Camikebir Mah. İzmir Çıkmazı sokak No:10 Kat:4 Daire:22, Seferihisar , İzmir
Eğitim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Psk. Dan. Eylem Yokuş Yılmaz
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
d....y
Eylem hanımla yoğun anksiyete nedeniyle iş ve özel yaşamımın etkilendiği bir dönemde seanslara başladık. Oldukça faydasını gördüğümü düşüyorum.
i̇...y
Eylem hanımla 10 seans görüştük. Kaygı bozukluğu nedeniyle kendisine başvurdum. Süreci oldukça başarılı yönetti seansları sonunda yaşam kalitem ciddi oranda arttı.
si...d
Sınav dönemimde yaşadığım stres ve anksiyeteden dolayı çalışmalarıma yoğunlaşamıyordum. Bu süreçte Eylem hanım'dan destek almaya başladım. İlgisi ve profesyonel desteği sayesinde stres yönetimini öğrendim. Güzel bir sınav ve tercih süreci geçirmemde oldukça katkısı olduğunu düşünüyordum.
g...
Eylem Hanım'a benlik kaybı ve narsistik istismar sonrası destek almak amacıyla başvurdum. Eylem Hanım, bana hayatta bulamadığım en iyi arkadaşım gibi yakın hissettirdi ve güven verdi. Kendisiyle geçirdiğim süreçten çok memnunum. Seanslara devam etmeyi düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
g...
Eylem Hanım ile öncelikle sosyal medya üzerinden karşılaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Süreç oldukça olumlu ilerliyor ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uzman olduğunu söyleyebilirim. Seanslarımız sona erse bile görüşmeye devam etmek isteyeceğim biri haline geldi. Tek başıma aşmakta güçlük çektiğim süreci birlikte sağlıklı bir şekilde atlatıyoruz ve kendisine minnettarım. İyi ki tanıdım, bana çok iyi geldi.
Çok çekinerek gittiğim, ne konuşacağım hakkında hiçbir fikrimin olmadığı yerden ancak bu kadar rahat ve mutlu ayrilabilirdim. Güler yüzlü ve samimi bir psikolojik danışman. Kendimi çok rahat ifade edebildim. Güvende hissedebildim. Çok samimi bir ortamdi. Kendisine çok teşekkür ederim
ç....b
Ben kızımı kendisine götürmüştüm, kızımın asosyallik durumu vardı ve çok memnun kaldım, kendisi çok iyi bir bayan, bu süreçte çocuğumla çok güzel ilgilendi, bir süre de devam ettik, çocuğumun asosyallik konusunda açılmasını sağladı, problemimiz düzelince de seans alma bıraktık ama kendisi bir problem olduğunda her zaman görüşebileceğimizi söyledi, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
y....s
Kendisi sorunun özünü anlayıp karşısındakine net bir tedavi şekli sunabiliyor, bu anlamda algıları yeterince açık bir uzman, tedavi süreci içerisinde tedaviyi uygularken net ve hızlı çözümler sunabiliyor, aynı zamanda danışan olarak gerçekten yanında çok rahat hissedebiliyorsunuz, kendisi benimle alakalı gerekli süreci uyguladı, şuan ben kendimi gözden geçireceğim ve gerekli gördüğüm zaman kendisine danışacağım, bu anlamda kendisinin takibi de çok iyi diyebilirim.
Eylem Yokuş Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylem Yokuş Yılmaz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Eylem Yokuş Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Eylem Yokuş Yılmaz adresi nerede?Eylem Yokuş Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mah. İzmir Çıkmazı sokak No:10 Kat:4 Daire:22 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylem Yokuş Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylem Yokuş Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eylem Yokuş Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylem Yokuş Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eylem Yokuş Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Eylem Yokuş Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eylem Yokuş Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylem Yokuş Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylem Yokuş Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylem Yokuş Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Eylem Yokuş Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eylem Yokuş Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Eylem Yokuş Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.