Psikoloji İstanbul bünyesinden almış olduğu Deneyimsel Oyun Terapisi eğitiminin I ve II modüllerini tamamlamış, bu yaklaşımla danışanlarını görmektedir. Bunlara ek olarak Çocuk ve Ergenlerle çalışırken Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile çalışmaktadır. Türk Psikologlar Derneği bünyesinden almış olduğu Çocuk Değerlendirme Paketi eğitimi aracılığı ile Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim Kelime Tarama Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi gibi değerlendirme araçlarını etkin bir şekilde kullanmaktadır. Ayrıca MOXO Türkiye bünyesinden MOXO Dikkat Testi eğitimini tamamlamış çocuklarda ve yetişkinlerde bu testin uygulayıcılığını yapmaktadır.
Beden Odaklı Travma Sağaltımı, Oyun ve Hareket Uzmanlaşma ve Birey Temelli Psikoterapi eğitimlerine ve bireysel süpervizyonlarına devam etmekte, seanslarında Somatik Deneyimleme ve Mindfulness yaklaşımlarını benimsemektedir.
Sivil Toplum Kuruluşları ve mahalle birimleri ile işbirliği yaparak gönüllü grup çalışmalarını sürdüren Psk. Eylül Güller, kapsayıcı bir yaklaşımla toplumun farklı kesimlerine ulaşmayı hedeflemektedir.
Şu anda danışanlarını Ankara’da yüz yüze görmekte ve online danışmanlık hizmeti de sağlamaktadır.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Koppitz İnsan Çizim Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Eylül Güller
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
n....b
Eylül Hanım ile kızımın yoğun kaygıları dolayısıyla çalışmaya başladık, bu süreçteki ilgisi , özverisi ve işine olan hakimiyeti son derece tatmin ediciydi, kızımın bu sürecini çok daha sağlıklı bir şekilde yönettik. Çok memnun kaldık.
s....y
4 yıl uğraştığımız okb mize o kadar iyi geldiki anlatamam. Artık kızımda bizde çok daha rahatız
m....k
Oğlumun öfke problemleri için bir tandıgımızın referansı ile ekim ayında Eylül hanımla tanıştık. Süreci önümüze oldukça net koyması, evlere verdiği ödevler bize yol göstermesi en büyük degisiklikleri saglamaya vesile oldu. Oglumla aralarında çok güçlü bir bağ oluştu. Artık öfkesinin gecmesini istediğim bir yerde değil, neden öfkelendigini daha kolay anlayabildigim bir yerdeyim. Anne baba olarak bizimde yolumuzu çizmemizi sagladı.
d.....
Eylül hanımla Ekim ayında oğlum için terapiye başladık. Daha önce farklı psikolog deneyimlerimiz olmuştu fakat hep bir ön yargımız devam ediyordu. İlk haftadan itibaren oğlumla uyumları çok güzel oldu. Okulumuzun dönüşleri kısa sürede olumluya dönmeye başladı. Seans sonrası eşime ve bana gösterdiği yol sayesinde eşimle iletişimim arttı. Oğlum mutlu, eşimle aramız artık daha iyi. Daha ne isteyebilirim. İyi ki Eylül hanımla yollarımız kesişti.
Oğlum Ağustos 2023'ten beri Eylül Hanımdan oyun terapisi alıyor. yaşadığımız zorlu süreçlerden kaynakli gelisen kaygılarla duygularini yonetme, özgüven vs bir cok konuda olumlu dönüşler aldık. terapi ve Eylül Hanım'in ilgisi paylaşımları herseyden onemlisi oğlumla kurdugu bag ve güven herseyi daha da güzelleştirdi. Benim kisisel olarak artık ne yapmam gerektigini bilemediğim bir dönemde kendisi ile karşılastik ve cok şükür hala oglumun en sevdiği oyun arkadaşı ve en guvendigi ablası.
Eylül Güller isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylül Güller, Psikoloji. Size Eylül Güller tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
Eylül Güller adresi nerede?Eylül Güller şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeltepe Mahallesi Hoşdere Caddesi no:202/9 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylül Güller isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eylül Güller uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eylül Güller isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylül Güller, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eylül Güller isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylül Güller tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eylül Güller hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Eylül Güller hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eylül Güller hangi sigortaları kabul ediyor?Eylül Güller tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar