Sertifikalar:
-WISC-R Uygulayıcı Sertifikası (Ev Okulu Derneği)
-Çocuk Resimleri Analizi ve Projektif Çizim Testleri Uygulayıcı Sertifikası (News PDR)
-Akran Farkındalığı Eğitimi Sertifikası (İzmir Üniversiteleri Platformu)
-16. Ulusal Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi Çalıştay Katılımcı Belgesi (Aile ve Evlilik Danışmasında Metafor Kullanımı)
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Evşen Hanım, etik değerlerine bağlı çok tatlı bir psikolojik danışman. Kendisi ile 8 seanslık bir terapi gerçekleştirdik. 8 seans sonunda içinde bulunduğum yoğun stres, gelecek kaygısı ve bunların getirdiği depresyon ve özgüven problemlerimden tamamıyla uzaklaştım.
Evşen Hanım sayesinde geçmişimle olan kavgamı bir kenara bırakıp artık hayatın bana sunduğu fırsatları kendi adıma en olumlu şekilde değerlendirmeye başladım ve devam ediyorum.
İlgili konularda ve diğer uzmanlık alanlarında psikolojik danışmanlığa ihtiyaç duyan herkes için tavsiye ederim.
Evşen Yanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evşen Yanık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Evşen Yanık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Yetişkin Terapisi.
Evşen Yanık adresi nerede?Evşen Yanık adresini belirtmedi. Evşen Yanık yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Evşen Yanık adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evşen Yanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evşen Yanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evşen Yanık hangi dilleri konuşuyor?Evşen Yanık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evşen Yanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evşen Yanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evşen Yanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evşen Yanık hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Evşen Yanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.