ya...l
18.08.2021 tarihinde burnumdan nefes alamama şikayeti ile Eylem hocamıza gittim.Kendisinin kibar güler yüzlü karşılaması ve tecrübeli bilgi ve becerisi sayesinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
s....s
Bence işinin ehli ve mükemmel bir hekim.Bilgisinin yanısıra yakın karşılayın samimiyeti kardisindakine güven verisi beni çok etkiledi. Başarılarının devamını diliyorum
el...n
oğlumu3 yaşından beri doktorumuz tedavi etti.alerjik hikayesi olan oğlum hastaneye geldiğinde kbb ve dermatolojiye aynı gün görünüyor.doktorumuzun tedavisinden çok memnunuz.teşekkürler.
al...a
genç yaşına rağmen alanında bir dahi.güler yüzlü sempatik müthiş bir kişilik.Hocamıza teşekkür ediyorum .
Eylem Ertuğ Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Ertuğ Ertuğrul, Kulak Burun Boğaz.
Eylem Ertuğ Ertuğrul adresi nerede?Eylem Ertuğ Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müftü Mah. Çetin Apatay Bulvarı No:18 Karadenizereğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Ertuğ Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Ertuğ Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eylem Ertuğ Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Ertuğ Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Ertuğ Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Ertuğ Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eylem Ertuğ Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.