Dr. Öğr. Üyesi
Nöralterapi
PRP
Subkütan Enjeksiyon
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Aynı zamanda Londra'da British Medical Acupuncture Society'(BMAS) den akupunktur eğitimimi ve Diplomamı aldım. Şu anda BMAS'de Sınav-Diploma değerlendirme kurulunda ve aynı zamanda yönetim kurulunda görevliyim.
Ek olarak Fibromiyaljide Akupunktur, bel ağrılarında Akupunktur, Elektroakupunktur, Kadın hastalıkları ve İnfertilitede Akupunktur eğitimlerini de aldım ve bu konularda uzmanlaştım.
The European Board of Physical and Rehabilitation sınavını geçip Avrupa FTR Board'u aldım (Ocak 2005). Ağustos 2016'da da yaptığım yayın, eğitim ve kurslar sonucunda saha üst düzey olarak FTR Avrupa Board'u 'Senior Felowship'liğine yükseltildim. David Simons Academy tarafından düzenlenen 'Kuru İğneleme' eğitimi aldım. Kenzo Kase Kinesiotaping Association(Japonya) tarafından düzenlenen temel ve ileri düzey kinezyobantlama eğitimlerimi tamamladım. Londra'da ve Ankara'da Ortopedik Reflexoloji kursuna katildim ve Ankaradaki Nisan 2017 kursunda mutercim tercumanlik yaptim. Akupunktur, Kuru İğneleme, Nöral Terapi, Eklem Enjeksiyonları, PRP, , Kinezyobantlama, Ortopedik Reflexoloji, Manipülasyon ilgi alanlarımın başında gelmektedir.
‘Clinical Effectiveness of Medical Acupuncture ‘isimli kitabım Amazon.uk’den yayınlanmıştır.
FTR ve Akupunktur uzmanlığı yanısıra Cised-International Integrative Cognitive Psikotherapy derneğinden Mindfullness ve Kabul temelli psikoterapi ile Morita terapisi eğitimi almıştır. Halen de Psikoterapi sertifika ve eğitim programına devam etmektedir.
Halen Özel Çakmak Erdem Hastanesi’nde FTR ve Akupunktur polikliniğini yürütmekte olup aynı zamanda part-time Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde Öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
İnme sonrası hareket zorluğu ve şiddetli sancılarım için Evren hanıma muayene oldum. Kendisi çok ilgili ve tecrübeli. Sancıların sebebinin zona olabileceğini söyledi ve cildiyeye muayene olmamı önerdi, dediği gibi zona olduğu ortaya çıktı, daha sonrasında sancılarım için nöralterapi uyguladı ve üç seansta tamamen geçti. Bunun dışında akupunktur, PRP uygulaması ve fizik tedavi ile birkaç ay içerisinde tekerlekli sandalye ve yürüme desteği ekipmanlarını bıraktım. Herkese tavsiye ediyorum.
Merhaba ismim Serkan I.
Uzun yillardir migren ağrısı çekiyordum. Haftada 2 atak ve 6 gün süren ağrılar. Sadece haftanın 1 günü ağrısız geçiyordu. Çokça kutu dolorex kullanıyordum.
4 kez botoks yaptırdım. Belirli süre rahatlatıyor ama etkisi geçince yine başa dönüyorduk.
Ta ki Evren Hocayı tanıyıncaya kadar.
2024 Ocak ayinda 6 seans akupunktur uyguladi. Ilk uygulama sonrasi etkisini gostermeye başladı. Gittikçe ataklar azaldı. Bugün (26 Temmuz) hatırlatma seansı yaptık.
7 aydır 1 kutu dolorex bitirmedim diyebilirim. Hayat kalitem düzeldi. İnanılmaz rahatım.
Evren Hoca'yı tanıdığım için çok mutluyum. Güler yüzlü, çok açıklayıcı yaklaşımları ve uyguladığı migren tedavisi için kendisine minnettarım.
f....ı
2 ay öncesi bel ve sırt ağrıları ile gittim beni tedavi etti 28 Nisan 2024 günü ters bir hareket ile sol bacağım tutuldu 30nisanda tedaviye başladık 1hafta gibi kısa sürede akupunktur nöral tedavi ve fizik tedavisiyle sikayetim çok kısa sürede
çözüldü
L5-S1'de patlamış bel fıtığım vardı. Gittiğim tüm beyin ve sinir cerrahlarının hepsi ameliyat demişti. 16 seans olarak başka bir yerden fizik tedavi aldım. Bir yandan da evde bana verilen bel egzersizlerini uyguluyordum. Bu süreç, 4 hafta sürdü. Etki etmediği için artık ameliyat olmayı düşünmeye başlamıştım. Akupunkturu araştırırken Evren Hocam'a denk geldim. Yaklaşık 3 hafta süren uyguladığı 1 seans PRP ve 4 seanslık akupunktur tedavisi sayesinde bugün ayaktayım. 7. haftanın sonunda işe gidebiliyorum. Bugün tam 11 hafta oldu. Sadece ayağımda çok az uyuşukluk kaldı. O da her geçen gün azalıyor. İyi ki Evren Hocaya denk gelmişim. Vakit kaybetmeden mutlaka Evren Hocaya gitmenizi tavsiye ediyorum.
d.....
