Dt. Evrim Birkalan

Diş Hekimi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

2003 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yüksek Lisans mezun oldu .

Diş Hekimi Evrim Birkalan şuan kendi kliniğinde hasta kabul etmektedir.

Yetişkin

Küçükbakkalköy, Işıklar Cd. No:37, Ataşehir, İstanbul 34750

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

• Ö

Dişlerimin dolgusu, diş taşı temizliği ve dış sıkmasından oluşan çene kaslarının kasılmasını engelleyecek botoks uygulaması yaptırdım.
    Tüm tedavi sürecim oldukça iyiydi. Sonraki süreçte de kaslarımda rahatlama yaşadım ve dolgularım oldukça sağlıklı. Diş taşlarımın temizlenmesi sayesinde koku problemim de çözüldü.

• QBMED Diş Hekimi Randevusu  •

Sevgili Dr evrim hnm .
    Tavsiye üzerine sizinle tanıştım,en acılı günümde dış ağrısı hiç bir ağrıya benzemez çeken bilir
    yerinde tespit ve tedavi ile kurtardınız çok çok teşekkür ederim. beklediğimden çok uygundu,hersey için çok teşekkür ederim.
    Ellerinize sağlık elinizde p herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla harikaydi impilat beklediğim den kolay ve ağrısız, dıbaşarılıydı.

• QBMED Diş Hekimi Randevusu  •

Dişlerimin daha genç ve sağlıklı görünmesi açısından gülüş tasarımı için Evrim hanıma danıştım. Evrim Hanım ve ekibi, öncelikle güler yüzlü ve güven veren insanlar. Bana kompozit lamine uygulaması önerdiler ve uygulamaya geçildi. Tedavi sürecim çok keyifli geçti ve sonuç çok başarılı. Çocukluğumdan beri dişlerimi takip ve tedavi eden hekimler içerisinde en başarılı bulduklarımdan biri de Evrim hoca oldu. Yakınımdaki herkesi kendisine yönlendirmekten hiç çekinmiyorum.

• QBMED Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

Evrim Hanım'a diş sıkma şikayetim nedeniyle gittm. Uygulama sırasındaki detaylı bilgilendirmesi, güler yüzü ve elinin hafif olması uygulamanın benim için oldukça konforlu geçmesini sağladı. Tedavi sonrası bahsettiği gibi 2 hafta sonra şikayetimin azaldığını fark ettim. Uykusuz geçen ayların ardından tekrar uyuyabilmeye başladım. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.

• QBMED Bruksizm Tedavisi  •

Hem temizlik hem dolgu hem diş sıkma şikayetlerim için farklı zamanlarda kendisinden randevu aldım. Her birinde yaklaşımı aynı özenleydi. Detaylı anlatımı ve elinin hafifliği, canımı yakmamak için gösterdiği özen ve işlem sonrası yakın takibi ne kadar iyi bir hekim olduğunu gösteriyor

• QBMED Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi  •

• Ö

Diş dolgumun tedavisi sürerken, başka dişleriminde dolguya ihtiyacı olabileceğini söylemiştim, kontrol ettiğinde başka çürüğümün olmadığını dolguya gerek olmadığını söylediğinde : neden ağrıyor o zaman dediğimde tanıştık diş sıkma problemimle Dr’um Evrim hanımın önermesi sonucu diş sıkma tedavisine başladık , sonuç mükemmel ağrı yok.. teşekkür ederim Güzel Dr’um.. uzun yıllardır tanıdığım işini layıkıyla yapan bir Dt. Kocaeli / Bayramoğlu’nda ikamet ediyor olsamda güvenle gelebileceğim bilgisine donanımına güvendiğim tek yer.. iyikii tanımışım…

• QBMED Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi  •

• B

Kırılmış olan ön dişimin yeniden kaplama yapılması için gittim.ayrıca diş taşı temizliği ve beyazlaşma işlemi uygulandı.Tatlı dili,güler yüzü,profesyonelliği ve yaptığı işe hakimiyeti mükemmel

• QBMED Zirkonyum Porselen Kronlar  •

• B

Evrim hanıma, kırılan kaplama dişimin yeniden bir yapılması için gittim. Gerek anlatım gerek işlem ile ilgili bilgilendirme gerek işlem süreci benim için çok olumlu geçti.

• QBMED Zirkonyum  •

Evrim hanım’a yaptırdığım tüm botoks uygulamalarından (3 kez) çok memnun kaldım. Kesinlikle doğal bir görünüm olmasına özen gösteriyor. Ayrıca orijinal ilaç kullanıyor. Teşekkürlerimle

• QBMED Botoks  •