fa...t
sorudan çok yeşekkür etmek istedim yardımları sayesinde 2 yıldır sigara içmiyorum doktorummm çok teşekkür ederim
as...ı
ben böyle tatlı sıcak böyle harika bir doktor daha görmedim .bence doktorumun eşi benzeri yok .allah yolunu hep açık etsin.onu çok seviyorum.hem bilgisiyle hemde hastalara sıcak güler yüzlü davranışıyla hastaya hastalıgı unutturan bir doktor.
ra...z
doktorumuz süper bir kişi kendisine çok çok teşekkür ediyorum babamın rahatsızlığı esnasında kendisinden çok yardım aldık allah ondan razı olsun. hasta olmak istemem. ama eğer hasta olursam göğüs hastalıklarından doktorumuzu tercih ederim ve arkadaşlarıma da öneriyorum .
ne...u
Allah razı olsun ondan bir çok doktorun hastaya yaklaşım biçimi hakkında ders alınması gereken biridir.
Eylem Acartürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Acartürk, Göğüs Hastalıkları.
Eylem Acartürk adresi nerede?Eylem Acartürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selimiye, Bölge Trafik Yanı, Musa Şahin Blv., Merkez Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Acartürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Acartürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eylem Acartürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Acartürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Acartürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Acartürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eylem Acartürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.