Fibromiyalji tedavisi gördüm. Parmakları sihirli gibi. Her ağrı noktamı tek tek bulup tedavi etti. Uyguladığı çözümler ağrılarımı büyük ölçüde giderdi.
PRP, kolajen iğne, mezoterapi, akupunktur, knezyo bantlama ve vakumlu-elektrikli fizik tedavi uygulamaları sonucunda yeniden kendimi toplamış bulunuyorum.
se...
Neredeyse her gün baş ağrısı yaşıyordum boynuma enseme de vuruyordu ağrılar bir yakınımın önerisiyle gittim ve çok memnunum akupunktur araştırırken Evren hanımı gördüm kendisinden de çok memnunum güleryüzlü ve ilgili bir doktor ağırlarım yüksek düzeyde azaldı toplam 10 seans alacağım bugün 6.seansım oldu artık çok nadir baş ağrısı yaşıyorum kalan 4 seansımın da faydalı olacağını düşünüyorum bu ağrıları her gün çeken varsa onlara da akupunkturu çokça tavsiye ediyorum
h....a
Dayanılmaz baş ağrılarım vardı. Uyguladığı tedavi sayesinde kendime geldim sürekli bilgisayar ve telefondan kaynaklanan baş boyun ağrılarının çözümünü hocamda buldum çok teşekkür ederim
ö.....
Sürekli oturarak çalışıyorum.
Ameliyat önerilmeyen seviyede boyun fıtığım var.
Fuar yada seyahat nedeniyle sürekli ayakta durmam gerektiğinde boynum ve omzumda başlayan ağrılarım çok uzun süre devam eder.
Son sekiz aydır boynum ve omzum sürekli tutuluyordu, yatarken kolum ağrımaya başlamış ve tek bir pozisyon dışında uyuyamaz hale gelmiştim.
Kafamı çeviremiyordum, parmaklarım uyuşuyordu.
Evren Hanım'ın uyguladığı akupuntur ve bantlama teknikleri ile beraber 15 seans fizik tedavi sonrasında iyileştim.
Daha önce de fizik tedavi gördüm ama akupuntur ve bantlama tekniği ile birlikte bu kez tam olarak iyileştim.
Kendisi ile tanıştığım için çok şanslıyım.
Ayrıca Fizik Tedavi Ünitesi'nin çok temiz ve çalışanlarının da işlerini severek yaptıklarını söylemeliyim.
c....n
7-8 senedir devam eden migren hastalığım için Evren Hanıma muayene oldum , sonrasında 10 seans akupunktur tedavisi aldım. Tedavi süresince Evren Hanım bana çok destek oldu.Çok kibar, çok başarılı, mesleğinde profesyonel bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
bu...z
Dr. Evrenle ilk olarak omuz yırtığı teşhisi ile tanıştım. Uyguladığı kuru iğne ve fizik tedavi ile kısa sürede kolumu tekrar eskisi gibi kulanmayı başladım. Hemen akabinde bel fıtığı problemim oldu ve diğer doktorlar ameliyat diye ısrar etmelerine rağmen Evren hanımı titiz ve sabırlı tutumuyla ameliyat olmadan tüm ağrılarımdan kurtuldum. Evren hanım işinde çok başarılı olmasının yanı sıra çok sabırlı ve samimi bir doktor. Hastalarına yaklaşımı çok güven verici ve rahatlatıcı. Kendisinin teşhis ve tedavi programlarına çok güveniyorum ve bugüne kadar çok fayda gördüm. Son olarak uygulamaya başladığı mezoterapi tedavileri ağrılarımda çok kısa sürede etki etti. Kendisi gibi şahane bir doktorla tanıştığım için çok mutluyum.
Evren Kul Panza isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Kul Panza, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Akupunktur, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Evren Kul Panza tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kuru İğneleme, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Manuel Terapi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Eklem İçi Enjeksiyonlar, Akupunktur Tedavisi, Subkütan Enjeksiyon, Mezoterapi, PRP.
Evren Kul Panza adresi nerede?Evren Kul Panza şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepeüstü Mahallesi Sezer Sokak No:3-5 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Kul Panza isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Kul Panza online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Kul Panza isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Kul Panza, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Evren Kul Panza hangi dilleri konuşuyor?Evren Kul Panza ile İngilizce, İtalyanca, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Kul Panza isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Kul Panza tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Evren Kul Panza hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Evren Kul Panza hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Evren Kul Panza hangi sigortaları kabul ediyor?Evren Kul Panza tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Ziraat Hayat Ve Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları