Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
ku...s
Annemin kolunda sınır sıkışması olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu bileğinden annem çok memnun kaldı güleryüzlü bir doktor annem gayet iyi teşekkürler
be...ç
hayatımda gördüğüm en kibar,en saygılı,en sevgi dolu,en sakin doktor.bir doktor hastalarıyla ancak bu kadar yakından ilgilenebilir Allah ondan razı olsun.
nu...r
Benim şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel doktor diyebilirim.Bir doktor hastalarıyla ancak bukadar ilgilenebilir,herkesede tavsiye edicem,kendisine çok saygı duyuyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum
Evren Kundakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Kundakçı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Evren Kundakçı adresi nerede?Evren Kundakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Kundakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Kundakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Kundakçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Kundakçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Evren Kundakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Kundakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evren Kundakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evren Kundakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Evren Kundakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Fatih Beyin Ve Sinir Cerrahları