Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
me...e
Kızım doğduğu günden itibaren 26 aylık olana kadar Ezgi hocamın takibindeydik o kadar tatlı, güler yüzlü bir insan ki her zaman dua ederim kendisine iyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki tanımışız. Biz anneler konu evlatlarımız olunca bildiğimiz şeyleri bile unutup en ufak bir rahatsızlığında panik oluyoruz ama Ezgi hocam her zaman saat kaç olursa olsun her aradığımda, yazdığımda rahatlatıcı, açıklayıcı cümleleri ile insana güven veriyor. Şu an kızım 34 aylık ve maalesef biz eşimin tayin durumundan dolayı Gaziantep'ten ayrılmak zorunda kaldık fakat bu süreçte bile halen en ufak bir problemde kendisine yazıyorum, arıyorum ve yine aynı samimiyet ve içtenlikle cevap veriyor çok üzgünüm yollarımız ayrıldığı için ama yine de iyi ki tanımışım Gaziantep böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı bence...
pe...n
Oğlumun 1.ay muayenesinden itibaren takibini Ezgi Hoca yaptı ve ilgisi yaklaşımı güler yüzü bizi çok mutlu ediyor. Kendini çok seviyoruz.. kim çocuk doktoru arayışında olsa kesinlikle tavsiye ediyorum.
d*...*
Ankara'dan Gaziantep’e geldiğimizde kızımız yaklaşık 2 yaşındaydı ve rotavirüs olmuştu. Araştırmalarımız sonucunda Ezgi hanımı bulduk ve hemen ona muayene olduk. Muayenedeki ilgisi, sakinliği, bilgisi ve en önemlisi her zaman erişilebilir olması bizim için çok değerli noktalar. Kaygısının sadece mesleğini en iyi şekilde icra etmek olduğunu siz de göreceksiniz. Tereddütsüz gitmenizi tavsiye ederim.
gö....
Ezgi hanımla bebeğimiz 3 aylıkken, mesleğini ve çocukları seven bir çocuk doktoru arayışındayken tanıştık .Bebeğimizde süt alerjisi vardı. Bu nedenle emzirdigim için hem benim beslenmemde hem de bebeğimizin beslenmesinde çok yol göstericiydi. Şuan bebeğimiz 10 aylık ve her muayenede kendisinin şehrimizde olmasından ne kadar mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Çok ilgili , güler yüzlü , bilgili bir doktor. Sorularınıza çok rahatlıkla cevap veriyor. Kafanızda herhangi bir soru işareti kalmadan randevunuz gerçekleşiyor. İyi ki varsınız Ezgi hocam.
Uzm. Dr. Ezgi Altuntaş Hüner
Teşekkür ediyorum ince düşünceleriniz için. Her şey, karşılıklı güven ve anlayışla ilerliyor:))
a....k
Harika bir doktor Her aşamada çok iyi ,bilgili ve bizi harika bilgilendirdi. Çocuğumuzun hastalığını her yönü ile inceledi.Bizi tam olarak bilgilendirdi ve daha önce hiç görmediğim kadar detaylı muayene etti.Cocugumuzun haftalarca süren mide bulantısı vardı.Baska dr lar naz yapiyo olabilir dediler Ama Ezgi hanımın tedavisi ile geçti Kendisine çok teşekkür ederim Ayrıca tedaviden sonra çocuğumuzun başka sağlık problemlerinde de bize yardımcı oldu.
ş.....
2. Bebegimin rutin kontrollerine Ezgi hocamızla basladık ilk muayene 1 saate yakın sürdü inanılmaz ilgili, sakin ve işinde gayet yetkin bir dr izlenimi uyandırdı bizde.Cok memnun kaldık içimiz cok rahat ayrıldık yanından, keşke ilk oğlum zamanı da tanısaydık kendisini..ayrıca kliniği tertemiz ve huzurlu
y....s
Cocugumun soguk alginligi icin gittim.
Cok ilgili,bilgili sevecen cocuklarla iletisimi harika bir doktor.
el...
Çok ilgili bir doktor.Hep Güler yüzle karşılıyor ve pozitif enerji veriyor. Bebeğimizin kilo almama problemi vardı psikolojik anlamda bizi rahatlattı ve şimdi herşey daha yolunda. Teşekkürler Ezgi hanım
Uzm. Dr. Ezgi Altuntaş Hüner
Teşekkür ediyorum. Her şey karşılıklı, hem benim hem sizin katkılarınızla..
se...ş
Kızım 4 aylık anne sütü reddi için gitmiştim doktorumuz o kdr güzel ilgilendiki bizimle bu durumun geçiçi olduğunu ve çözüm odaklı yardımcı olduğu için gerçkten beni çok rahatlattı Gerçkten çok ilgili kendisine çok tşk ederm
Ezgi Altuntaş Hüner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Altuntaş Hüner, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ezgi Altuntaş Hüner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Sağlam Çocuk Muayene, Nebülizatör Tedavisi, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Endokrin (Hormon) Testi.
Ezgi Altuntaş Hüner adresi nerede?Ezgi Altuntaş Hüner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mah. Maraşal Fevzi Çakmak Blv. No:78A, Şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Altuntaş Hüner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Altuntaş Hüner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Altuntaş Hüner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Altuntaş Hüner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Altuntaş Hüner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Altuntaş Hüner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Altuntaş Hüner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Altuntaş Hüner hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ezgi Altuntaş Hüner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep İdrar Yolu Enfeksiyonu
Gaziantep Tüm Çocuk Hastalıkları
Gaziantep Çocuklarda Yüksek Ateş
Gaziantep Gelişim Bozuklukları
Gaziantep Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Gaziantep Solunum yolu enfeksiyonları
Gaziantep İdrar Torbası İltihabı
Gaziantep Çocuk Kan Hastalıkları
Gaziantep Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla