Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Psk. Evrim Bektaş
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Boşanma Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Psk. Evrim Bektaş
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Hizmet alanlarım:
Aile danışmanlığı, bireysel terapi ve çocuk-ergen-yetişkin terapi.
s....c
Kaygı bozukluğu ve özgüven eksikliği nedeniyle Evrim Hanım’dan destek aldım. Birlikte dört seans gerçekleştirdik, bilişsel davranışçı terapi ve hipnoterapi uygulamaları sayesinde şimdi çok daha iyiyim, kaygılarımı yönetebiliyorum ve daha özgüvenli hissediyorum. Tavsiye ederim.
y ...ş
İlk olarak diyetisyenimin yönlendirmesiyle temel olarak psikodiyet amaçlı kendisiyle görüşmeye başladım. Toplamda 4 seans gerçekleştirdik ve beni kendime karşı pozitif olma konusunda ikna etmek için çok çaba sarf etti. Nokta atışı ne yapmam gerektiğini belirtti ve bunu yapabilmem için beni yönlendirdi. Herhangi bir kişinin Evrim hanımla tanışıp da tanıştığı için fazlasıyla memnun olmadığı bir senaryo düşünülemez. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
e....k
Ben 18 yaşındayım çok fazla kaygım vardı sürekli heyecan yapınca derin nefes alma ihtiyacı duyuyordum uyurken, yemek yerken ya da tek başıma kalınca boğulma hissiyatı oluyordu bunların çoğunun üstesinden gelmemi her şeyin kafada bittiğini sürekli kendimizi pozitif düşünceler yüklemeyi sağladı evrim abla. Rahatlıkla güvenip gidebileceğiniz tek adres.
me...
Evrim Hanımla 2 aylık seansımız sürecimiz oldu çok karamsar ve mutsuz hissediyordum kendimi Evrim hanımın desteğiyle artık enerjik ve pozitif biri oldum yaptığı hipnoterapi ile içimdeki kötü duygulardan beni arındırdı şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutluyum
gü...z
Merhabalar iki ay boyunca Evrim hocadan aile ilişkileri, özel hayat gibi konularda destek aldım ve bana açtığı uzman penceresinde, oluşturduğum farkındalıklar hem bilinçaltımı hem bilinç seviyemi girdiğim bunalımdan çıkartıp çok daha dingin ve huzurlu,yaşam enerjimi geri veren bil hale getirdi…
İletişimi, mesleğinde edindiği uzmanlığı,onlarca insanın hayatına şifa olması ile iyi ki dediğim bir süreç yaşadığım.Benzer konularda psikolojik zorluklar yaşayan herkes destek almalı.
i.....
Ecrim Hocayla üniversite sınavı kaygım hakkında konuştuk ve gerçekten çok iyi geldi özellikle hipnoterapi yöntemi sayesinde 4 seanslık süreç içerisinde sınav anında kaygımı nasıl yöneteceğimi öğrendim. Şu an sınavlara daha iyi odaklanıyorum.
Herhangi bir problem yaşamadım. Seanslardan gayet memnundum. 2 ay görüşme sağladım. Görüşmelerden sonra kendimi daha iyi hissettim. Kendisi çok sıcak birisi. Ben çok memnun kaldım.
f.....
Evrim Hanım'la geçirdiğimiz süre boyunca keyif aldım. Beni dinlemesi, konuşmaları beni rahatlattı. Yaklaşık 8-10 seans görüşme sağladım. Seanslardan sonra kendimi buldum ve kendime karşı değerimi kazandım. Evrim Hanım bana göre iyi birisi. Kadın olduğu için kadınsal iç güdülerimi daha iyi anlayabilen, karşılığında yön gösterme gibi bir şeyi yok ama söyledikleriyle ben kendi yolumu buldum.
ü.....
Bazı girdiğimiz çıkmazlarda bize yardımcı olma, konuşma ve davranış şekillerinden çok çok memnunum. Gayette olumlu cevaplar olarak geri döndü. Biz faydasını gördük. Eşimle beraber aile terapisi aldık. 6 seans görüşme sağladık. Gayet olumlu gelişmeler oldu. Çözemediğimiz sorunları daha rahat çözdük. İletişimi daha rahat kurduk. Davranış şekillerimizi daha düzene soktuk.
z.....
Psikoloğumuz çok iyi. Ben çok memnunum. Bana çok iyi geliyordu. 1 seneye yakın görüşme sağladım. Bana çok da iyi geldi. Kendisini çok seviyorum. Kendime geldim. Ben oraya gidince çok mutlu oluyordum. Kendi evim gibi hissediyor, çok rahatlıyordum.
Evrim Bektaş Hoşgör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evrim Bektaş Hoşgör, Psikoloji. Size Evrim Bektaş Hoşgör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Evrim Bektaş Hoşgör adresi nerede?Evrim Bektaş Hoşgör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi 1.Sokak No:16/2 Efes Aptartmanı Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evrim Bektaş Hoşgör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Evrim Bektaş Hoşgör uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Evrim Bektaş Hoşgör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evrim Bektaş Hoşgör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Evrim Bektaş Hoşgör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evrim Bektaş Hoşgör tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Evrim Bektaş Hoşgör hakkında ne düşünüyor?Toplam 119 hasta / danışan, Evrim Bektaş Hoşgör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.