Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli
ah...ü
Çok güleryüzlü, ilgili ve çok bilgili bir hekim. Migren botoksu uygulamalarından çok fayda gördük. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
hü...n
ben hülya öncelikle doktoruma bana karşı hoş görü ve sabrı için çok ama çok teşekkür ederim o benim kanatsız melegim bana tedavi ederken devamlı pozitif düşünmeme yardımci oldu bos basıncım 32 lerdeyken şuan 18 lerde ALLAH ondan razı olsun çok nazımı çekti halende arada ararım canım benim böyle doktorlara ihtiyacımız var
Eylem Değirmenci Teke isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Değirmenci Teke, Nöroloji.
Eylem Değirmenci Teke adresi nerede?Eylem Değirmenci Teke şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Değirmenci Teke isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Değirmenci Teke online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eylem Değirmenci Teke isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Değirmenci Teke bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Değirmenci Teke ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Değirmenci Teke hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Eylem Değirmenci Teke hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar