Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
ÖZEL ÖZER AİLE DANIŞMA MERKEZİ
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Luxopuncture Yöntemi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
ÖZEL ÖZER AİLE DANIŞMA MERKEZİ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
gu...n
Mukemmel analiz yetenegi ve profesyonelligi ile beni kendine hayran birakan cok saygi duydugum bir terapist. Kelimelerimin altinda olan asil varmak istedigim noktayi benden once anlayip aninda bana ayna gibi yansitabilen cok ozel biri. Gonul rahatligiyla hersorunuzu konusup anlatabileceginiz guvenli bir liman. Belki baslardayim ama benimde ic dunyamda tum enkazlarin icinde yeseren dallarim var. Oldukca degerli bir insan cok degerli bir terapist. Ve boyle bir insanin benim ulkemin yetistirdigi bir cicek olmasi ayrica gurur verici. Dilerim onu hep acik olsun. Sunu soylemeden gecemem. Umut , bir terapistin karsisinda oturan bir kisi icin cok onemli bir konu. Eminim her seans sonrasi icinizdeki umut guclenecek.
e....
Hayatım boyunca kendimi suçladım, hatalar aradım kendimde. 8 aydır Ezel Hanım'la iyileşme yolunda ilerliyorum ve bugün bana şunu fark ettirdi ki, içimdeki ebeveynin dili hep beni eleştiren ve başarısız oldun diyen biriydi. Ve bugün terapi bitiminde anladım ki harika bir yol arkadaşı Ezel Hanım, bana başardıklarımı gösterdi. İçimde açan çiçeklere dikkatimi çekti. Hayatta en önemli şey terapist seçimiymiş. İyi ki varsınız Ezel Hanım, yoluma tuttugunuz her ışık sizin yolunuza da ışık olsun
i.....
Sevgili Ezel hocamla uzun zamandır beraber çalışıyoruz. Ve bu süreçte benim hayatıma , bir insanın hayatına dokunulabilecek en güzel şekilde dokundu. Hiçbir zaman yargılamaması, çok iyi bir şekilde anlaşıldığımı hissetmem,bazen anlatamadiklarima onun tercüman olması.Bana kendimden kaçmamayı öğreten insan Ezel hanım. İyi ki ama iyi ki var iyi ki... ihtiyacı olan tüm herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
z.....
Ezel ile yıllar öncesinde başlayan terapi sürecimiz hayatımın kırılma noktalarının da mimarı oldu. Hayatımı kendi ihtiyaçlarıma ve bakış açıma göre şekillendirmeme dönük beni aydınlattı, aydınlatıyor. Sanki bu dünyadan değil de başka bir evrendenmiş gibi geliyor bana hem Ezel hem de ofisleri. Dikkatine ve hafızasına şaşırdığım çok oluyor. Sadece teoriye yönelik değil aynı zamanda doğallığı ve hayatın akışını kucaklayan bir yaklaşımı var. İyi ki bu yola onunla çıkmışım. Ülkemizin en iyi psikologlarından olduğunu düşünüyorum. Umarım her birimiz hayatımızda Ezel gibi insanlarımıza denk gelelim.
u.....
Ezel Hoca ile terapi sürecinde bugünümü şekillendiren algılama sistemimin, dünden gelen kusurlarını farketmemi sağladı. Hem kendisi hem de ekip arkadaşları oldukça saygılı, nazik ve ilgililer.
ha...a
Seans sonrasi olaylara bakis acimin degistigini goruyorum ve bu beni rahatlatiyor. Basarilarinin devamini diliyorum.
i....g
Ezel hocamla geçen sene terapi sürecim oldu kendisine öfke kontrol bozukluğu problemim sebebiyle başvurmuştum.Büyük ölçüde değişimin olduğunu fark ettim.Artık olaylara daha sakin tepkiler veriyorum sayesinde öfkemi yönetmeyi öğrendim.Ezel hocam mükemmel bir psikolog .
s....e
Ezel hanımın işinin ehli olduğunu, profesyonelce yaklaşımı ve pek çok yönden kendini geliştirmiş olduğu için seanslara bunun yansıdığını söyleyebilirim.Kendisinin önerisiyle izlediğim animasyondaki betimlemeye benzetiyorum seanslarımızı."Yeniden sen programı"na aldık beni,Ezel hanım bu yolculukta bana eşlik etti.Ne yaşadığımı hissettiğimi, olduğunu bildiğim sorunun ne olduğunu bulmamı,anlamlandıramadıklarım için bana pencereler açtı.Beni ayrıştırıp yeniden şekillendirerek,erken vedalaştığım çocukluğumla barıştırarak yeni versiyonuma ulaştırdık.Eksik parçayı bulduk,ben o "parıltı"ya sahip olarak yaşıyorum artık.Bu ana kadar gerçekten çok kez zorlandığımiçin bırakmayı düşünmeme rağmen şimdi yaşamaktan aldığım keyfe bakınca iyi ki devam etmişim.Kendimi,ihtiyaçlarımı anlayıp karşılamayı,kendime yetebilmeyi öğrenmeyi,mezara girmeden kıyafetlerimin ütüsünün bozulmasına izin verebilmemi sağladığı;özgür,hayatına vereceği yolu seçebilen bir kadın olmama katkısı için Ezel hanıma minnetarım.
Hasta
Ezel Hanım la yıllar öncesi kesişti yollarımız
O zamanki terapilerimle hayata bakış açım değişti
Şimdi ise tekrar terapi alıyorum
Öncelikle güler yüzü uzmanlığından aldığınız güven
Sorun çözme ile ilgili farklı uygulamaları sizi olumsuzluklarınızdan kurtarıyor
Hala devam ediyoruz her şey çok güzel ilerliyor
Ezel Hanımla yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım.daha önce de psikolog deneyimim olmustu ancak ezel hanımla görüşmelerimiz sonrası işinde ne kadar başarılı olduğunu anladım.yaptığı işe emek veren gönül veren işinin hakkını veren bir psikolog kendisi.bunca zaman içinde debelenip durduğum depresyonlu ruh halının çözümünün olduğunu bilmek ve bunu deneyımleyebılmek benim için çok kıymetlı.hayatımda kendim için yaptığım en doğru şey psikologdan yardım almak özelikle de ezel hanıma gelmek oldu.
Ezel Eser Koçak Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezel Eser Koçak Özer, Psikoloji. Size Ezel Eser Koçak Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Ezel Eser Koçak Özer adresi nerede?Ezel Eser Koçak Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Aşkabat Cd. 20/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezel Eser Koçak Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezel Eser Koçak Özer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezel Eser Koçak Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezel Eser Koçak Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ezel Eser Koçak Özer hangi dilleri konuşuyor?Ezel Eser Koçak Özer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezel Eser Koçak Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezel Eser Koçak Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezel Eser Koçak Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Ezel Eser Koçak Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar