öz...k
Evrim hanımın yaklaşık 3 senedir takipli hastasıyım. Şikayetlerimi tek tek dinleyip bütüncül ve son derece özenli bir şekilde muayene etti. Her randevumuzda, sadece fiziksel iyileşmemi değil, aynı zamanda moralimi de yükselten yaklaşımı sayesinde iyileşme sürecim hızlandı. Şikayetlerim azaldı ve çözüme kavuştu Evrim hanım sayesinde. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu süreçte gösterdiği olağanüstü sabır, bilgi birikiminin vermiş olduğu profesyonellik ve tüm emekleri için kendisine sevgiler gönderiyorum.
se...7
Çok ilgili ve hastasına değerli olduğunu hissettiren bir hekim. Farklı yöntemler kullanabiliyor ve hastalarını takip ediyor.
ay...a
uzun bir süredir boyun fıtığı rahatsızlığım nedeniyle artık normal bir yaşantı süremez olmuştum bu yüzden il içi ve il dışı birçok doktora gittim fakat hangi doktora gittiysem bir sonuç alamadım. bir ton ilaç verip gönderiyorlardı. ta ki evrim hanımı buluncaya kadar uyguladığı tedavi sonucu şu an sağlığıma kavuştum hastalarını çok iyi dinlemesini bilen güler yüzlü bir hekim tedavi süresince uygulayacağı işlemleri uzun uzun yılmadan anlatan evrim hanıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Güler yüzünüz hiç solmasın
Evrim Birgül İğrek Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evrim Birgül İğrek Yücel, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Evrim Birgül İğrek Yücel adresi nerede?Evrim Birgül İğrek Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi No:13/1 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evrim Birgül İğrek Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evrim Birgül İğrek Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evrim Birgül İğrek Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evrim Birgül İğrek Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evrim Birgül İğrek Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evrim Birgül İğrek Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Evrim Birgül İğrek Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları