Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı

Çocuk Cerrahisi

Afyonkarahisar 1 adres

Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi
Selçuklu Mahallesi 1455 Sokak No:3D Uydukent, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi +21 daha fazla

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi

-1989' da Uşak Bir Eylül İlkokulu'ndan mezun oldum.
-1992' de Uşak Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu'undan mezun oldum.
-1995'de İzmir Karşıyaka Lisesi'nden mezun oldum.
-2005'de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimi tamamlayarak mezun oldum
-2006-2012 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D. da uzmanlık eğitimi aldım. Eylül 2012'de tamamlayarak Çocuk Cerrahı ünvanını aldım.
-2012-2013 yılları arasında Tokat Devlet Hastanesi'inde mecburi hizmetimi yaptım
-2013-2015 yılları arasında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı ünvanıyla görev yaptım.
-2015-2017 tarihleri arasında Afyon Devlet Hastanesi'inde Çocuk Cerrahisi Uzmanı ünvanıyla görev yaptım.
-2017-2018 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D. da geçici görevlendirme ile Çocuk Cerrahisi Uzman Doktoru olarak görev yaptım
-2018-2021 tarihleri arasında Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Doktor Öğretim Üyesi olarak Çocuk Cerrahisi A.D. da görev yaptım.
-2021(Ekim)- Halen Afyonkarasihar'da Op.Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesini açarak Çocuk cerrahisi alanında hizmet vermeye devam ediyorum.

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

Doktorumuzu cok begendik sünnet öncesi, islem sirasi ve sonrasinda cok memnun kaldik.Guleryuzlu ekibiyle bu surecde cok yardimci oldular.İslem sonrasi hic bir sıkıntı yasamadik, normal hayatimiza devam ettik.

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

2 buçuk aylık bebeğimi sünnet ettirdik. Herşey çok iyiydi temizlik güler yüz ve en önemlisi güven.
Çocuğumuz kendi doğal uykusunda sünnet oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Doktor hanım sünnet oncesi ve sonrasi herşeyi detaylı ve özenli bir şekilde anlattı çok memnun kaldik çalışan arkadaşlarda aynı şekilde çok özenli ve güler yüzlülerdi.

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Diğer

4 aylik bebegimi sünnet ettirdik gerek doktor hanım gerek diğer ekip arkadaşları olsun hersey çok güzel çok temiz ve kusursuzdu ne sünnet zamanı ne de sünnet sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadık iyi ki evrim hanımı tercih etmişiz

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Oğlumuzu sünnet ettirdik. Süreçten ve sonrasından çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz:)

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Öylesine heyecanlı bir sünnet süreci, sakin, anlayışlı ve güler yüzle tamamlamak Evrim Hanım ve ekibi sayesinde yaşandı. Açıklayıcılığı,samimiyeti, inandırıcılığı,mekanın temizliği, düzeni, çalışanların güler yüzü hepsi içimizi rahatlattı.Tum iyi dileklerimizi iletiyoruz.

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

4,5 aylık oğlumun sünnetini Evrim Hocamın kliniğinde gerçekleştirdik. Tedirgin olduğumuz bu süreç evrim hocamızın ve ekibinin ilgi alaka ve tecrübesiyle kolaylıkla geçti. Çok memnun kaldık.

R
Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

4 buçuk aylık bebeğimin sünnetini yaptırdık. ilk muayenede uyku saatinde yapılmasının daha konforlu olacağı iletildi biz de o şekilde yaptık çok kolay, hızlı ve güzel bir sünnet oldu ağrı acı olmadı. öncesi ve sonrası bakımları çok ayrıntılı bir şekilde anlatıldı ve istediğiniz zaman zaten iletişime gecebiliyorsunuz. biz çok memnun kaldık şiddetle tavsiye ederiz. :)

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Oyun oynarken oğlumun sünnet gerçekleştirildi,iyileşme süreci de çabuk oldu .Evrim hankm ve ekibi çok güler ,yüzlü ,anlayışlıydılar.

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

İkiz bebeklerimizin sünnetii için Evrim hocami tercih ettik çok memnun kaldık emeğine sağlık..

Konum: Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Öncelikle hocamıza ve ekip arkadaşlarına çok minnettarız çok memnun kaldık hocamızın ve ekip arkadaşlarının güler yüzlü olmaları detaylı bilgi vermeli çok güzel ne ara sünnett bitti anlamadık çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederiz.