1985 yılında Gaziantep'te doğdu. Lise eğitimini Gaziantep Fen Lisesi'nde, tıp eğitimini ise 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Göz Hastalıkları ihtisasının ardından 2015-2017 yılları arasında Kilis Devlet Hastanesi'nde devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getirdi.
2015 yılında yapılan Avrupa Göz Hastalıkları Kurulu'sınavında başarılı olarak Avrupa Board Diploması almıştır. 2019-2020 yıllarında bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletlerinin en prestijli göz hastanesi olan Miami Üniversitesi Bascom Palmer Göz Enstitüsü'nde kornea, katarakt ve lazer cerrahileri biriminde çalışmıştır. Dr. Eyüp Özcan Özel Netgöz Tıp Merkezi'nde görev yapmaktadır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Makaleler
Röportaj

Randevu doğrulandı
Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Ben bugün smile lazer operasyonu geçirdim. Hocamın kırlangıç otu yok ama onun kadar tesirli el becerisi ve pratiği ile süreci çok kolay atlattım. Yanma batma çok çok az oldu. Ama hiç korkulan yanı yoktu ve en inanılmazı da 3.75 numara gözlerim artık çok iyi görüyor . Ameliyatının üstünden 5 saat geçti henüz çok iyiyim. Hayat kalitem arttı resmen çok mutluyum. İyi ki Eyüp Özcan

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Fakik Göz İçi Lens

Çocukluğumdan beri gözlük kullanıyorum ta ki Eyüp Hoca'yla karşılaşana kadar. Kendisi son derece güler yüzlü,samimi ve kendinden emin bir doktor. Muayene esnasında bana gözün yapısının lazere uygun olmadığını göz içi mercek için uygun olduğunu söyledi, yaptırdım. Şuan için çok memnunum ve bu memnuniyetimin uzun yıllar sürmesi dileğiyle

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Diğer

Oğluma ilk gözlük yazan eyüp özcan dı 3 yıldır takibizi yapan doktorumuz dan ilgi ve alakasından tedavisinden dolayı çok memnunuz tavsiyeleri için de minettarız

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Doktor ve asistan olarak çok ilgililer. Lazer ameliyatımı eyüp hoca da olduğum için içim rahat ve mutluyum

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Hiç tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim kıymetli doktorumuz Eyüp hocam ile lazer ameliyatımın 3. günündeyim çok çok memnunum. Çok güzel bir deneyim oldu bu zamana kadar neden ertelediğimi sorguladım açıkçası. Her şey mükemmeldii

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Dün Eyüp Özcan doktorum ile lasik göz ameliyatı oldum, ameliyat üzerinden beş saat geçti ve gözüm netlik kazandı. 10 yıldır lens kullanan biri olarak bu şekilde net görebileceğim aklımın ucundan geçmezdi. Bundan sonra herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir doktor..

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Eyüp hoca son derece profesyonel,bilgili,ilgili ve güleryüzlü bir göz doktoru.Muayene sonrası uygun olan lasik yöntemini gayet açık bir şekilde anlattı çok rahat ve acısız ameliyatın ardından 3-4 saat gözlerimde yanma ve batma oldu ertesi gün kontrole gittiğimde derecem sıfırlanmıştı.Dünyaya yeniden gelmiş gibi ve hiçbir acı hissetmeksizin gözlüksüz bir hayata merhaba dedim.Aklında soru işareti kalan lazerden çekinen herkese benim tavsiyem Eyüp hoca

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Korku, endişe ve kararsızlıkla gitmiştim. Doktor Bey'in muayene sürecindeki tutumunu makul buldum. Yeteri kadar açıklama yapıyor ve soruları profesyonel şekilde cevaplıyor. Genel olarakta güven verdi ve kararımı verip Lasık lazer oldum. Ameliyat çok kısa ve acısızdı. Fakat ameliyat sonrasındaki ilk üç saat yanma ağrı ve aşırı sulanma oldu. Acı eşiği kişiden kişiye göre değişir beni biraz zorladı ama dayanılmayacak kadar da değildi. Ameliyat sonrası etkiyi 6-7 saat gibi kısa bir süre içinde gördüm. Toparlanma ve sonuç alma süreci oldukça kısaydı. Genel anlamda ameliyat sürecinden memnun kaldım.

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

30 Ağustos 2024 tarihinde Lasık göz ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi doktorumuzun detaylı bilgilendirmesi sayesinde kuşku duymadan ameliyata alınmış oldum. Ameliyat esnasında her işlem öncesi bilgi verilmesi ameliyatımın psikolojik olarak daha iyi geçmesini sağladı. İşlem esnasında hiçbir şey hissetmeden işlemim yaklaşık 10 dakikada bitmiş oldu. Ameliyat sonrası 2 saat yanma ve sulanma sonrası 4 saat içinde normal görmeye başladım. Op. Dr. Eyüp Özcan'ın deneyimi ile sorunsuz kısa sürede normal görmeye başladım.

Konum: Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Lazer Ameliyatı

Eyüp hoca çok nazik güleryüzlü profesyonel bir doktor. Lazer ameliyatı yapmaya her göz hastası gibi korkuyordum. Eyüp hocanın verdiği güvenle süreç gayet güzel ilerledi. Çok hızlı bir şekilde 2 gün içinde detaylı muayene ardından ertesi gün ameliyat olarak gözlerim dünyayı çok güzel görmeye başladı. İlk 4 saat yanma ve batmayla gözlerimi açamadım ardından netlik günler geçtikce artmaya başlıyor. Smile lazer yönteminin konforuyla süreç su an gayet iyi. Söylenen neyse süreç aynı şekilde ilerledi. İyi ki onunla bu süreci geçirdim. Ameliyat sırasında her anı sakinleştirip anlaması,hasta psikolojisine göre hareket etmesi çok değerliydi.Her daim böyle güleryüzlü doktorlara ihtiyacımız var. Gönül rahatlığıyla gözlerinizi önce Allaha sonra onun vesilesiyle şifa verecek olan Eyüp hocaya emanet edebilirsiniz.