gü....
Eyüp Selahattin beye avaskuler nekroz teşhisi ile başvurdum teşhisi koyan doktor tek çarenin kalça protezi ameliyatı olduğunu söyledi ameliyat olup olmamayı düşünürken bir dost tavsiyesi üzerine Eyüp hocamıza gittim Eyüp bey bu hastalığı ameliyatsız olarak sadece ilaç tedavisi ile atlatabilecegimi söyledi 5 aylık bir istirahat ve ilaç tedavisinden sonra sağlığına kavuştum. Ailem ve ben Eyüp beye teşekkürü bir borç biliriz .
mu...r
ben elazığdan mustafa toğaçar 2004 yılında trafik kazası geçirdim bir çok kırığım vardı 8 defa ameliyat oldum bu kırıklardan biride kalça kemiği kırığıydı ve bütün ameliyatlarımıda bir profösörden olmuştum kalça kemigim iyileşmesine tutmasına rağmen sonradan çürümeye başladı ve çürümeye başladı bu çürümeden sonra çekilmez ızdıraplar başladı benim doktorum ameliyatın zor bir ameliyat olduğunu hep idare etemem için öneride telkinde bulunurdu rabimin bana gönderdiği bir dost sayesinde prof.dr. eyup selahattin karakaş ismini ve balta limanda olduğunu duydu öğrendim irtibata geçtim muayeneye gitim iki ihtimalin çaren var dedi biri böyle çekmek digeride kalça protezi olup kurtulmak çareler bunlar seçme hakkıda senin kararını verir gelirsin dedi ve ve 2010 da beni kalçadan protez yaptı yeniden doğdum ızdıraplar bitti tek kelime süper bir doktor ona hep duacıyın rabim onun yar ve yardıcısı olsun birlik ve beraber oolsun amin elimden gelen duacı olmak.
h ...ş
doktor eyüpbey ortapedi dalında uzman bir kişi beni solister kemik kistinden o kurtardı kırk sene önce teşekürler hocam sana seningibi hocalara bu memleketin ihtiyacı var
i̇...e
Eyüp hoca Türkiye için büyük bir değerdir.Hem mesleğindeki başarısı hem alçakgönüllü oluşu paraya önem vermeyen kişiliği ile tabiri caizse 10 numara bir insandır..Yaklaşık 1 yıl önce kendisine humerus ve femur ameliyatı için gittim..3 yıldır iyileşemeyen ben Eyüp hocamın vesilesiyle hamdolsun sağlığıma kavuştum..Allah razı olsun hocam..Kendisi şuan memleketi Kayseriye yerleşti orada da şifalara vesile olacaktır inşaallah..Geçmişini araştırdığınızda başarıdan ve donamımdan başka birşey bulamayacaksınız.Aynı zamanda İstanbulda ortopedi denilince akla ilk gelen yerlerden Baltalimanı Kemik hastanesinde klinik şefliği yapmıştır.Esasında Baltalimanını baltalimanı yapmış olan kişidir..Saygılarımla...
ha...u
Dr.Eyüp Selahattin Karakaş dalında zirveye çıkmış,ahlâki yönü çok güçlü, İnsanlık timsali bilge bir Türk aydınıdır. Hastalarına bir baba şefkati ile yaklaşmayı ilke edinmiş bu idealist doktora kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz.
Eyüp Selahattin Karakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eyüp Selahattin Karakaş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Eyüp Selahattin Karakaş adresi nerede?Eyüp Selahattin Karakaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eyüp Selahattin Karakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eyüp Selahattin Karakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eyüp Selahattin Karakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eyüp Selahattin Karakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eyüp Selahattin Karakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eyüp Selahattin Karakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Eyüp Selahattin Karakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları