Alzheimer Takibi
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Eylem Turgut
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Parkinson Takibi
Eylem Turgut
Ben kendisine tesadüfen gitmiştim ama çok memnun kaldım.Şiddetli baş ağrılarım olduğu için gitmiştim.Yapılan tespitler sonucu migrenim olduğu anlaşıldı. Bir yıl antidepresan kullandım, migren tedavisi gördüm. Ara ara kullandığım ağrı kesiciler var sadece. Kendisinden çok memnun kaldım, çok iyi bir doktor.Sorulan sorulara cevap veriyor.Ben sormadan anlaması da çok iyiydi.Erkek kardeşimi de kendisine götürdüm.Herkese de tavsiye ederim.
Eylem Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Turgut, Nöroloji. Size Eylem Turgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller), Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, Derin Beyin Stimülasyonu, Beyin Pili Programlanması, Alzheimer Takibi, BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri, Baş Ağrısı Değerlendirme.
Eylem Turgut adresi nerede?Eylem Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Turgut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eylem Turgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylem Turgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eylem Turgut hangi dilleri konuşuyor?Eylem Turgut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eylem Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Turgut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Turgut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Turgut hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Eylem Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar