Anne Baba Ayrılığı
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Eylül Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Eylül Psikoloji
2021 senesinden beri ergen ve yetişkinlerle bireysel psikoterapi gerçekleştirmektedir. Çalışma hayatının en başında İstanbul’da görev yapmıştır. 2023 senesinden beri Adana’da yüz yüze danışan kabul etmektedir.
Hocam kesinlikle kafamdaki psikolog algısını yıktı. Ev ödevi veren bir psikolog istemiyordum çünkü bundan bir fayda görmedim daha öncesinde. Eylül hanımın tarzı farklıydı ve yaklaşımını kendime uygun buldum. Terapinin farklı şekilde de ilerleyebildiğini gösterdi bana. Başlarda fayda alamıyormuşum gibi geliyordu ama bu sefer farklı tarzda bir psikolog bulunca devam etmek ve görmek istedim. Zaman geçtikçe resmen çözüldüm. Her şey zamanla kafamda oturmaya başladı. Aslında hiç tavsiye vermedi ama çok güzel bir yol gösterici oldu bana. Sorduğu sorular bile bambaşka cevaplarla sonuçlanabiliyor şaşırıyorum bazen. İşinde uzman olduğunu gerçekten fark ediyorsunuz.
Eylül hocama 14 yaşındaki oğlum için gittik. Oğlumla çok çatışmalı bir dönem geçiriyorduk. Aynı zamanda aile içinde de çatışmalarımız vardı. Oğlum seanslara başladıktan sonra devamlı ne zaman seansa gideceğimizi sormaya başladı. Ben de sürekli merak ediyordum acaba nasıl bu kadar istekli olabiliyor diye. Eylül hocam üç seansta bir benimle de görüşüyordu. Hocamla görüşmeler ilerleyince çok daha iyi anladım etkisini. Çok anlayışlı birisi kendisi. Kendisiyle sadece oğlumla ben görüştük ama tüm aileyi olumlu yönde etkiledi. Çatışmalarımız kesinlikle azaldı. Eylül hocam aslında bize şu konuda hatalısınız ya da bunu yanlış yapıyorsunuz gibi şeyler asla söylemedi ama bunları fark etmemizi sağladı bence. Bir buçuk yıl önce başka bir psikologla da görüşmüştük fakat Eylül hocamın yaklaşımı kesinlikle çok farklı asla yargılama yapmıyor. Çevremden psikolog arayanlara kendisini güvenle önerebiliyorum.
e....k
Eylül hocamla çalışmaya başladığımızda içime çok kapanmıştım. Kimseyle konuşmak istemiyordum ve başlarda terapiye bile zorla gidiyordum. Eylül hocamla bu süreç gerçekten bana çok iyi geldi. Terapiye zorla gittiğimde bunu anlıyordu ve benimle bunu konuşuyordu. Ben bunu söylemeye çekinsem de o anlıyordu zaten her işi zorla yapıyordum ve hiçbir şey yapmak istemiyordum. Kendimi tekrar sevmemi ve hayata tekrar daha iyimser bakmamı sağladı diyebilirim. Ben arkadaşlık ilişkilerimde yaşadığım zorluklar ve ailemle küçüklükten beri yaşadıklarım yüzünden böyle olmuştum ve bu süreçte hepsine farklı açılardan bakmaya başladım. Eylül hocam işini gerçekten severek ve özenle yapıyor. Bİrinin sakince beni dinlemesine bu kadar ihtiyacım olduğunun hiç farkında değildim. Başlarda pek inancım olmadan gittiğim seansların beni şimdi böyle bir insana dönüştürmüş olmasına şaşırıyorum
ö....
Çevremdekiler hep çok kaygılı olduğumu söylerdi fakat hayatımda etkisinin fazla olduğunu hiçbir zaman düşünmemiştim. Bu söylemler çok artınca bir psikologla görüşmek istedim ve yakınımın önerisiyle Eylül Hanıma başvurdum. Yaklaşık 1 yıldır terapiye devam ediyorum. Eylül Hanım sayesinde kendimde hiç keşfetmediğim şeyler keşfettim. Hayatım hakkında daha fazla düşünmeye başladım. Bana bambaşka bir sorgulama yeteneği kazandırdı sanki. Terapinin insan hayatı için çok yararlı olduğunu düşünüyorum
Eylül Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylül Yılmaz, Psikoloji. Size Eylül Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Sanat Terapisi.
Eylül Yılmaz adresi nerede?Eylül Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah. Üçgül HomeOffice, Kat:6 No:12 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylül Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eylül Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eylül Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylül Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eylül Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Eylül Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eylül Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylül Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eylül Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eylül Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar