Uzm. Dr.
Nebülizatör Tedavisi
Çocuklarda Astım
Astım
Kocaeli Şehir Hastanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Nebülizatör Tedavisi
Çocuklarda Astım
s...
Evrim Hepkaya işini aşkla yapan, hastalarına değer veren ve gerekli özeni gösteren bir uzman çocuk göğüs doktorudur. Kızımda zatürre geçmişi vardı, sol lobda kalın ral sesler duyulurdu, enfeksiyon kaynaklı. Sürekli hastalanıyordu, aşırı derecede nefes darlığı yaşıyordu. Bronkoskopi yapıldı. Kızımın takibini halen sürdürmektedir. İşinde iyi bir doktordur.
z...
Biz tesadüfen tanıdık, çocuğum 12 yaşında. Çocuğun göğüsten randevusunu aldık. Epilepsi hastası, aynı zamanda astım, bronşit ve nefes darlığı var. Çok yere götürdük, bir gelişme olmadı. Hocamız bize hipap makinesi önerdi. Aynı zamanda oksijen makinesi eğitim ve araştırma hastanesinde verildi ve şimdi...
b...
Doktorumuza MHRS randevu sisteminden ulaştım. Oğlumun akciğer rahatsızlığı (alerjik bronşiolit) ile ilgili başvurduk. Doktorumuz hem oğlumla, hem oğlumun rahatsızlığıyla, hem de bizim bilgilendirilmemizle mükemmel ilgileniyor, tedavi sürecimiz çok güzel bir şekilde iyileşme gösteriyor. Çevremdeki herkese tavsiye ederim, gayet kibar, işini bilen ve severek yapan bir hanımefendi.
m...
Evrim Hocam harika bir doktor, çok memnunuz. Çocuğum sık sık akciğer enfeksiyonu geçiriyordu. Doktor yönlendirmesiyle çocuk göğüs'e randevu aldım, bu şekilde başvurduk. Bronkoskopi yapıldı ve ilaç tedavisi başladı. Doktorumuzu tavsiye ederim.
r...
Evrim hoca ile neredeyse 1 yıl önce yollarımız kesişti. Sürekli olarak kendisinin hastasıyım. Astımdan kaynaklı kendisine başvurdum. Ona gelene kadar birçok doktora gittim, fakat doğrusunu söylemek gerekirse zatürre gibi ağır hastalıklar geçirdim, bir türlü toparlayamıyordum, sıkışmalarım çok sık oluyordu. Evrim hoca ile yollarımız kesiştikten sonra kendisi adeta bir doktor değil, abla gibi ilgilendi benimle. Bütün hastalık süreçlerimde yakından takip etti, bana yardımcı olmaya çalıştı. Ve bütün sorularıma beni kırmadan cevap verdi. Şu an astım hastalığım eskisine göre daha kontrol altında. Bu süreçte yine hastalanmalarım oluyor, fakat Evrim hoca ile bunun çok güzel bir şekilde üstesinden geliyoruz. Bana göre bir insanın kendi doktoru olmadığı sürece, ne kadar doktora giderse gitsin şifasını bulamaz gibi geliyor. Ben Evrim hocayı tanıdıktan sonra kendi doktorum olmaya başladım, kendi ilacım oldum. Ve içim rahat bir şekilde Evrim hocayı herkese tavsiye ederim.
n...
Kızım çok öksürüyordu. Bir seneye yaklaşık öksürüğü vardı. Doktor Evrim Hanım'a randevu alarak ulaştım. Çok memnunuz, çok ilgili bir doktor.
Evrim Hepkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evrim Hepkaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Göğüs Hastalıkları. Size Evrim Hepkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi), Çocuklarda Astım, Astım, Nebülizatör Tedavisi.
Evrim Hepkaya adresi nerede?Evrim Hepkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tavşantepe Mahallesi Akif Sokak No:72 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evrim Hepkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evrim Hepkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evrim Hepkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evrim Hepkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evrim Hepkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evrim Hepkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Evrim Hepkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yalova Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (8)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla