Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ö
öm...n
Mevcut sağlık sistemi işleyişi içinde Meslek icrasındaki toleransı, yaklaşımı ve teşhisleri güven vermektedir. Aile hekimi olarak tercihimden dolayı şanslıyım. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.
ha...r
Telefon numarası doğrulandı
MERHABA.DAHA ÖNCE DOKTORA GİTMEKTEN KORKARDIM.EYLEM HANIM SAYESİNDE ÖNCE BU KORKUMU YENDİM.ARTIK KENDİMİ HER ORTAMDA DAHA İYİ İFADE EDİYORUM,BUNU ONA BORÇLUYUM.AİLECE TEDAVİLERİNDEN ÇOK MEMNUNNUZ. HATİCE ÇINAR
Eylem Yedekçi İnkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Yedekçi İnkaya, Aile Hekimliği.
Eylem Yedekçi İnkaya adresi nerede?Eylem Yedekçi İnkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 5 Nolu Çevre Yolu Cad.No:76/1 Gölbucağı Mah. Bartın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Yedekçi İnkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Yedekçi İnkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eylem Yedekçi İnkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Yedekçi İnkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Yedekçi İnkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Yedekçi İnkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Eylem Yedekçi İnkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bartın civarındaki ilçelerden bazıları