şekilde çok ilgili. Ameliyat öncesi ve sonrasında tüm süreçleri tek tek tane tane anlatıp sürekli takip ediyorlar. İyi ki Evren Beyle kesişmiş yollarımız
f....t
28.02.2022 tarihinde tüp miğde ameliyatı oldum. Evren hocamla tanışmanın bir tevafuk olduğunu düşünüyorum ve bu kararımdan dolayı çok mutluyum. Gerek ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alaka çok fazlaydı. Tekrar kendisine ve değerli ekibine buradan çok teşekkür ediyorum.
yi...
24.01.22 tarihinde tüp mide ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Evren hoca ve ekibinin hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası ilgileriyle hiçbir problem yaşamadan ameliyatı atlattım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
i̇....
Kilolu olduğum için fikir alışverişinde bulunmak adına Evren Bey'le görüşme sağladım. Kendisi o kadar içten ve samimi davrandı ki akabinde hemen ameliyat olma fikrini benimsedim. Doktordan öte daha çok empatik ve anlayışlı yaklaştı. Hiç korkmadan kendimi Evren Bey'e teslim edebildim. Tüp mide operasyonu geçirdim. Operasyon ve sonrasında çok ilgiliydi. Kendisine referans olma konusunda olumlu referans olabilirim. Bu tarz ameliyatlarda önemli olan sonrasındaki süreç. Evren Bey sonrasındaki süreçte de çok destekçiydi. 7/24 telefonlarıma, mesajlarıma geri dönüş sağlayıp bilgilendirdi. Kendisi en başından en sonuna kadar çok yardımcı olan bir doktor. Ameliyat sürecimi çok konforlu geçirdim.
j.....
Evren Bey'den memnun kaldım. Aslen İngilizim ve kendisinin İngilizce konuşması benim için çok avantajlı oldu. Kendisi telefon numarasını verdi, sürekli olarak aklıma takılan her soru için aradığımda cevap verdi. Evren Bey ve ekibi çok iyiler. Kendisi metobolik cerrahi işlemimi yaptı. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirmelerde bulundu. Evren Bey'i herkese tavsiye ediyorum.
Evren Bey gayet titiz, detaycı, çok başarılı bir doktor. Kendisi tüp mide ameliyatımı yaptı. Yapılan ameliyattan memnun kaldım. Geçirdiğim sürecin öncesinde ve sonrasında çokca, detaylıca bilgilendirdi.
os...r
11.01.2022 de gastrik bypass operasyonu geçirdim.Operasyon öncesi ve sonrası hiçbir problem yaşamadım.Çok güzel bir süreç oldu.Herşey için çok teşekkürler.
Evren Dilektaşlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Dilektaşlı, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size Evren Dilektaşlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Evren Dilektaşlı adresi nerede?Evren Dilektaşlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırcaali Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:76 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Dilektaşlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Dilektaşlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evren Dilektaşlı hangi dilleri konuşuyor?Evren Dilektaşlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Dilektaşlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Dilektaşlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evren Dilektaşlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evren Dilektaşlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Evren Dilektaşlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar