Op. Dr.
Üroloji
Androloji
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İzmir 1 adres
Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde operatör doktor olarak 3 sene çalışan Işık, kariyerine Denizli Devlet Hastanesi’nde devam etmiştir.
Denizli Devlet Hastanesi’nde 2 sene görev yaptıktan sonra kariyerine İzmir Özel Can Hastanesi Üroloji Kliniği'nde devam etmiş ve burada da 2 yıl süreyle görev yapmıştır.
Op. Dr. Evren IŞIK, İzmir'deki özel muayenehanesinde yakın zamanda hasta kabulüne başlayacaktır.
Op. Dr. Evren Işık; Androloji, Rekonstrüktif Penis Cerrahisi ve İnfertilite alanlarında çeşitli seminere ve eğitime katılmıştır.
Uzmanlık eğitimi henüz devam ederken çeşitli penis cerrahisi operasyonlarında yer alan Işık, üroloji eğitimini “androlojik cerrahi eğitimi” ile derinleştirmiştir.
Tıbbi olarak çözümü bulunan fiziksel problemlerin giderilebileceği ve aile hayatının temellerinin sağlamlaştırılabileceğini savunan Işık, tabu olarak görülen sağlık sorunlarının teşhis ve tedavisinin önemi hakkında toplumsal farkındalığı arttırmayı amaçlamaktadır.
Ereksiyon Bozukluğunda Testosteron Tedavisi
Erkek İnfertilitesi
Erkeklerde Cinsel İsteksizlik
Tümünü gösterHizmetler
Çınarlı mahalllesi Ankara caddesi Mistral Ofis Kulesi No :15 Kat :37 Konak, İzmir
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Penis Büyütme Ameliyatı
Penis Eğriliği
Penis implantı
Op. Dr. Evren IŞIK özel muayenehanesi, AndroKLİNİK
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sertleşme Sorununda PRP Tedavisi
Sünnet
Op. Dr. Evren IŞIK özel muayenehanesi, AndroKLİNİK
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
ah...y
Hayatımda ilk defa ameliyat deneyimi yaşadım onun öncesinde korkularım vardı genel olarak fakat gerçekten neredeyse hiç bir şey hissetmeden ameliyatım gerçekleşti ve 1 gün sonra hastaneden taburcu oldum. 1 hafta sonra ise normal hayatıma kaldığım yerden devam ettim varikosel ağrılarım ameliyattan sonra neredeyse hiç bir şey kalmadı öncesi sağlıklı halime dönmüş gibiyim. Beklentilerimin üzerinde ve korkularımın ötesinde geçti operasyonum. Ekip olarak aynı zamanda baştan sona ilgilendiler şuan 1. Ayım ve kontrole geldim her şey iyi ve güzel ilerliyor.
z....ç
Varikosel ameliyatı için başvurduk ve bugün ameliyat olduk,tedavi sürecimiz boyunca çok doktor araştırdım Evren Bey’le tanıştık,şükürler olsun.Bize baştan sona bütün süreci anlattı neler olabileceğini bizi nelerin beklediğini,varikoselimiz ileri varikoseldi zor bi ameliyattı.Evren Bey işini titizlikle tamamladı,hastanedeki yatışımız güzel geçiyor.Bunun dışında kendi kliniğinde çalışan güler güzlü çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz,hepsi bizimle ayrı ayrı ilgilendiler çok memnun kaldık.Bi doktordan daha fazlası Evren Bey.
rı...
2020 yılında özel bir hastanede tek taraflı varikosel ameliyatı olmuştum.
Tam bir yıl sonra şikayetlerimin tekrarlaması nedeniyle çeşitli araştırmalarım sonucunda Dr. Evren Işık’tan bir muayene randevusu aldım ve benim için tüm detayları aktardığı kıymetli bir maueyene oldu.
Gerekli tetkiklerim yapıldıktan sonra çift taraflı varikoselimin olduğunu tespit etti ve hemen ameliyat olmaya karar verdim. Mikrocerrahi ile ameliyatımı gerçekleştiren Dr. Evren Işık ve ekibi hem ameliyat öncesi hem de sonrası çok ilgiliydi.
Her zaman bir telefon kadar yakın olan AndroKLİNİK ailesine teşekkür ederim iyiki hayatıma dokundunuz.
h....a
Öncelikle tamamen tesadüfen öğrendiğim hastalığımın tedavisinde bana yardımcı olduğu için ameliyatımı yapan Op. Dr. Evren IŞIK’a çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Eşim bir ameliyathane çalışanı olarak Dr. Evren Bey’i sıklıkla takip ediyordu. Bir akşam evde bana Evren Bey’in YouTube kanalında ‘Varikosel Hastalığı’ ile ilgili bilgilendirici videosunu izlettiğinde kendimde olduğunu tespit edeceğim aklıma gelmezdi. Videoda anlatılanların kendimde de olduğunu hissettim ve hemen Evren Bey’den muayene randevusu aldım. Konuşmaları o kadar doğru düzgün ve akıcı bir anlatımdaydı ki muayene görüşmem de Varikosel Hastalığı ile ilgili beni çok detaylı bir şekilde bilgilendirdi aklımda hiçbir şekilde soru işareti kalmadı.. Detaylı bir şekilde tetkik ve tahlillerim yapıldı. Tek Taraflı Varikosel Hastası olduğumun tanısı konuldu ve ameliyat aşamasına geçiş sağlandı. Ameliyatım çok başarılı sonuçlandı, ameliyat sonasında ki sürecimde hiçbir şekilde ağrı hissetmedim. Günlük yaşantıma çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladım..
Gerek ameliyat öncesi kendisinin bilgilendirici video anlatımları, gerek ameliyat sonrası asla elimizden bırakmayıp tüm sorularımıza merak ettiklerimizi cevaplaması..
Her zaman yanımızda hissettirmesine minnettarız..
Bilateral varikaosel hastasıyım. Fakat Evren hocamla tanışana kadar kimse bana bu tanıyı koymadı ve tüp bebek tedavisine yönlendirildim. Sonra Evren hocama muayene oldum acil ve çok hızlı bir organizasyonla hemen ameliyatım yapıldı. İnanılmaz ilgili ve Güler yüzlü bir ekip işinin ehli profesyonel bir hekim her şey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Ameliyat sonrası ağrım hiç yok denecek kadar azdı. Ameliyat sonrasında ilgi alaka ve iletişimleri harikaydı. Doğru bir adres işini aşkla yapan bir hekim arayışındaysanız güzün kapalı DR EVREN IŞIK ‘I önerebilirim.
u....d
Başta doktor evren bey olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum.gittiğim ilk randevu gününden taburcu oluşuma kadar geçen sürede çok çok iyi ilgilendiler. Ben tek taraflı mikro cerrahi varikosel ameliyatı oldum.ve kesinlikle faydasını gördüm.sperm kalitesi ve sayısının artışı açısından çok çok verimli bir tedavi süreci oldu.kendisine ve ekibine defalarca teşekkür ederim
o…...…
Doğuştan penis eğriliği rahatsızlığım vardı. Yıllardır çeşitli doktorlarla görüşüp araştırma yapıyordum ama ameliyattan her zaman çekiniyordum. Bir gün internette Evren Beyin bir videosuna denk geldim ve en azından randevu alarak görüşmek istedim. Şehir dışından gelerek Evren Beyle görüştüm. Evren Bey kafamdaki bütün sorulara net ve güvenilir bir şekilde cevap verdi ve beni ameliyata ikna etti. 1 gün sonra ameliyatım gerçekleşti. Hastaneye adım atmamla hastaneden çıkışıma kadar Evren Bey ve ekibi benimle mükemmel bir şekilde ilgilendi. Şehir dışından kendi aracımla tek başıma geldim ve ameliyattan 1 gün sonrada hiçbir sıkıntı yaşamadan aracımla sabah dönüş yaptım ve 1 gün sonrada işime başladım. Ameliyattan sonra Evren Beyin ekibi 2 ay boyunca her hafta durumumu takip etti. 2 ay sonra tamamen iyileştim. Daha sonra 6. Ayda ve 1 yılı tamamladığımda tekrar bana ulaşarak durumum hakkında bilgi aldılar. Ameliyatım gerçekleşeli yaklaşık 1,5 yıl geçti ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Böyle bir rahatsızlığınız varsa 1 gün bile beklemeyin. Evren Bey, insani ve bilgi birikimi bakımından karşılaştığım en mükemmel doktor. Hiç şüphe duymadan Evren Bey ve değerli ekibine güvenebilirsiniz. Evren Bey ve Androklinik ekibine çok teşekkür ediyorum.
an...
Evren hocama Penis büyütme ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum. Başından beri kendimi çok emin ellerde hissettim. Evren hocam ve ekibi her zaman güler yüzlü ve naziktiler ve kendimi çok iyi bakıldığımı hissettim. Evren hocamı şiddetle tavsiye ederim ve ona her zaman geri dönerim. Penis büyütme ameliyatının sonucu harika ve hiçbir şikayetim yok.
e....ç
Doktor Evren Bey sanırım tanıdığım, hastasıyla en ilgili, mesleğini hakkıyla yapan ve en nazik en güleryüzlü doktor. Oğlumun sünneti için bütün korkularımı sorularımı sıkılmadan cevapladı ve sonunda hiç sorunsuz herşeyi hallettik. İyi ki tanımışım
mu...
Evren hocam en değerli hekimlerden bir tanesi hocam siz çok pozitif ve çok kıymetli bir insansınız Bana verdiğiniz pozitif enerji için teşekkür ederim. Allah sizin gibi işini aşkla yapanların ayağına taş değidirmesin eğer sizinde ürolojik bir sıkıntınız varsa gönül rahatlığıyla hocama gidebilirsiniz evren hocam mütiş bir insan muazzam bir hekim dakikliği size ayırdığı uzun muayene süresi her sorduğunuz soruya içdenlikle ve sabırla cevap vermesi çok güzel hocam farkında değil belki ama ister istemez işini aşkla yaptığı için hastalarına piskolojik destek'de veriyor iyiki varsınız hocam saygılarımla
Evren Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Işık, Üroloji, Androloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Evren Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostat Biyopsisi, Prostatektomi, Ereksiyon Bozukluğunda Testosteron Tedavisi, Penis implantı, Mutluluk Çubuğu, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Erken Boşalma Tedavisi, Erkek İnfertilitesi, Randevu.
Evren Işık adresi nerede?Evren Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı mahalllesi Ankara caddesi Mistral Ofis Kulesi No :15 Kat :37 Konak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Evren Işık hangi dilleri konuşuyor?Evren Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evren Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evren Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 202 hasta / danışan, Evren Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar