Psikolog Ezgi Akat, Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yetişkinlerde aile işlevselliği, bağlanma stilleri, psikolojik sağlamlık arasındaki ilişkileri incelediği teziyle başarıyla mezun oldu.
Daha sonra bir yıl süreyle özel bir okul öncesi kurumda psikolog olarak çalıştı ve aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 460 saatlik teorik ve süpervizyonlu aile danışmanlığı eğitimini tamamladı.
2015 yılında Ankara Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına girdi. Program dahilinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldı. Hacettepe Üniversitesi Psikiyatri Bölümü’nde supervizyonlu yetişkin kliniği pratiğini tamamladı. 2019 yılında 38 ay süren, teori, formulasyon ve supervizyondan oluşan, danışanlarına köklü ve kalıcı değişimler sunan uzmanlar yetiştirmeyi hedefleyen Bütüncül Psikoterapi eğitimini başarıyla bitirdi . Aynı yıl ''Çocukluk travmaları ve aile öngörülemezliği ile kişilik inançları arasındaki ilişkiler: Bağlanma stillerinin aracı rolü'' adlı tezi ile klinik psikoloji yüksek lisansını başarıyla sonlandırarak uzmanlığını aldı. Şu anda danışanlarına bireysel görüşmeler ile hizmet vermekte ve hipnoz alanında eğitim almaktadır.
Katıldığı Eğitim ve Kongreler:
1. Uluslararası Masterson Günleri (2019)
Bütüncül Psikoterapi (BETED-2019)
2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi: Türkiyeden Dünyaya Psikoterapi
1. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi: Psikoterapileri Bütünleştirmek (Psikoterapi Enstitüsü-10.2017)
Vamık Volkan ile Psikanalitik Psikoterapiler Eğitimi (CİSED-09.2017)
Duygu Odaklı Çift Terapisi (BETED – 06.2016)
Aile Danışmanlığı (BETED – 06.2015)
Etkili İletişim (Yaşamartı Eğitim Merkezi – 10.2013)
Mikro Beden Dili (Yaşamartı Eğitim Merkezi – 10.2013)
Mülakat Teknikleri (Yaşamartı Eğitim Merkezi – 10.2013)
Diksiyon ve Hitabet (Başkent İletişim Bilimleri Akademisi – 09.2012)
Ankara Psikodrama Günleri (Ankara Psikodrama Derneği – 2013)
17. Ulusal Psikoloji Kongresi (Türk Psikologlar Derneği/Boğaziçi Üniversitesi – 04.2012)
Hipnoz Eğitimi (Devam Etmekte - Sağlık Bakanlığı ve Klinik Hipnoz Akademisi)
Bütüncül Psikoterapi
Bütüncül Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ezgi Akat adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ezgi Akat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Akat, Psikoloji. Size Ezgi Akat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Bütüncül Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Ezgi Akat adresi nerede?Ezgi Akat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Akat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Akat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Akat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Akat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Akat ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar