Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden mezun olmuştur.Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilimdalı' nda uzmanlığını tamamlayan Eyüp Burak Sancak, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak
Barbaros, Terzioğlu Yerleşkesi, Prof. Dr. Sevim Buluç Sk. A Blok No:2, Merkez/Çanakkale, Çanakkale Merkez, Çanakkale

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Böbrek Taşı

Üroloji Randevusu

C
Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Üroloji Randevusu

Sol böbreğimin içi 3 4 seansta bitecek taşı tek seferde kapalı ameliyat ile tertemiz yaptı hocamdan Allâh razı olsun çokta ilgili güler yüzlü bir insan .

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Böbrek Taşı

İzmirden Burak hocamız için Çanakkale’ye geldik olmaz denilen ameliyatı oldurdu daha önce başka bir hastanede başarısız bir operasyon geçirmiştik sosyal medyada burak hocamız karşımıza çıktı hastalarına olan ilgisi güler yüzü tabikide alanında olan uzmanlığı bizi çok memnun etti iyi ki karşımıza çıkmış biz böbrek taşımızdan kurtulduk herkese de gözümüz kapalı tavsiye ediyoruz

Ş
Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Sünnet

Burak Hocamı sosyal medya sayesinde tanıdık.Yaptığı başarılı tedavileri görünce hiç düşünmeden oğlumun sünneti için kendisi ile iletişime geçtik. 10 gün önce genel anestezi ile sünnet olduk, dün ilk kontrolümüz yapıldı, herşey yolunda. Ben genel anestezi ile sünnete çok karşı bir anneydim, fakat hocamdan aldığım güven sayesinde hiç itiraz etmeden kabul ettim. Kendisi çok kibar, çok ilgili bir doktor.Günün her saatinde aklımıza takılan her soruyu nazikçe cevaplayarak bizi rahatlattı. Biz Burak Hocamdan çok memnun kaldık,oğlum da kendisini çok sevdi,herkese tavsiyemdir.Hocamızın yolu açık olsun,başarılarının devamını dilerim...

Y
Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Üroloji Randevusu

Sol Üreter de bulunan taş için başvurdum sancılarım ağrılarım çok ciddi seviyedeydi doğru teşhis ve tedavi ile hocam çok başarı sağladı bütün sıkıntılarından kurtuldum

Ş
Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Böbrek Taşı Cerrahisi

2018-2024 yılları arasında Çomü araştırma hastanesinde üroloji bölümünde 3 kez operasyon geçirdim. 3 operasyonda da farklı hekimler tarafından ameliyat edildim. Son olarak 2 hafta önce Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak'a mesane taşı ve prostat ameliyatı oldum.Operasyondan sonra kendimi uzun zamandır hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. 62 yaşındayım 40'lı yaşlarıma geri dönmüş kadar kendimi iyi hissediyorum. Elinize ve neşterinize sağlık.Beni eski sağlığıma kavuşturduğu için kendisine çok minnettarım ve herkese içtenlikle öneriyorum.

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Randevu

Kronik prostatit teşhisimi koydu tedavimi de Burak hoca yaptı.tedavi yöntemi ile ızdırap veren şikayetlerimden kurtuldum

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Flexible Üreteroskopi

Sağ üreterde bulunan 6mm taş için başvurdum Eyüp hocama. Çok şiddetli ağrılarım sancılarım vardı. Nihayet sayesinde kurtuldum. Teşekkürler hocam başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılar.

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Kadın Ürolojisi

Sık idrara çıkma ve yaparken de zorlanma şikayetiyle Burak Hocaya başvurdum.Kibar,samimi ve aklıma takılan sorulara sabırla yanıt vermesiyle kendimi çok rahat hissettim.Sistoskopi ve dilatasyon (idrar yolundaki et parçasını alarak )işlemlerinden sonra mesanede kalan idrar miktarı azalmaya başladı.İdrarımı rahat yapabiliyorum.Titiz çalışmaları için Burak Hocama ve hemşirelerine teşekkür ediyorum.İyi ki varlar

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Prostat Kanserinde Görüntüleme

Burak Hoca'yı internet üzerinden tanıdık. Babama prostat biyopsisi ve ameliyatı yaptı ve sonrasındaki süreçte hep takipte kaldı. Çok başarılı ameliyatları, hastalara ve yakınlarına insancıl yaklaşımıyla çok değerli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederiz

Konum: Çomü Hastanesi - Doç. Dr. Eyüp Burak Sancak Böbrek Taşı

Burak hocaya eşimin böbrek taşı için gittik. Eşim çok stres yapmıştı ama Burak hocanın güler yüzü,titizliği,her aşamayı tek tek anlatarak bilgilendirmesi bizi çok rahatlattı ve çok kolay bir şekilde taş kırma operasyonunu atlattık.kendisine çok teşkkür ediyoruz. İyiki Burak Hocayı tercih etmişiz.