Sedat Özkan, Burçin Demirkan ve Dr. Görkem Gökçelioğlu’ndan staj yaptığı süreler boyunca süpervizyon almıştır.
2014 yılında Beşiktaş Gençlik Meclisi ile beraber “İstanbul’dan Çorum’a Dostluk Köprüsü” projesini gerçekleştirmiştir. 2016 yılında “Radyo Vesaire” isimli radyo kanalında “Şiirin Ezgisi” isimli psiko-sosyal bir radyo programı hazırlayıp sunmuştur. 2017-2018 yılları arasında ise Doç. Dr Ayten Zara süpervizyonluğunda “Çocuğa Şiddete Dur De” ve “Van Başkale Okul Yapımı” projelerinde gönüllü olarak yer almıştır.
Gönüllü çalışmalara oldukça önem veren Psikolog Ezgi Aslantaş, 2019 yılının Ağustos ayında "Bulut Hareketi" isimli bir proje başlatmıştır. Proje kapsamında, İstanbul başta olmak üzere Ankara ve İzmir'de büyüyen ekibiyle "Şiddete karşı farkındalık farkındalık için psiko- eğitim" mottosuyla kurumsal seminerler gerçekleştirmektedir.
2018'den itibaren Uplifers isimli web sitesinde ve 2020 yılından itibaren Plus Dergisi'nde köşe yazarıdır. Şu anda da ergen ve yetişkin bireylerle çalışmalarına devam etmektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kurumsal Danışmanlık
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Şişli
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
e....k
Ezgi Hanımla tanışmadan önce kendimi gergin ve stresli hissediyordum ama seanslarımızdan sonra daha rahat ve sakin hissetiğimi gördüm bence gayet başarılı bi uzman.
Ben internetten arastirarak ulastim kendisine.Süreç devam etmekte, 16 seans yaptık yaklasik.Ben kendisini internet araciligi ile buldum ve iletişime geçtim. Annem kanser hastası idi ve de çok zor bir döneme doğru ilerlediğimizden desteğe çok ihtiyacım vardi. Bu noktada Ezgi Hanim bana çok yardimci oldu, durum ile bas edebilmemi, bu zor süreçte ayakta durabilmemi sağladı. Birkaç ay once de ne yazik ki annemi kaybettik ve bu yas sürecini de yine Ezgi Hanim ile beraber atlatıyorum. Dürüstçe söylemek gerekir ise hiç atlatamayacagim ya da atlatamam dediğim her noktadan hasar almadan ya da az hasar ile ilerlemiş olmak bile hala mucize gibi geliyor.Bunların disinda günlük hayatimda da bir düzen sağlamam icin çok destek oldu. Bana hayatta ilerlemek icin ivme sağladı demek çok yerinde olur.Kendisini kesinlikle tavsiye derim.
k....d
Ezgi hanım sadece bir bir psikolok olarak değil aynı zamanda bir arkadaş gibi olan yaklaşımları görüşmenin daha güvenli hissettirmesini ve verimli geçmesini sağlıyor. Kendisi alanında oldukça başarılı ve etkili bir psikolog. Ezgi hanımla depresyon ile ilgili görüşmeye başladık ve seanslarımız ilerledikçe aslında depresyonun altında çok daha farklı sebepler olduğunu gördük. Şimdi ise o sorunlar üzerinde çalışıyoruzve yol katediyoruz. Uyguladığı psikoterapi yöntemleri ile olaylara bakış açım değişmeye ve düzelmeye başladı. Kendisi ile şuana kadar olan seanslarımızda daha önceleri aldığım terapilerden çok daha etkili ve hızlı yol katettik.
h....ö
Ezgi hanım ile ilk tanışmamızdan bu yana ciddi bir yol katettik. İçinde bulunmuş olduğum durum karşısında bir terapiye başlamam gerekiyordu ve doğru bir uzmanla bu yola çıktığım yaptığım için şanslıyım. Artık yaşadıklarımın farkındayım ve bu konuda bana yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.
se...n
Ezgi hanım'a yoğun kaygı,anksiyete ve hayatımdaki boşluktan rahatsızlığım sebebiyle bilişsel davranışçı terapi almak üzere başvurdum.Seanslarımız online başladı kısa sürede seans alabilecek ve faydalı olacak şekilde en son sorunlardan başlayarak geriye doğru gitmemizi sağladı.Seans alacak durumdada değildim açıkcası.hayatımda anlamsız bir boşluk vardı.Bir iki seansda durumumda birtakım değişikler meydana geldi.Bazı gerçekleri görmeye başladım ve destek almanın ihtiyacım olduğunu kabullendim.Kendisi güler yüzü,işini ve danışanının her problemini ciddiye alan bir psikolog kesinlikle birşeyleri atlamıyor çünki iyi geliyor.Birde seansların psikolog ve sizin aranızda işbirliği olması gerektiğini unutmayın.Seanslarımız online başlamıştı artık yüzyüze devam ediyor.bazen online seansda alıyorum.her ikiside çok faydalı geçiyor.Ezgi hanıma anlayışı için ayrıca teşekkür ederim.
c.....
Gerçekten ilgili,gerçekten beni dinlediğini,bana destek olduğunu hissedebiliyorum.Problemlerimin çözümünde baya yardımcı oluyor.Günlük problemlerimde beraber düşünürek çözümler elde ettik ve bu çözümler sayesinde doğru yola ulaştım.Güler yüzlü,ilgili olması gerçekten beni umursadığını hissettiğimden memnun kaldım.
Ezgi Hanım’ı sosyal medya üzerinden buldum ve oradan bilgi almak için kendisi ile görüştüm.Özel hayatımda ve iş hayatımda bir tıkanmışlık hissettiğim için kendisine başvurmuştum. Seanslarımız yaklaşık 3 ay sürdü ve çok çok memnum kaldım. Bana inanılmaz bir yardımı oldu.Alanında başarılı bir uzman olduğunu düşünüyorum.Ben kendisine tüm desteği için buradan da çok teşekkürlerimi iletmek isterim.
k.....
Çok memnunum.Benim 2 çocuğum da Ezgi Hanım'a gidiyor.Büyük kızım panik atak geçirmişti, o yüzden tercih ettik.Şu anda çok çok iyi ilerledik, çok iyi durumda.Küçük kızım tacize uğramıştı,bu yüzden götürüyorum.Şu an için herşey çok çok iyi gidiyor.En ufak bir şeyde dahi arıyorum,yönlendiriyor.Kızım panik atak geçirdiğinde, dışarı çıkamadığımızda online görüşme yapıyorduk.En ufak bir şeyde arıyor, rahatlatıyor, yönlendiriyor, konuşuyor,ben çok memnunum.Küçük kızımın seansları devam ediyor,büyük kızım için de dışarı çıkması gerekiyor.Dışarda okula giderken panik atak geçirmişti.Dışardaki durumlarını gözlemlemek için bekliyoruz.Eskiye oranla çok çok iyi,panik atak hiç geçirmiyor.Daha önce küsüyordu,darılıyordu.Aldığı terapilerle hiç bir şeyi yok.Şimdi çok çok iyi Allah'a şükür.
Ezgi Aslantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Aslantaş, Psikoloji. Size Ezgi Aslantaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Psikoterapi, Çözüm Odaklı Terapi, Randevu, Standardize Mini Mental Test, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, D2 Dikkat Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Ezgi Aslantaş adresi nerede?Ezgi Aslantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Aslantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Aslantaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Aslantaş hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Aslantaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Aslantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Aslantaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Aslantaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Aslantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ezgi Aslantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.