Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kartaltepe mah. İncirli cad. Ferah apt. No:76 Daire:22 İncirli, İstanbul
Psk. Dan. Eylül Hazal Güleroğlu
f.....
Eylül Hanım'la tesadüfen karşılaştım. Kendisiyle karşılaştığımda sürecime devam ettirme isteği uyandırdı. Eylül Hanım'ın ilk görüşte içten, huzur ve güven verici birisi olduğu için tercih ettim. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım. Kendisi halden anlayan birisi olduğunu düşündüğüm için seanslarıma devam etme kararı verdim. Eylül Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Anksiyete sebebiyle ulaştım Eylül Hanım'a. Uzun yıllardır seans almıştım ama hiçbiri Eylül Hanım ile olan süreçteki gibi etki etmedi. 6 aydır devam ediyoruz. Çok sık olan ataklarım kalmadı. Çok samimi, içten ve profesyonel bir uzman. Yaklaşımından ve ilgisinden çok memnunum.
f.....
Kaygı problemi sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Online olarak görüşüyorum. 2-3 aydır devam ediyorum. Daha iyi, daha enerjik hissediyorum. Depresif anım olduğunda nasıl yönetmem gerektiğini öğrendim. Benim durumuma göre süreci ilerletiyor. Çok konuşmak istemediğimde doğru sorularla beni açıyor. Genel anlamda çok memnunum.
Eylül Hazal Güleroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylül Hazal Güleroğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Eylül Hazal Güleroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Online Danışmanlık.
Eylül Hazal Güleroğlu adresi nerede?Eylül Hazal Güleroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe mah. İncirli cad. Ferah apt. No:76 Daire:22 İncirli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylül Hazal Güleroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eylül Hazal Güleroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eylül Hazal Güleroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylül Hazal Güleroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Eylül Hazal Güleroğlu hangi dilleri konuşuyor?Eylül Hazal Güleroğlu ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Eylül Hazal Güleroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylül Hazal Güleroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eylül Hazal Güleroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eylül Hazal Güleroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Eylül Hazal Güleroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eylül Hazal Güleroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Eylül Hazal Güleroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.