2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Bilişsel-Davranışçı Terapi Uygulamaları konusunda eğitimler ve süpervizyon seansları aldım. Hassas gruplarla, yetişkinlerle ve otizmli çocuklarla uzun süre çalıştım. Engelli/yaşlı bireylere ve onların bakım verenlerine psikolojik destek verdim. Adana, Gaziantep ve Hatay'da depremzedelere psiko-sosyal destek çalışmalarına katıldım. Bilişsel-Davranışçı yöntemlerle psikoterapi vermeye devam ediyorum.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Terapi +30 daha fazla

Ben emekli hemşire Hanife. Oktay Eyüp Cem Gulbasar hocamla deprem sonrası konteynır kentte 60 yaş üstü psikolojik destek programı ile tanıştık. Ben 105 yaşındaki özürlü aynı zamanda şizofren babama bakıyorum. Tabii ki siz de bilirsiniz ki bu tür hastalara uzun süre aynı kişinin bakması, üstelikte konteynır kentte kısıtlı zor şartlarda psikolojik depresyona ramak kala Cem bey devreye girdi. Yaşadıklarımı atlatabilecek, hatta buradaki diğer insanlara yardım edecek, bilgi ve şefkat sahip olduğumu kavratıp, kendine has kibar, şefkatli, güzel kalbiyle bu yerdeki her insanın hayatına dokundu. Hala onu çok anıyoruz, ara sıra telefonla, sağ olsun, bizi destekliyor. Fikrimi sorarsanız naçizane, Cem bey her yaştan insanla çok güzel iletişim kurup psikolog gibi, demiyorum, sanki yıllardır tanıyıp sorunlarınızı anlayıp birlikte yol göstererek aydınlatıyor. Sende bu güç var, başarabilirsin gibi, bilmem anlatabildim, burada onu çok seviyor ve arıyoruz. Ben psikiyatri de çalışmış bir hemşire olarak bütün samimiyetimle, kendimi dahil tanıdığım her bireye tavsiye ederim. Çok değerli, mesleğini severek yapan bir insan. Kendisine başarılar diliyorum.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Sizinle çalışmak bana da çok şey kazandırdı. Size destek olabildiysem ne mutlu bana!

Ben 30 yaşında, iki çocuklu, 10 yıllık evli bir anne ve eşim. Depremden önce güzel bir evimiz ve eşimin iş yeri vardı, hayatımız çok düzenliydi. Depremden sonra hayatımız alt üst oldu. Eşimle ve çocuklarla çok büyük sorunlar yaşamaya başladık, özellikle 7 yaşındaki oğlumun psikolojisi çok bozulduğu için evde problemler artmaya başladı. Tam bu sırada bulunduğumuz yere Eyüp Cem görevlendirildi. Benimle eşimle ilgili davranışlarımızı ve bu süreci nasıl anlatacağımız konusunda bize çok emek verdi. Özellikle çocuğumuzla yaşadığımız büyük sorunlarda çok aydınlatıcı oldu. Bize bu süreci zarar görmeden nasıl kontrol edip yönetmemiz gerektiğini uzun sabırla, bıkmadan anlatıp bize yol haritası çizdi. Yaklaşık 3 aylık bir süre içinde eşimde ve çocuklarımda muhteşem değişimler gözlemledik. Bu değişimi ve huzuru Eyüp Cem Bey'e borçluyuz. Çok güzel bir kalbi var, bizi bıkmadan saatlerce dinleyip yol gösterdi. Şu anda burada olsun isterdim. Biz de hiç unutmayacağız, dokunuşları hayatımıza yön verdi. Çevremdeki tüm sevdiklerime gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Size yardımcı olabildiğim için çok mutluyum!

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İyi dinleyici ve entelektüel bakış açısıyla problemi açıklamada yardımcı olması. Gayet memnun ediciydi

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Sizinle çalışmak çok keyifliydi. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim!

Psk. Eyüp Cem Bey'e yaygın anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Sürecimiz verimli geçti. Çeşitli ödevler ve psikoterapi ile anksiyetemin tetiklediği engellerin önüne geçtik. Eyüp Cem Bey BDT teknikleri ile bu kaygı bozukluğumu ciddi düzeyde azalmasına katkıda bulundu. Kesinlikle çevreme de tavsiye edebileceğim bir psikolog.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Size yardımcı olmak bana mutluluk verdi. Çok teşekkür ederim!

U

Cem Bey hakkında çok olumlu yorumlar almıştım. Kendisine ulaşıp, aşk hayatımla ilgili konular hakkında destek aldım. Bana tavrı, samimiyeti ve desteği çok hoşuma gitti. İki arkadaş gibi dertleştik sanki. Bu bana çok iyi geldi.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum!

Antakya'da yaşıyorum. Depremi yaşadım, depremzedeyim. Cem Bey burada görev almıştı. İyi ki karşılaştık. Ben de kaygı endişe bozukluğu yaşıyordum. Ayrıca korkularım vardı. Aldığım seanslardan sonra daha iyi bakmamı sağladı. Artık korkmuyorum, endişelenmiyor ve kaygı da duymuyorum. Cem Bey sayesinde şu an iyiyim, toparladım.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Sizinle tanıştığıma ben de çok memnun oldum. Çok teşekkür ederim!

Cem Bey'e bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Ailevi sorunlarım vardı ve kötü hissediyordum. Sorunlarımın çözüleceğine dair umudum neredeyse yoktu. Cem Bey bana farklı düşünce biçimleri öğretti. Birkaç seanstan sonra çok daha iyi hissetmeye ve farklı düşünmeye başladım. Cem Bey'den daha önce yardım alan arkadaşımın profesyonelliğini anlattı ve denk istedim. Kendimle ilgili farkındalığım arttı.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim!

Ulaşımım bir sosyal medya gönderisi ile başladı. Kişisel sorunlarımdan ötürü bir gönderi benim durumumu özetliyordu. Ben de kendisine ulaşım sağlayıp randevu aldım. Konuşarak sorunlarımın gittikçe azaldığını ve daha kolay yoldan çözümlerini bulmama aşırı derecede yardımcı oldu. Çevreme de hiç kuşkusuz öneriyorum.

Psk. Eyüp Cem Gülbasar

Yardımcı olabildiğim için çok mutluyum! Güzel fikirleriniz için teşekkür ediyorum!