Çocuk, Ergen ve Yetişkinlerle çalışmaktadır.
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinden Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamıştır.. Petad eğitim kurumundan Yrd. Doç. Dr Mert Akcanbaştan Çocuk İhmal Ve istismar, Travma Sonrası Stres eğitimini almıştır. Akademik eğitimlerin yanı sıra bir çok kurumdan mesleki alanda terapi eğitimleri almıştır.
Okul öncesi eğitim kurumlarının danışmanlığını yapmanın yanı sıra ebeveynlik becerileri çalışmalarına da önem vermektedir.
Yetişkinlerle bireysel terapinin yanında Aile ve Çift Danışmanlığı da yapmaktadır.
Ayrıca Ergenlere akademik danışmanlık, kariyer geliştirme, sınav kaygısı, sosyal beceri geliştirme gibi alanlarda danışmanlık hizmeti vermektedir.
Online Görüşme
Online Görüşme
Sultan Orhan Mahallesi, Hürriyet Cad. No:30 Daire No:7, Kat 3 ,Aslan Yapı, Kocaeli
Bütüncül Psikoterapi
Cinsel Terapi
Dans ve Hareket Terapisi
Dil Terapisi
Ezgi Akyürek Akyıldız Kliniği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Terapötik Kartlar Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
er...ş
İlk defa bir psikolog ile görüştüm . Aile içi yaşadığımız iletişim sorunu vb. diğer sorunlarla alakalı , bilgisinden ve tecrübesinden faydalanmak amacıyla şimdilik 3 seansta hemen hemen sorun çözüldü . Kendisi ileri görüşlü , açık sözlü ve net bir insan . Konuları çok yönlü değerlendirmesi, beden dili ve sözlü anlatımı sayesinde insanın ufkunu açabilen bir duayen . Bence hiç sorun yaşamayan herhangi bir bireyin bile hayatına doğru yön vermek amacıyla objektif bir kanaldan fikir almalı diye düşünüyorum. Özellikle kendisini tavsiye ederim . Büyük katkıları olacağına inanıyorum.
be...
Yaklaşımı çok güzel Sanki yıllardır tanıdığım bı Ablam gibi bı hissiyat verdi onun yanına gittiğimde çok iyi geliyor güzel hissediyorum kendimi. Hayatıma cok farkındalık kattı beni kendime getirdi canım Ezgi ablam
cy...
Uzun zamandır terapiye başlamayı düşünüyordum fakat bir türlü o cesareti gösteremedim .Ezgi hanımı internetten tesadüfen buldum ve danışanların yorumları gayet iyiydi randevu aldım ve gittim .İlk seans benim için gayet olumluydu enerjilerimizin uyuştugunu düşünüyorum ,kendisi çok güleryüzlü esprili beni gercekten dinledi göz teması kurdu,bana hitap edişi bana kendimi değerli hissettirdi o samimiyet ve sıcaklığı aldım kendisinden .Terapist seçimi çok önemli ,ben de şuan doğru terapisti seçtiğimi düşünüyorum.Umarım bundan sonrası için her şey daha güzel olur :)
İlk başta tedirgin gittim ama ezgi hocayla konuşmaya başladıkdan, sonra çok rahtladım, ve, eşimle şimdiden, biraz daha iyi anlaşıyoruz ve bize iyi geleceğine inanaıyorum
d.....
Kardeşimin yas sürecinde annem için yardım aldık.Güleryüzlü, insancıl diğer psikologlardan farklı olarak öne geçmekte.Mesleğini hakkıyla yerine getirmekte çoğu zaman öğrencilerim için kendisinden yardım almaktayım.
ye...k
Güleryüzlü ve çözüm odaklı, bir sonraki seansı iple çekiyorum.
d....s
Ben Ezgi hocayı çok sevdim. Güler yüzlü ve dürüst olması çok güzel. Onun yanında rahatım. Kimseye anlatmadığım şeyleri o biliyor ve bana farklı pencereden bakmama yardımcı oluyor. Keşke bu zamana kadar sizinle yollarımız keşisseydi. Tavsiyelerine uyuyorum ve beğeniyorum ben çok memnunum..
i̇....
Ezgi hanımla daha 2 seans görüşmemize rağmen kendimi aşırı değişmiş, yenilenmiş ve daha güçlü hissediyorum. Her şeyimi anlatabileceğime dair güveni çok iyi bir şekilde verebiliyor. Çok samimi ve güleryüzlü birisi. Ona her anlamda çok güveniyorum
gö...n
Çok iyi biri ve işinde benim açımdan mükemmel eğlenceli tarafı ve örneklerle açıklama yapması özellikle verdiği ödevler sayesinde bir adım daha ileri gidebildim daha da iyi yol alacağız umarım
f.....
Beni kendimle tanıştırdirdi. Korkularımı kaygılarımı hepsini sayesinde yendim
Ezgi Akyürek Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Akyürek Ayyıldız, Psikoloji. Size Ezgi Akyürek Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Grup Terapisi.
Ezgi Akyürek Ayyıldız adresi nerede?Ezgi Akyürek Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Orhan Mahallesi, Hürriyet Cad. No:30 Daire No:7, Kat 3 ,Aslan Yapı Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Akyürek Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Akyürek Ayyıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Akyürek Ayyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Akyürek Ayyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ezgi Akyürek Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Akyürek Ayyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Akyürek Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Ezgi Akyürek Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar