Bahçeşehir 2. Kısım Şehit Gaffar Okkan Cad. Avm D Blok 2 Ve 3. Bağımsız Bölümler, Başakşehir, İstanbul
Allerjik Deri Testleri
Bahçeşehir 2. Kısım Şehit Gaffar Okkan Cad. Avm D Blok 2 Ve 3. Bağımsız Bölümler, İstanbul
Ben Haritası
Lazerle Yüz Estetiği
Lazerle Çatlak Tedavisi
Lazerle İz Tedavisi
Bahçeşehir Medikal ve Estetik Dermatoloji Merkezi
Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi)
Mezoterapi
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
a....d
Dr.Pınar hanım a mezolift için gittim çok ilgili idi mezolift tedavim de çok güzel oldu herkes yüzüne bir ışıltı gelmiş ne yaptırdın diye sordu çok samimi ve içten bir doktor çok telekkürler.
Evrim Pınar Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evrim Pınar Güzel, Dermatoloji. Size Evrim Pınar Güzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kimyasal Peeling, Lazerle Çatlak Tedavisi, Dudak Dolgusu, Mikrodermabrazyon, Punch Biyopsi, Diyabetik Ayak Tedavileri, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)), Mohs Cerrahisi, Fototerapi, Deri Prick Testi.
Evrim Pınar Güzel adresi nerede?Evrim Pınar Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. Kısım Şehit Gaffar Okkan Cad. Avm D Blok 2 Ve 3. Bağımsız Bölümler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evrim Pınar Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evrim Pınar Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evrim Pınar Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evrim Pınar Güzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evrim Pınar Güzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evrim Pınar Güzel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Evrim Pınar Güzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar